Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet Barco dej ji sanci to se podda verim tomu
super zes to nositko mohla pujcit na zkousku, a co satek? Nebyl by pro malou pohodlnejsi?…ja treba s tim ergem nejsem spokojena, ikdyz pujcenymu koni na zuby nekoukej…ale proste je to kram, prezky se povoluji na zadech pri delsi chuzi, uz se tesim az to s diky vratim ![]()
@Payus Ještě tomu dám týden a uvidíme, úplně by se mi nechtělo dát za něj čtyřku a pak ho použít třikrát do roka, když je milostivá dobře naladěná. Ale fakt by se mi to strašně hodilo (a navíc je mi příjemné mít ji pořád u sebe, možná jsem nedomazlená já
). Ještě mě napadlo, že je jí v to možná vedro, i když ji oblíkám minimálně. Nebo že je jí nepohodlné mít roztažené nožičky kolem pasu, přece jen je dost drobná a jiná nosítka nesedla
Dá se navázat i na bok, to bych asi ještě měla prubnout. Šátek jsem zkoušela jen ten ringsling a to byla katastrofa, i když si myslím, že jsem to i blbě utahovala. A tohle je šátkové, přezka je jen v pase, jinak si to dotahuju podle svého. To se mi hodně líbí, není to tak tvrdé jako manduca a navíc já s tou tetanií mám dost často problém zmáčknout přezku.
@MiliKuu my jeste brokolici nezkouseli, dnes ma Saška taky repu
jen jsem pridala kousek brambory. Ale da si az odpoledne, usnula pred obedem ![]()
@Payus hrasek varis mrazenej? Ten jsme jeste nezkousely. A fenykl cerstvy? Kasi davame mlecnou ryzovou myslim od Nestle
@Ba-stet tak treba se to jeste zlomi. Saska uz se nosi rada. Kdyz jdeme do mesta tak je nadsena, je děsná zvedavka
ale taky v tom jeste neusnula
@Coccinella 13 Vladi a ředilas ten vločkový šlem vodou do nějakého množství nebo jen ten šlem?
Jsem trubka, koukla do diskuzí a tam píšou ještě ředit
![]()
@Coccinella 13 rozumím, takže vodou dál ee
já jsem to dala do přesnídávky no ![]()
@MiliKuu píše:
@Ba-stet joooo dýně byla super, i cuketa, ale ten batáta samotná brokolice byla dost podobná batátu
![]()
dnes vařím červenou řepu, tu ještě taky neměl, tak uvidíme
@Coccinella 13 já si právě říkala, kolik toho bude z půllitru, proto jsem se ptala, kolik toho dávat
![]()
takhle měl půlku na dopo sváču v broskvi a druhou půlku mu šoupnu navečer a bude
a gól by to byl, jako bychom se už tak napotkávaly málo v Cube
a Pavlínka moc hezká
@Jitule K jojo, my taky jeli zeleninu tři dny, ovoce taky tři dny a maso taky
jistota je jistota
Fuj to jsem tam měla hrubku 😱 teď to po sobě čtu 🤮 batáta dnes opět řev. Tak jsem naředila jednu lžičku s převařenou kojeneckou vodou a dala do lahvičky a vycucnul to až ke konci si všiml 😂 ale dělala jsem panenku do mrazáku pro něj ( naši kupovali domácí 🐷) a ředila jí ještě s vodou, to mlaskal. 3 lžičky té vody vyžunkl věž nějaké kamufláže
maso jsem mu ještě nedala, jen co bylo ve vodě pomixované. Bude po tatínkovi ![]()
@Payus píše:
@Ba-stet @MiliKuu @Jitule Khlasim ze u nas mrkev, brambory, bataty, dyne, brokolice, hrasek, fenykl a maso krom ryb (ty jeste nemel) probehlo na pohodu. Jediny co opravdu nechutna je mlecna kase hami, ryzi mel vcera a jak si cvachlatal. Nenutim ho, otvira pusinu a spase sklenicku k obedu a skenicku k veceri…mezitm mlikujem jak si rekne. Dundis je dobrej stravnik🍛
Chystam se na spenat a cuketu
To je teda šikula 😱ale to už víme 🤗 zítra mu dám skleničkovou zeleninu, protože domácí s láskou dělaná, mu nechutná 🤦 🙈
@Ba-stet píše:
Mě překvapil ten odpor k batátu, protože je to v podstatě převlečená dýně![]()
Jinak, holky, Anka asi nebude nosítkový typ
Zkoušíme denně, včera ji nesl muž a byl odhodlaný to zlomit, brek záhy přešel v hysterii a vydržel přesně tak dlouho jako já první den. Dneska byla přetažená, nemohla usnout, takže jeden hysteráček plynule přecházel v druhý, v klidu byla jen na ruce. Tak jsem chtěla zkusit nosítko a prej vůbec. Zatím to v klidu proběhlo jen jeden den, kdy byla v dobré náladě. A i pak brblala, protože začala usínat a najednou ji každý můj pohyb rušil
Jooo Baru, my nosítko museli prodat 🙈
@Ba-stet ja koukapa priznam se po tom polosatkovym mai tai, ale chlap by se nerad vazal
kdybys chtela prubnoit satky, tak ja ti pujcim od kamosky, na me jsou meeega dlouhe a odmitam vazat. Ten RS to je s tim krouzkem? Hele kdyz budes chtit rekni si, a domluvime to. @Coccinella 13 mrazeny ale uz mam vyseto tak pak bude vlastni sklizen. A fenykl jsem vychytala cerstvy pekny ale nedavam ho moc aby to nebylo jak caj vonavy
zila jsem v domneni ze kase je taky ryzova, ale nene…je to obilna..takze krupicka
@Jitule K souhlasim ze nez se rozjedl tak kupovany mu chutnali vic
zmetci cooo ![]()
@Ba-stet Heleď a nejsi třeba nervózní už dopředu, když si ji vážeš, že se bojíš, že bude řvát, že bude navázaná špatně atd??
Ono prý to občas může být i tím prý ![]()
@kocourek88 Hm, to je možný, dám si na to pozor
Anka je hodně citlivá na moji nervozitu, to už mám vyzkoušený. Ne že by mi při vázání letělo hlavou: Ježišmarjá, to zas bude Sajgon, ale nějaká nejistota z toho vázání tam asi bude. A když zabrečí, hned si myslím, jestli není blbě podsazená a tak… To je dobrý postřeh…
@Ba-stet třeba to pomůže
já to na začátku řešila taky, že malý poměrně plakal a pomohlo hlavně to, že jsem jooo hodně začala nosit vzpřímeně - ne klasicky, ale jakoby přehozeného přes rameno jako při odříznutí. Tím si poměrně na tu polohu s hlavičkou nahoře zvykl a do 2 týdnů byl klid