IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
28.5.20 11:58

Jinak pořád neumíme vymyslet jméno. Žádné klučičí se mi moc nelíbí :oops: Ve hře je Oliver, Sebastian, a to je asi tak všechno :roll:

Kdyby se nám v budoucnu povedla holčička Olívie, tak s Oliverem zas nevím jelikož zavolám Olí a poletí oba :D
K nám by se nejvíc hodil Mauglí :lol: :lol:

Vzhledem k mému věku jsme se doma domluvili, že druhého prcka zkusíme hned po dokojení, jednak bych moc ráda aby si děti mohli vyhrát spolu a nebyly od sebe daleko věkově, pak taky věk bude i už 37 a vajíček moc není.
Bydlíme tu na samotě a sourozenec bude fajn :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.5.20 13:12
@Ba-stet píše:
@Jitule K ja jsem na Velikonoce zase viděla, jak dítě vylézá z vajíčka - skorapky :mrgreen: My mame mrak fotek, zvažuju prave, co s nimi. Rada bych i delala vic popisků, historek. Mam uz koupene album, ale nemuzu se dokopat :oops: A ted jsem videla fakt super krasnou (a super drahou) hotovou miminí knihu. Nad tim jsem teda puvodne neuvažovala, ale z těch ilustrací jsem namekko…

Myslím, že fotky s tvými popisky budou lepší než předtištěné mezníky… Určitě ale jakkoliv vytisknout 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.5.20 13:14
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet tak to dela po svem. Zbytecne se tim nestresuj, prijde si na to sama :hug: ona Saška taky nerada pasla. Ted si u toho hraje, tak je to lepsi. Nebo se u toho vzprimuje :mrgreen:@Jitule K klidek, Saška se taky nepretaci. Zacne az bude chtit ;) zbytecne ho nehon a nedelej si z toho hlavu jen proto, ze nektete deti uz se pretaci a delaji toto a tamto… ;)

Taky ne?! Super- pardón 🤗 myslela jsem, že už jsem poslední. Určitě ho nijak nenutím, nepomáhám jak mi někteří radí, prý, že to musím ukázat 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.5.20 13:16
@Lamicka2016 píše:
@Kriistyna minulou středu jsme si jí dovezli z kliniky a do neděle jakžtakž, ale hrozný boj bylo jídlo, něco do ní dostat. Hubená jak chrt :? takže jsem si ní byla doma a snažila se ve dne v noci. V neděli se začala klepat odpoledne a večer už byla zase hodně divná. Tak do auta a hezkých 300 km tam a zpět před námi.
Udělali jí krev. Ledviny v celku v normě, ale jaterní hodnoty šílené a silný zánět. Už jsme popravdě uvažovali vzhledem k věku (13,5) jestli má smysl zase kapačka a léčba, ale doktr řekl, že si myslí, že pokud stáhneme ten zánět tak se zpět rozjedou i játra.
Tak si jí tam nechali na kapačce a kombinace dvou ATB injekčně. V pondělí nám volali ať si pro ní večer přijedeme, že krev klesla a reaguje. Natáhli nám injekce domů.
Doktor nám řekl, že by si jí tam nechal ještě jednu noc, ale jak se jí ulevilo spustila svojí komedii o jídlo což ona umí :mrgreen: Byl rád, že se jí zbavil :)

Chuť k jídlu je o moc lepší, takže podstrojujeme co jde, ale má jaterní a ledvinovou dietu tak úplně jinak byla předtím BARF na mase.
V pondělí opet daleký výlet na kliniku na jaterní a ledvinové hodnoty a budeme doufat. Pořád to není úplně ona, ale vzhledem k tomu, že u obou orgánů měla na začátku hodnoty neslučující se se životem a ledviny způsobili, že se skoro otrávila to asi ještě potrvá. Léčba s cestami už teď okolo 22tis :roll:

Tady je fotka ze včera, beru jí hodně na sluníčko na zahradu to má ráda a když vidím jak je spokojená, tak snad ten boj stál za to :srdce:

Jeee miláček, dej jí pusinku za mě 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.5.20 13:16

@Lamicka2016 moc mě to mrzí, snad to holka zvládne :srdce:
Jako nový odběr teda? Nebo to druhé embryo
Jména taky nevím… chvíli se mi libi to pak jiný a co se libi mě se nelíbí manželovi :roll: to bude ještě zajímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 13:30

@Lamicka2016 Tak snad bude buličce líp :kytka: Ty pálky u veterináře jsou děsný, no. Kocour trpíval na močák, extra veterinární údržba vyšla průměrně na 30tis ročně. Nikde jsem to radši nikdy neříkala, protože třeba kolegové v práci z toho měli obočí až ve vlasech. Ale co člověk nadělá, mezi dveřma ho netrhne, že jo. :nevim:

Jinak jméno Sebastian se mi moc líbí, akorát je na mě málo zdrobňovací. I když o klučičích jménech nemlžu nic říkat. Jediná dvě, co se mi líbila, mi vyfouklo okolí, a na mužova vysněného Antonína jsem kývla jen výměnou za psa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.5.20 14:15

@Ba-stet :mrgreen: ja myslim ze ti to nepokazi, neboj :mrgreen: nech taky neco na ni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.5.20 14:29

@Lamicka2016 ty veterinari jsou silene drahy, ale vetsina lidi si radeji utahne opasek a zaplati… u nas jsme se taky nemohli shodnout na jmenech, byl to boj :mrgreen: a s vekem si hlavu nelamej, mne bylo na podzim 42 a premyslim ze vyzkousime jeste nejakeho ⛄ :oops:

@Jitule K ja taky neukazuju a nepomaham. Proste az to prijde tak to prijde ;) uzivej ze neni jeste tak akcni, pak ho nespustis z oci :mrgreen:

@Ba-stet jeee, ja bych Tonicka taaaak chtela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 14:45

@Coccinella 13 Už nechám, slibuju. Dnešní rehab doktorka mě fakt přesvědčila, že nemá smysl nic řešit (zvlášť když už nehrozí ta vojtovka). Ona prostě jede rigidně podle tabulek, co je pod, je špatně, a chce HNED začít řešit, co je nad, to neexistuje (soucitný pohled na ambiciozní matku, která by táák chtěla, aby její zcela průměrné dítě bylo nadprůměrné). Takže když se před ní Anka otočila na bok a zpět, tak to prý bylo mimoděk. Ale taky řekla, že prý v tomhle věku nehrozí, že si nějaký špatný návyk zafixuje, že dřív nebo později to bude samovolně dělat správně. Tak super, tím končím s pozorováním 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.5.20 18:24

@Ba-stet mně se těch holčičích líbí tolik, ale i hodně v okolí, kteří si nenechali říct pohlaví a holku mají vymyšlenou hned, u kluka vůbec neví.
Od Sebastina jde Bastík, Bastin, Seba, Sebulka. V celku člověka pak asi napadnou i přezdívky tak jako u psů :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.5.20 18:26

@Coccinella 13 no já bohužel nemám zas tolik vajíček takže přeci jen zamrazit určitě bude něco potřeba a kdyžtak bude v záloze ještě ten druhý chlapeček :oops:

@Kriistyna nový odběr, ale samozřejmě chci kojit jak dlouho to bude prckovi stačit a pak začnu opět s vitamíny a zkusíme ještě tu Olivu :oops:, ale opět bychom dělali NGS, tak mezi tím bych ráda stihla ještě cestu na Sumatru :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.5.20 19:19

Holky, názor/zkušenost všeobecně homeopatika? :oops: Jinak hezký večer všem :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.5.20 19:28

@Lamicka2016 No mas dost vysoké cíle :lol: tak snad se Ti to splní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.5.20 20:04

@Ba-stet dobre rozhodnuti :palec: ulevi se hlavne tobe :mrgreen: jinak u nas asi odhalena pricina dvoudenni nepohody… dnes vykoukl druhy zoubek :mrgreen:

@Lamicka2016 to je dobry plan :palec:

@MiliKuu homeo pouzivame, Pavlika zachranila v kojeneckem veku od kortikoidu, me v tehu od ATB. Je dobre najit nekoho kdo tomu opravdu rozumi a nesnazi se na tom jen zbohatnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 20:12

@MiliKuu Na homeo nevěřím, ale věřím, že jsou chvíle, kdy pomůže se k nim uchýlit. Jestli se ptas kvuli miminímu bříšku, tak bych rekla, ze nemate co ztratit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí