IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
28.5.20 07:11

@Jitule K Krásný a vtipný fotky! A mas je jen ulozeny, nebo delas nejaka fotoalba, knihy? Potrebovala bych inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 07:21

@Coccinella 13 Jj, tak to jsem četla taky, ze letadlo jen v kombinaci s pasenim. No Anka past nebude a nebude :roll: Na bříšku uz je spokojená. (aspoň se tim rizenym padem prestala tocit na zada), ale dela všechno ostatní, než opírání se o předloktí. Asi to moc řeším, jsem naštvaná na doktorky, že mi vzaly tu radost z pokroků a že teď jen paranoidně na vsem hledam chyby 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.5.20 07:23
@Ba-stet píše:
@Jitule K Krásný a vtipný fotky! A mas je jen ulozeny, nebo delas nejaka fotoalba, knihy? Potrebovala bych inspiraci…

Viděla jsem to v jedné skupince…nebo jakože vylézá dítě z vajíčka ( dáš před něj to žluté z kinder vajíčka. Akorát z nutelly jsem mu pomazala trochu obličej ne moc, byl by schopný to olízat :lol:. Ukládám fotky na rajče a jednou za čas nechám vyvolat. Fotka je fotka. Jako dítě jsem si ráda listovka. Tahle fotka se mi zrovna nepovedla, koukají mu tam nohy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.5.20 07:26
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Jj, tak to jsem četla taky, ze letadlo jen v kombinaci s pasenim. No Anka past nebude a nebude :roll: Na bříšku uz je spokojená. (aspoň se tim rizenym padem prestala tocit na zada), ale dela všechno ostatní, než opírání se o předloktí. Asi to moc řeším, jsem naštvaná na doktorky, že mi vzaly tu radost z pokroků a že teď jen paranoidně na vsem hledam chyby 🤦

Prosím tě… mě by se měl přetáčet a furt nic… jednou před 14 dny a to už si myslím, že jsem si to vsugerovala a teď o víkendu 3× v postýlce, ale o šprucle, to se nepočítá 😂 to víš, že mě to štve…ale každé dítko potřebuje jiný čas..tak Anka se ti rovnou začne plazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.5.20 08:36

@Payus :mavam: tocim se jen kolem fenecky a zahrady a na těhotenství si vzpomenu mnohdy až v posteli :oops: jsem nějak 17tt a zatím je to spíše špek než pevné bříško což mě docela štve :mrgreen: tak snad se brzy začne tvarovat :andel: ani nevím co. To je za měsíc asi něco mezi 4 a 5 tým? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.5.20 08:54

@Lamicka2016 a co fenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.5.20 08:55

@Ba-stet je to na potlačení imunity, někdy se to při KETu dává na slepo… říkal, ze je to jediný, co můžeme udělat jinak… ze jak je to vajíčko zmrazeni, tak i tak na to to tělo nějak reaguje a někdy to prý pomůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 09:14

@Jitule K ja jsem na Velikonoce zase viděla, jak dítě vylézá z vajíčka - skorapky :mrgreen: My mame mrak fotek, zvažuju prave, co s nimi. Rada bych i delala vic popisků, historek. Mam uz koupene album, ale nemuzu se dokopat :oops: A ted jsem videla fakt super krasnou (a super drahou) hotovou miminí knihu. Nad tim jsem teda puvodne neuvažovala, ale z těch ilustrací jsem namekko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 09:16

@Kriistyna Je fajn, ze na to jde jinou cestou. Snad sis taky orazila z těch hormonů a tak 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 09:21
@Jitule K píše:
Prosím tě… mě by se měl přetáčet a furt nic… jednou před 14 dny a to už si myslím, že jsem si to vsugerovala a teď o víkendu 3× v postýlce, ale o šprucle, to se nepočítá 😂 to víš, že mě to štve…ale každé dítko potřebuje jiný čas..tak Anka se ti rovnou začne plazit :wink:

Hele, ja bych fakt radši, kdyby všechno dělala později a správně. Sama mam od dětství problémy se zady a jsem si jista, že to zacalo presne blbym nošením, předčasným posazovanim a tak. Proto na tom motorickym vyvoji tak lpím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.5.20 09:26

@Ba-stet jo mě je teď dobre. I ta ovulace co teď byla na mě byla nějak brzo, tak si snad tělo už odpočinulo. Ani tam nebude používat tolik hormonu jako v CUBE. Takze jestli bude duch, ovitrelle to nebude :lol: :lol: :lol: ale nechci si dělat teď brzo testy, snad to zaspím a nebudu mít na tyhle myslenky čas…dostanu jen progesteron a možná ty kortikoidy, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.5.20 10:17

@Ba-stet tak to dela po svem. Zbytecne se tim nestresuj, prijde si na to sama :hug: ona Saška taky nerada pasla. Ted si u toho hraje, tak je to lepsi. Nebo se u toho vzprimuje :mrgreen:

@Jitule K klidek, Saška se taky nepretaci. Zacne az bude chtit ;) zbytecne ho nehon a nedelej si z toho hlavu jen proto, ze nektete deti uz se pretaci a delaji toto a tamto… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 10:18

@Kriistyna Snad Ti to konečně sedne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 10:26

@Coccinella 13 Tak ale aby už začla než ji naroste hrb! :cert: Pečlivě jsem vybrala otce s geny krasy, v těhotenství splasila snoubence, snad mi to ted, holka, nepokazí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.5.20 11:30

@Kriistyna minulou středu jsme si jí dovezli z kliniky a do neděle jakžtakž, ale hrozný boj bylo jídlo, něco do ní dostat. Hubená jak chrt :? takže jsem si ní byla doma a snažila se ve dne v noci. V neděli se začala klepat odpoledne a večer už byla zase hodně divná. Tak do auta a hezkých 300 km tam a zpět před námi.
Udělali jí krev. Ledviny v celku v normě, ale jaterní hodnoty šílené a silný zánět. Už jsme popravdě uvažovali vzhledem k věku (13,5) jestli má smysl zase kapačka a léčba, ale doktr řekl, že si myslí, že pokud stáhneme ten zánět tak se zpět rozjedou i játra.
Tak si jí tam nechali na kapačce a kombinace dvou ATB injekčně. V pondělí nám volali ať si pro ní večer přijedeme, že krev klesla a reaguje. Natáhli nám injekce domů.
Doktor nám řekl, že by si jí tam nechal ještě jednu noc, ale jak se jí ulevilo spustila svojí komedii o jídlo což ona umí :mrgreen: Byl rád, že se jí zbavil :)

Chuť k jídlu je o moc lepší, takže podstrojujeme co jde, ale má jaterní a ledvinovou dietu tak úplně jinak byla předtím BARF na mase.
V pondělí opet daleký výlet na kliniku na jaterní a ledvinové hodnoty a budeme doufat. Pořád to není úplně ona, ale vzhledem k tomu, že u obou orgánů měla na začátku hodnoty neslučující se se životem a ledviny způsobili, že se skoro otrávila to asi ještě potrvá. Léčba s cestami už teď okolo 22tis :roll:

Tady je fotka ze včera, beru jí hodně na sluníčko na zahradu to má ráda a když vidím jak je spokojená, tak snad ten boj stál za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí