IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
25.5.20 19:36

@Jitule K prostě má dole dva zoubky :lol: jeden o dva dny starší :lol: našla jsem je, vím o nich a už koušou :mrgreen: bříško je peklo, snad to brzo přejde už fakt 🤦🏼‍♀️ @Coccinella 13 to musí být taky ‚radost‘- zoubky a bříško v tandemu, co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.5.20 19:38

@Payus je to nááádhera :dance: :srdce: moc vám to sluší :srdce: @Ba-stet No vidíš, dobře to dopadne s nosítkem :hug: @Kriistyna ach jo, no ale jak píšou holky, všechno zlé..a brzo doma těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.5.20 19:48

Holky, kdo jste nebyly(i) ve Zlíně v zoo, chce to napravit!!! Kam se hrabe Praha :jazyk: (promiň Baru), kam se hrabe Jihlava (promiň Vladi), fakt je zlínská top :srdce: (ačkoli jsem ze Zlína, tak nenadržuju :mrgreen: :oops: :mrgreen: ) kor já miluju zoo takhle zjara, všechno kvete, nikde nikdo (ptže lidi lezou do zoo v létě, kdy je největší nátřesk a zvířata chcípají horkem), celá zoo jen naše dnes :srdce: hezčí zoo v okolí 500km od nás je jen ve Vídni :oops: a to jen o pandy :mrgreen: fakt stojí za to :) Miluju tenhle styl parkových zoo, kde pomalu není vidět klec, bariéry od zvířat přírodní a všude spousta zeleně :srdce: btw Milánek 4hodiny v nosítku a z toho cca půlku spal a půlku surikatil okolo :andel: (fotek mám asi 100, tohle je jen na ochutnávku) :mrgreen: (jo a můžete (nebo děti) si tam pohladit nebo nakrmit rejnoky z ruky 😁)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 20:10
@Ba-stet píše:
A zkouselas to ředit MM nebo treba jen rozmačkat? To je mi lito, že to u vas drhne na všech frontách, i s tím kojenim :(

Všechno mixuju na pidi kousíčky. Dneska teda vzal na milost jednu lžičku toho hnusu ze včera :dance:. Nejdřív začal nabírat jako do pláče (jako vždy),ale pak vyplázl 👅 a šlo to. Zítra zkusím zeleninu s masem. To by mohl snad :P ty jsi oproti mě intelektuální, vzal znáš ty odborné názvy :lol: já Dr vždycky řeknu, on je předčasně narozený, těm to trvá dýl, ne?! A je to :lol: nikdo se mi neodváží odporovat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 20:11
@Coccinella 13 píše:
Tak to zkus misto mixovani jen pomackat. A treba mu kus ovarene mrkve nebo okurky dej do rucicky, at si zuzla sam. Treba mu vadi ta „kase“

Dobrý nápad, zkusím..ta 🥕 by mohla zabrat. Ovařené trochu nebo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 20:13
@Payus píše:
Jupiii ja jeeeeee :dance:

To je krásy…já vám holky závidím, že se děti chtějí nosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 20:18
@MiliKuu píše:
Holky, kdo jste nebyly(i) ve Zlíně v zoo, chce to napravit!!! Kam se hrabe Praha :jazyk: (promiň Baru), kam se hrabe Jihlava (promiň Vladi), fakt je zlínská top :srdce: (ačkoli jsem ze Zlína, tak nenadržuju :mrgreen: :oops: :mrgreen: ) kor já miluju zoo takhle zjara, všechno kvete, nikde nikdo (ptže lidi lezou do zoo v létě, kdy je největší nátřesk a zvířata chcípají horkem), celá zoo jen naše dnes :srdce: hezčí zoo v okolí 500km od nás je jen ve Vídni :oops: a to jen o pandy :mrgreen: fakt stojí za to :) Miluju tenhle styl parkových zoo, kde pomalu není vidět klec, bariéry od zvířat přírodní a všude spousta zeleně :srdce: btw Milánek 4hodiny v nosítku a z toho cca půlku spal a půlku surikatil okolo :andel: (fotek mám asi 100, tohle je jen na ochutnávku) :mrgreen: (jo a můžete (nebo děti) si tam pohladit nebo nakrmit rejnoky z ruky 😁)

Fotky nádherný. Kdysi jsem v ní byla, ale už si nepamatuji 🤦My máme v Plzni takovou malou, ale aspoň něco…až prcek povyroste, hned vyrazíme. Ty pole a louky už ho nebaví, všechno ho zajímá. Teď jsem byla pár dní v Sušici u rodičů, ten koukal kolem na ten humbuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.5.20 20:27

@MiliKuu dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.5.20 20:30

@MiliKuu Dobrý tip na ZOO! A neboj, já té naší nenadržuju 8) Jsem ráda, že jste měli pěkný den. Trochu jsem se bála, jestli s Milánkem zas nepláčete duet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.5.20 20:31
@Jitule K píše:
Všechno mixuju na pidi kousíčky. Dneska teda vzal na milost jednu lžičku toho hnusu ze včera :dance:. Nejdřív začal nabírat jako do pláče (jako vždy),ale pak vyplázl 👅 a šlo to. Zítra zkusím zeleninu s masem. To by mohl snad :P ty jsi oproti mě intelektuální, vzal znáš ty odborné názvy :lol: já Dr vždycky řeknu, on je předčasně narozený, těm to trvá dýl, ne?! A je to :lol: nikdo se mi neodváží odporovat 😁

Jojo, já jsem takovej intoš, fakt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.5.20 20:32
@Jitule K píše:
To je krásy…já vám holky závidím, že se děti chtějí nosit…

No Anka moc nechce, ale já řikám, že bude :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.5.20 20:52

@MiliKuu jj, tandem je veselej :mrgreen: neni proc se omlouvat. Ja totiz Lešnou taky zboznuju. Rada bych se tam zase co nejdriv vypravila :mrgreen: jednu dobu jsem tam byla celkem casto (chodila jsem se Zlinakem ;) ), ale Pavlik tam jeste nebyl. Budeme to muset napravit. Jihlavu beru proto ze to mam asi 100 m od baraku a permanentku, takze tam chodime normalne na prochazky. Idealne v tydnu, kdy tam neni temer ani noha. Jinak Jihlavu nesnasim a ani ZOO to nezachrani :roll:

@Jitule K ja kdyz varim kousky na pare, tak tam dam vzdycky i jednu celou mrkev, jen rozpulenou (aby byla hubenejsi a dobre se drzela) a necham ji tam max 3 minutky. Ale dnes jsem spechala, davala jsem klukum polivku, male dodelavala hrasek a Saška u toho desne prudila… tak jsem ji normalne supla kus syrove mrkve do rucicky a jak ji to bavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.5.20 21:55

@MiliKuu nadherna ochutnavka Mili :kytka: :kytka:, ja miluju Zoo, akorat jsem dnes Dundikovi rikala ze az jeste trosku vyroste pojedem do zoo :dance: skoda Zlin mame z ruky, to leda v lete na vikend a dekuju za inspiraci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.5.20 21:57

@MiliKuu zubaty Milanek :srdce: gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.5.20 22:00

@Ba-stet Barco vzpomela jsem si, ze mi kamoska k tomu ergu pujcila i takovou vlozku prave pro ty mrnata aby nebyly zapadly..ale nevim jestli neni Anyzek uz na to preci jen „velka“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí