IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
1.6.20 01:07

@Kriistyna to teda jo :srdce: jeste ted jsem unesena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.6.20 07:12

@Ba-stet děkuji, recept vypadá parádně! ještě se zeptám na ty housky, psala jsi, že kupuješ nějaké v Makru..to jsou na dopékání? :think:
Kolik tak kg masa na 25-30 kousků burgrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.6.20 07:49
@Ba-stet píše:
U nás byl dnes opět společenský horor! Vyrazili jsme na rodinnou oslavu a Anka to zase absolutně nedala. Na začátku to vypadalo docela dobře, zvládla asi deset minut v relativním ústraní, ale pak dostala šílený záchvat. Ten se místo minulých tří hodin klidnil jen necelou hodinu, ale zase propukal po krátkých odmlkách znovu a znovu. Nedokázala jsem ji utěšit, nezabralo ani mlíko, nemohli jsme odejít, protože když jsem ji pustila z náruče, tak šla úplně do oblouku. Ale i v ruce se mi chvílema lámala tak, že jsem si netroufla s ní jít. Jakmile se vyklidnila - no, v podstatě vyčerpáním usnula - naložili jsme ji do kočáru. Vzbudila se až doma, s pláčem. Ale jakmile zjistila, kde je, slzičky oschly a vrátilo se naše usměvavé sluníčko… Dost teď zvažujeme ty křtiny :roll:

Teda to ti nezávidím. Že ty dětičky tak vnímají okolí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.6.20 08:24

@Coccinella 13 @Ba-stet no od prvního dne homeo jsem neměla v ruce ani v myšlence rourku, Milánek nevřískal, furt se usmívá, každý den sám kaká… 8o kouzlo působí :oops: :lol: :dance: akorát včera jsme měli velký návštěvní a nákupní den (jeli jsme k ségře, k tchánovcům, do ikei a do Tamda foods/ dohromady přes 300km), tak se přetáhl únavou a večer to byl trošku horor, ale ne z bříška :potlesk: :dance: tak se po očkování chystám zkusit kouzlo na horečku :oops: @Payus to je bomba :srdce: a Maty jaký už je velký frajer :srdce: tak všechno nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.6.20 08:31

@MiliKuu u psíků má homeo velké účinky a tam si to člověk nevsugeruje, oni neví co jim dáváš. Takže já na ně věřím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.6.20 08:59

@Lamicka2016 no já už taky :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.6.20 09:22

@Lamicka2016 co fenka, dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.6.20 10:01

@Kriistyna jako vyměněná. Dnes je poprvé doma sama. Tak snad to zvládne. Zítra s ní jedeme po práci zase tu dálku na krev a uvidíme jak se to uvnitř „hojí“ tak snad a kéž by tu s námi ještě ten rok a půl byla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 10:35

@Lamicka2016 Housky jsou nejlepší tyto https://www.makro.cz/vyhledavani?…. Pokud jich budeš chtít víc, je lepší zavolat tak dva dny předem a pro jistotu je objednat. Jinak těch 600 g masa má být myšleno na 4 porce, ale zdá se mi to moc. Já jsem dělala na svatbu pro 60 lidí asi z 5kg masa a zbylo. Tak si myslím, že by mohlo stačit 2 kg masa pokud bude i jiné jídlo, nebo 3 kg, když bude jen tohle. Držím palce, ať se to vydaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.6.20 10:40

@Ba-stet Baru moc dekuji za recept, nakonec pujdeme asi jen na obed a pak k nasim na zahradu (maji bazen, bezva posezeni…) tak toto udelam na odpoledne :mrgreen: snad to nezkazim :mrgreen: jinak u nas budou krtiny 20.6. Chtela jsem to bez mse, tak to bude v sobotu. Dokonce uz jsem sehnala Sašce i saticky, boticky a chybi jeste neco na sisku :lol:

@Payus teda to jste si to uzili :palec: vypada to super :potlesk: a gratulace Matymu :kytka: to uz je teda velkej kluk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 10:41

@Payus Hele, u doktorky jsem čuměla jak puk, složila jsem se až doma. To je nejhorší, že jinak docela dobře argumentuju a tak, ale když na mě někdo zadupe, tak prostě neobstojím. Bojuju s tím celý život :roll: Dík za info, že Denis přibral taky poměrně málo a evidentně je úplně v pohodě. Mě to číslo taky zarazilo, ale ve spojení s tím růstem, množstvím počuraných plenek a celkovou spokojeností mi to nepřišlo zas tak katastrofální. Ještě kdyby mi řekla, ať tomu dám pár dnů a mám po ruce UM, tomu bych rozuměla, ale ty příkrmy jsou prostě nesmysl. Ji ani naše jídlo nezajímá, to bych jí to musela šlapat do krku :? Kluci jsou boží :srdce: A Maty je Ti dost podobný. Psala jsi, že Denan je celý Maty, když byl malý, to chudák muž dost utře, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.6.20 10:43

@MiliKuu tak to je pecka. A jak mu to davas? Saška se posledni dobou nejak moc krouti a nemuze spat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 10:45

Jinak hlásím, že po těch čtyřech nebo pěti dnech kojení po dvou hodinách i v noci se mi samozřejmě udělalo víc mlíka a Anka už se vrací ke třem dávkam za noc/brzké ráno a zase se jí udělaly tvářičky ve stylu Karel Vlach. Dnes jdeme zas na fyzio, zeptám se, jeslti by nebyla možnost ji převážit a jinak asi pro jistotu někde půjčím váhu, abych to pohlídala. Na kontrolu u pediatra za 14 dnů mám tři scenáře, z nichž dva končí výměnou lékaře, zrovna ho hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 10:51

@Coccinella 13 Tak to je na výročí naší svatby :srdce: My šatičky máme z toho balíku od kamarádky. Jsou takové hodně načančané, na běžné nošení mi to přijde moc, ale na křtiny myslím ideál. Už jsem je zkoušela a muž z ní byl úplně na lopatě. Botičky bude mít asi jen háčkované, co dostala od kamarádky. Ale taky sháním něco na hlavu. Co bude mít Saška, nejakou čelenku? Nebo klobouček? Jinak to maso zkazit nemůžeš, to se fakt dělá samo a díky tomu odměřování sójovky je akorát slané (z toho mám vždycky nervy, že když něco dělám ve velkém, tak to moc nebo málo osolím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 10:52

@MiliKuu Tak to je paráda. Mají nějaké homeo na sociální fóbii? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí