Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitule K prostě má dole dva zoubky
jeden o dva dny starší
našla jsem je, vím o nich a už koušou
bříško je peklo, snad to brzo přejde už fakt 🤦🏼♀️ @Coccinella 13 to musí být taky ‚radost‘- zoubky a bříško v tandemu, co? ![]()
@Payus je to nááádhera
moc vám to sluší
@Ba-stet No vidíš, dobře to dopadne s nosítkem
@Kriistyna ach jo, no ale jak píšou holky, všechno zlé..a brzo doma těhotná ![]()
Holky, kdo jste nebyly(i) ve Zlíně v zoo, chce to napravit!!! Kam se hrabe Praha
(promiň Baru), kam se hrabe Jihlava (promiň Vladi), fakt je zlínská top
(ačkoli jsem ze Zlína, tak nenadržuju
) kor já miluju zoo takhle zjara, všechno kvete, nikde nikdo (ptže lidi lezou do zoo v létě, kdy je největší nátřesk a zvířata chcípají horkem), celá zoo jen naše dnes
hezčí zoo v okolí 500km od nás je jen ve Vídni
a to jen o pandy
fakt stojí za to
Miluju tenhle styl parkových zoo, kde pomalu není vidět klec, bariéry od zvířat přírodní a všude spousta zeleně
btw Milánek 4hodiny v nosítku a z toho cca půlku spal a půlku surikatil okolo
(fotek mám asi 100, tohle je jen na ochutnávku)
(jo a můžete (nebo děti) si tam pohladit nebo nakrmit rejnoky z ruky 😁)
@Ba-stet píše:
A zkouselas to ředit MM nebo treba jen rozmačkat? To je mi lito, že to u vas drhne na všech frontách, i s tím kojenim
Všechno mixuju na pidi kousíčky. Dneska teda vzal na milost jednu lžičku toho hnusu ze včera
. Nejdřív začal nabírat jako do pláče (jako vždy),ale pak vyplázl 👅 a šlo to. Zítra zkusím zeleninu s masem. To by mohl snad
ty jsi oproti mě intelektuální, vzal znáš ty odborné názvy
já Dr vždycky řeknu, on je předčasně narozený, těm to trvá dýl, ne?! A je to
nikdo se mi neodváží odporovat 😁
@Coccinella 13 píše:
Tak to zkus misto mixovani jen pomackat. A treba mu kus ovarene mrkve nebo okurky dej do rucicky, at si zuzla sam. Treba mu vadi ta „kase“
Dobrý nápad, zkusím..ta 🥕 by mohla zabrat. Ovařené trochu nebo víc?
@Payus píše:
Jupiii ja jeeeeee
To je krásy…já vám holky závidím, že se děti chtějí nosit…
@MiliKuu píše:
Holky, kdo jste nebyly(i) ve Zlíně v zoo, chce to napravit!!! Kam se hrabe Praha(promiň Baru), kam se hrabe Jihlava (promiň Vladi), fakt je zlínská top
(ačkoli jsem ze Zlína, tak nenadržuju
![]()
![]()
) kor já miluju zoo takhle zjara, všechno kvete, nikde nikdo (ptže lidi lezou do zoo v létě, kdy je největší nátřesk a zvířata chcípají horkem), celá zoo jen naše dnes
hezčí zoo v okolí 500km od nás je jen ve Vídni
a to jen o pandy
fakt stojí za to
Miluju tenhle styl parkových zoo, kde pomalu není vidět klec, bariéry od zvířat přírodní a všude spousta zeleně
btw Milánek 4hodiny v nosítku a z toho cca půlku spal a půlku surikatil okolo
(fotek mám asi 100, tohle je jen na ochutnávku)
(jo a můžete (nebo děti) si tam pohladit nebo nakrmit rejnoky z ruky 😁)
Fotky nádherný. Kdysi jsem v ní byla, ale už si nepamatuji 🤦My máme v Plzni takovou malou, ale aspoň něco…až prcek povyroste, hned vyrazíme. Ty pole a louky už ho nebaví, všechno ho zajímá. Teď jsem byla pár dní v Sušici u rodičů, ten koukal kolem na ten humbuk ![]()
@MiliKuu Dobrý tip na ZOO! A neboj, já té naší nenadržuju
Jsem ráda, že jste měli pěkný den. Trochu jsem se bála, jestli s Milánkem zas nepláčete duet.
@Jitule K píše:
Všechno mixuju na pidi kousíčky. Dneska teda vzal na milost jednu lžičku toho hnusu ze včera. Nejdřív začal nabírat jako do pláče (jako vždy),ale pak vyplázl 👅 a šlo to. Zítra zkusím zeleninu s masem. To by mohl snad
ty jsi oproti mě intelektuální, vzal znáš ty odborné názvy
já Dr vždycky řeknu, on je předčasně narozený, těm to trvá dýl, ne?! A je to
nikdo se mi neodváží odporovat 😁
Jojo, já jsem takovej intoš, fakt
![]()
@Jitule K píše:
To je krásy…já vám holky závidím, že se děti chtějí nosit…
No Anka moc nechce, ale já řikám, že bude
![]()
@MiliKuu jj, tandem je veselej
neni proc se omlouvat. Ja totiz Lešnou taky zboznuju. Rada bych se tam zase co nejdriv vypravila
jednu dobu jsem tam byla celkem casto (chodila jsem se Zlinakem
), ale Pavlik tam jeste nebyl. Budeme to muset napravit. Jihlavu beru proto ze to mam asi 100 m od baraku a permanentku, takze tam chodime normalne na prochazky. Idealne v tydnu, kdy tam neni temer ani noha. Jinak Jihlavu nesnasim a ani ZOO to nezachrani ![]()
@Jitule K ja kdyz varim kousky na pare, tak tam dam vzdycky i jednu celou mrkev, jen rozpulenou (aby byla hubenejsi a dobre se drzela) a necham ji tam max 3 minutky. Ale dnes jsem spechala, davala jsem klukum polivku, male dodelavala hrasek a Saška u toho desne prudila… tak jsem ji normalne supla kus syrove mrkve do rucicky a jak ji to bavilo
![]()
@MiliKuu nadherna ochutnavka Mili
, ja miluju Zoo, akorat jsem dnes Dundikovi rikala ze az jeste trosku vyroste pojedem do zoo
skoda Zlin mame z ruky, to leda v lete na vikend a dekuju za inspiraci ![]()
@Ba-stet Barco vzpomela jsem si, ze mi kamoska k tomu ergu pujcila i takovou vlozku prave pro ty mrnata aby nebyly zapadly..ale nevim jestli neni Anyzek uz na to preci jen „velka“…