Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus ja jsem taky davala preventivne, ma radu doktorky. A pak jeste vecer pred spanim.
@Ba-stet to zni dobre
ja teda sladke delat nebudu urcite. Mama bude mit urcite objednany dort od sousedky. Dela nadherne a i uzasne chutnaji. Spis premyslim jestli neuvarim treba svickovou
teda ty nase holky jsou zase sladeny… Saška v noci porad poknouravala, chvilemi se vztekala a pak vzdy prdela… byla jsem u ni v noci snad desetkrat
dopoledne spala tak 15 min, cele dopo pekna protivka. Ted jsem ji uspavala hodinu… brutal nevyspala a pretazena nemohla usnout, propinala se. Jestli to bylo z včerejšího obeda (mela hrasek), netuším… tak dnes dostala jen jablecnou presnidavku. Chvili ji chutnala, ale pak se osklibala jako bych ji davala citron ![]()
@MiliKuu no motaly jsme se kolem sebe… jen je to tedy uz dvacet let zpet
krasny zoubky
s tema vlockama me to mrzi… asi na kazdeho pusobi jinak
jeee, ucici hrnek mame taky. Šuša ho uboznuje. Kdyz obedva tak ho nesmi ani zahlidnout, jinak ho ukoristi a naliva se cajem az to z ni jde zase zpet
taky pochopila rychle, jak na to ![]()
@Payus taky par techto bryndaku mame
to je dobre ze mu je fajn. Davala jsi mu preventivně neco? To je teda uzasnej vlasac ![]()
@Coccinella 13 Sladěný teda jsou. Bylo by možný teda domluvit, že noc bude klidná a zítřek pohodový? 🙏
Jinak, holky, jak tu honim vodu s tim vařením pro regiment, tak ted jsem dělala nejobyčejnější cuketovej perník a misto těsta mi vylezla drobenka. A těsto na těstoviny z hladky mouky, místo italský, kterou tu pro ty pripady chovám
To je den…
@Coccinella 13 před dvaceti lety jsem v té zoo byla na brigádě
ba ne, před 18-13
(celý gympl a rok ještě pak)
vločky tě mrzet nemusejí, já už vyzkoušela takových věcí, co udělaly koliku… jedna kolika týden nekazí
to jsou chytráčci, ty dětičky
@Ba-stet já zas trochu připekla banánovou buchtu
furt jsem ji hlídala, pak telefonát a na buchtu jsem si vzpomněla až šel muž svačit (po 20minutách/to jí podle poslední kontroly chybělo max 10)
co už
sní se i tak ![]()
@Coccinella 13 nedala jsem prave nic, teplotu mel 36 neco, ale ma lehounce sklenen ocka a kdyz ho libnu mozna je lehounce teplejsi, pri dalsim prebaleni pro sichr zmerim. @Ba-stet to celo a nechlupaty casti jsem vzala na rady tady nekoho hoky prominou nevim koho olejickem a vymastila. Hele ja nevycesavam, jen po koupani porusim tu zmeklou srrukturu hrebinkem a zdar…asi proto ma ten punk na kebuli ![]()
@Payus ten olej zkusím, mám tu jojobáč
Ale už se to aspoň lepší. Předtím jedno ložisko začalo ustupovat a plynule se vytvořilo nové, teď se hlava lepší a nikde jinde se to už nedělá, i když je čelo furt jak struhadlo… ![]()
@Ba-stet ja bych se za klidnou noc taky primlouvala, jinak budu za chvili jako zombik 👽 a zitra se ma stavit kamaradka, tak at na ni mam chvilku klidu 🙏 navic jsme se dnes zase chytli s chlapem 😤 posledni dobou je nejakej vznetlivej 😡 ale pak tak na hodku odjel a prijel domu s gyrosem od vetvi a silene nezdravejma hranolkama pro Paju (taky na nej kricel)… tak sel asi do sebe (neumi rict promin)
@MiliKuu je tak to ti zavidim, takovou brigadu bych taky brala ![]()
@Payus tak bezva, jen tak dal ![]()
@Coccinella 13 byla to nejlepší práce mého života, fakt
@Payus a co noc? Všechno ok? Denan je prostě frajer
@Jitule K taky všechno nej Vítkovi (už ne skřítkovi) ![]()
U nás dnes opět sajgon jako kráva už od božího rána
už mi zbývá jen to vyšetření tady u nás a pak nemocnice, ptže tohle fakt není normální ![]()
@MiliKuu
Chudačci
Taky myslím, že už je to na doktora. Tchyne ted říkala, ze sousedovic mimino brecelo tri měsíce v kuse a melo „zauzlovaná střeva“. Nevim teda, jestli je to diagnóza nebo nějaký lidový termín. Ať je brzy lip ![]()
@Ba-stet Barčo můžu poprosit o recept na ty hamburgery? Máme příští sobotu oslavu taťkovo 65tin, asi 30 lidí. Nejspíš tam oznámíme i mé těhu, ale popravdě já bych to klidně ještě měsíc tajila ![]()
@MiliKuu no to vyšetření je urcite dobrej napad, protoze toto uz je fakt divny. Chudak malej
at mu je co nejdriv líp ![]()
@Ba-stet dekujeme
jj Saška „slavi“ taky. Proto se Vitka pamatuji
jinak nejaky ten receptik na to maso z pomalace bys mi prosim dala?
budu ho teda delat v troube, ale to by melo byt o. k., ne?
@Ba-stet a jak dnes holky? U nas celkem usmevavo
v noci teda trosku propinani, tak přemýšlím ze nebudeme davat par dni kasi na vecer, ale zkusime dopoledne. Jestli ji to treba na noc nevadi ![]()
@Coccinella 13 @Jitule K krasny pul rocek milackove Vitecku a Susenko
@MiliKuu noc i rano vsechno ok. Dekuju. Dopo jsme byli na vandru. Btw taky uz me napadlo jestli nema Milanek ty strivka nak zasmodrchany..to uz prece neni mozny ze furt tak trpi na to boleni, srdce to trha
posilam hubana ![]()