IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
23.5.20 12:45

@Ba-stet Barco dej ji sanci to se podda verim tomu :srdce: super zes to nositko mohla pujcit na zkousku, a co satek? Nebyl by pro malou pohodlnejsi?…ja treba s tim ergem nejsem spokojena, ikdyz pujcenymu koni na zuby nekoukej…ale proste je to kram, prezky se povoluji na zadech pri delsi chuzi, uz se tesim az to s diky vratim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 12:58

@Payus Ještě tomu dám týden a uvidíme, úplně by se mi nechtělo dát za něj čtyřku a pak ho použít třikrát do roka, když je milostivá dobře naladěná. Ale fakt by se mi to strašně hodilo (a navíc je mi příjemné mít ji pořád u sebe, možná jsem nedomazlená já :mrgreen: ). Ještě mě napadlo, že je jí v to možná vedro, i když ji oblíkám minimálně. Nebo že je jí nepohodlné mít roztažené nožičky kolem pasu, přece jen je dost drobná a jiná nosítka nesedla :think: Dá se navázat i na bok, to bych asi ještě měla prubnout. Šátek jsem zkoušela jen ten ringsling a to byla katastrofa, i když si myslím, že jsem to i blbě utahovala. A tohle je šátkové, přezka je jen v pase, jinak si to dotahuju podle svého. To se mi hodně líbí, není to tak tvrdé jako manduca a navíc já s tou tetanií mám dost často problém zmáčknout přezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 13:28

@MiliKuu my jeste brokolici nezkouseli, dnes ma Saška taky repu :mrgreen: jen jsem pridala kousek brambory. Ale da si az odpoledne, usnula pred obedem :roll:

@Payus hrasek varis mrazenej? Ten jsme jeste nezkousely. A fenykl cerstvy? Kasi davame mlecnou ryzovou myslim od Nestle

@Ba-stet tak treba se to jeste zlomi. Saska uz se nosi rada. Kdyz jdeme do mesta tak je nadsena, je děsná zvedavka :mrgreen: ale taky v tom jeste neusnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 14:20

@Coccinella 13 Vladi a ředilas ten vločkový šlem vodou do nějakého množství nebo jen ten šlem? 8o Jsem trubka, koukla do diskuzí a tam píšou ještě ředit :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 14:25

@MiliKuu vzdyt jsi to naredila presnidavkou, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 14:54

@Coccinella 13 rozumím, takže vodou dál ee :palec: já jsem to dala do přesnídávky no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.5.20 15:05
@MiliKuu píše:
@Ba-stet joooo dýně byla super, i cuketa, ale ten batát :roll: a samotná brokolice byla dost podobná batátu :roll: :lol: dnes vařím červenou řepu, tu ještě taky neměl, tak uvidíme :mrgreen: @Coccinella 13 já si právě říkala, kolik toho bude z půllitru, proto jsem se ptala, kolik toho dávat :oops: :roll: takhle měl půlku na dopo sváču v broskvi a druhou půlku mu šoupnu navečer a bude :mrgreen: a gól by to byl, jako bychom se už tak napotkávaly málo v Cube :mrgreen: a Pavlínka moc hezká :mrgreen: @Jitule K jojo, my taky jeli zeleninu tři dny, ovoce taky tři dny a maso taky :oops: jistota je jistota ;)

Fuj to jsem tam měla hrubku 😱 teď to po sobě čtu 🤮 batáta dnes opět řev. Tak jsem naředila jednu lžičku s převařenou kojeneckou vodou a dala do lahvičky a vycucnul to až ke konci si všiml 😂 ale dělala jsem panenku do mrazáku pro něj ( naši kupovali domácí 🐷) a ředila jí ještě s vodou, to mlaskal. 3 lžičky té vody vyžunkl věž nějaké kamufláže :lol: maso jsem mu ještě nedala, jen co bylo ve vodě pomixované. Bude po tatínkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.5.20 15:08
@Payus píše:
@Ba-stet @MiliKuu @Jitule K :hug: hlasim ze u nas mrkev, brambory, bataty, dyne, brokolice, hrasek, fenykl a maso krom ryb (ty jeste nemel) probehlo na pohodu. Jediny co opravdu nechutna je mlecna kase hami, ryzi mel vcera a jak si cvachlatal. Nenutim ho, otvira pusinu a spase sklenicku k obedu a skenicku k veceri…mezitm mlikujem jak si rekne. Dundis je dobrej stravnik🍛
Chystam se na spenat a cuketu :dance:

To je teda šikula 😱ale to už víme 🤗 zítra mu dám skleničkovou zeleninu, protože domácí s láskou dělaná, mu nechutná 🤦 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.5.20 15:09
@Ba-stet píše:
Mě překvapil ten odpor k batátu, protože je to v podstatě převlečená dýně :think: :DJinak, holky, Anka asi nebude nosítkový typ :,( Zkoušíme denně, včera ji nesl muž a byl odhodlaný to zlomit, brek záhy přešel v hysterii a vydržel přesně tak dlouho jako já první den. Dneska byla přetažená, nemohla usnout, takže jeden hysteráček plynule přecházel v druhý, v klidu byla jen na ruce. Tak jsem chtěla zkusit nosítko a prej vůbec. Zatím to v klidu proběhlo jen jeden den, kdy byla v dobré náladě. A i pak brblala, protože začala usínat a najednou ji každý můj pohyb rušil :?

Jooo Baru, my nosítko museli prodat 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.5.20 15:35

@Ba-stet ja koukapa priznam se po tom polosatkovym mai tai, ale chlap by se nerad vazal :mrgreen: kdybys chtela prubnoit satky, tak ja ti pujcim od kamosky, na me jsou meeega dlouhe a odmitam vazat. Ten RS to je s tim krouzkem? Hele kdyz budes chtit rekni si, a domluvime to. @Coccinella 13 mrazeny ale uz mam vyseto tak pak bude vlastni sklizen. A fenykl jsem vychytala cerstvy pekny ale nedavam ho moc aby to nebylo jak caj vonavy :mrgreen: zila jsem v domneni ze kase je taky ryzova, ale nene…je to obilna..takze krupicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.5.20 15:46

@Jitule K souhlasim ze nez se rozjedl tak kupovany mu chutnali vic :mrgreen: zmetci cooo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.5.20 17:34

@Ba-stet Heleď a nejsi třeba nervózní už dopředu, když si ji vážeš, že se bojíš, že bude řvát, že bude navázaná špatně atd??
Ono prý to občas může být i tím prý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 21:27

@kocourek88 Hm, to je možný, dám si na to pozor :think: Anka je hodně citlivá na moji nervozitu, to už mám vyzkoušený. Ne že by mi při vázání letělo hlavou: Ježišmarjá, to zas bude Sajgon, ale nějaká nejistota z toho vázání tam asi bude. A když zabrečí, hned si myslím, jestli není blbě podsazená a tak… To je dobrý postřeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.5.20 22:14

@Ba-stet třeba to pomůže :hug: já to na začátku řešila taky, že malý poměrně plakal a pomohlo hlavně to, že jsem jooo hodně začala nosit vzpřímeně - ne klasicky, ale jakoby přehozeného přes rameno jako při odříznutí. Tím si poměrně na tu polohu s hlavičkou nahoře zvykl a do 2 týdnů byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 22:17

@kocourek88 Přes rameno i s tím nosítkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí