IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
18.6.20 14:03

@Coccinella 13 @Jitule K @MiliKuu Děkuji, děkuji :oops:

@Jitule K No my právě nikam nechodíme, jsme takoví vidláci z Prahy :D a když jednou někam vyrazíme, tak je to vždycky mazec. Anka se teď asi bude chodit socializovat na pracák a možná, až jí bude tak deset, dostanu i nějaké prachy 8) Za pochvalu díky, jak se ukázalo, těhotenství je pro mě nejlepší dieta. Jak mi bylo na začátku blbě, sundala jsem deset kilo, nabrala devět a to už je zas pryč :palec: Akorát se děsím, co bude, až přestanu kojit. Protože víme, jak to je - jak znaj kila cestu, vždycky se vrátěj zpátky, že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 14:13

@MiliKuu Mili, rychlý dotaz - jak sis kupovala tu nosicí mikinu, sedí +- velikosti? Uvažuju, že bych jednu koupila muži. Zdá se, že je taky hrdá nosnice! :D Jinak jsem se ani nepochlubila, že jsme konečně kápli na to pravé nosítko! To minulé, co krásně sedlo, bylo opravdu jen do vel. 74, takže jsem si dala rezervačku na větší. Jenže mezitím jsme vyzkoušeli tu šátkovou verzi a to je ONO! Dneska jsem byla vrátit půjčené a objednat naše, jsem na něj zvědavá (a nevím, co budu dělat, než přijde, protože kočár je u nás prej odepsanej!).

A ještě jsem se chtěla zeptat na to leporelo. To už děláš QB? Jsem zvědavá! Já bych to teď chtěla začít plánovat (a objednám příští měsíc, už vidím, že to zas bude za ranec :oops: ). Našla jsem si takové jednoduché vzory, opravdu pro nejmenší. A nejspíš to daruju k Vánocům, to Ankce bude necelý rok a dřív stejně to asi nemá moc cenu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.6.20 14:51

@Ba-stet já mám od té Shary svoji velikost a sedí, akorát jsem si měla dát prodloužit rukávy (délka sedí taky), ale já to ráda tahám ještě o kus dál :oops: :lol: a nedělám QB, jsi vtipná :mrgreen: leporelo jsem dělala tohle https://www.puzzliky.sk/…lneny-panel/ :mrgreen: a já budu QB dělat buď k narozkám nebo Vánocům, podle toho, jak to stihnu :lol: dřív asi nemá cenu :nevim: a rozhodně to budu dělat na poslední chvíli :roll: :lol: a k nosítku gratuluju velice :kytka: ať se ktásně nosí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 15:05

@MiliKuu Díky :kytka: Tak já objednám L. Snad to není blbost. Ale teď si chtěl vzít Anku ven, byla zima a vlastně neměl, čím ji zakrýt :think: Na leporelo jsem zvědavá, pak ukaž výsledek. Já teď musím ušít mantinel, protože mám akorát ten rozkošný zvířátkový na jedné straně. A madam Šikulka si včera skřípla nohu do žbrlin. Takže jak jsem říkala, že to nebudu mít celý omotaný hadrem bez nápadu jak zákop v první světový… tak budu :mrgreen: A pak snad konečně ten kopací míč, jestli ji to ještě bude bavit… Fakt mě to šití děsně chytlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 15:06

@Lamicka2016 Jsem ráda, že maso chutnalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 15:44

@Ba-stet gratuluji k nositku! To je super :dance:

Tak my dnes na kontrolnim vazeni o. k. slecinka pribrala 250g a to je pry o. k…uffff… a taky mame konecne nausnicky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.6.20 15:54
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet gratuluji k nositku! To je super :dance:Tak my dnes na kontrolnim vazeni o. k. slecinka pribrala 250g a to je pry o. k…uffff… a taky mame konecne nausnicky :pankac:

A kde máme fotku naušniček? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 17:57

@Jitule K zatim mam jen takto ;) ale pokusim se vyfotit i nejakou kde bude Šuša videt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.6.20 17:57

@Ba-stet leporelo je hotové zde :) opět je mírně doprasené, jak já to umím :roll: ale Milánka stejně nejvíc baví natahovat tu gumičku, takže je to jedno :mrgreen: kopací míč mám dávno velký i malý a nebaví ani jeden :oops: a mantinel jsem musela taky ušít kolem celé horní půlky, jinak to byl sajgon :mrgreen: ale nemám ho z polštářků, ale z molitanu a obšitého, nezabírá tolik místa a účel plní 100% ;) @Coccinella 13 super :potlesk:

Příspěvek upraven 18.06.20 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.6.20 17:58

@Coccinella 13 jeee ty jsou krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 18:19

@MiliKuu to jsou ty prvni nastrelovaci, zlate dostane od kmotra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 18:19

@MiliKuu leporelo vypada super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.6.20 18:36

@Coccinella 13 dyť ty nastřelovací jsou krásné taky :) a zlaté od kmotra se vlastně dávají, já mám taky zlaté naušnice od kmotřenky už… no dost let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.6.20 19:02
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K zatim mam jen takto ;) ale pokusim se vyfotit i nejakou kde bude Šuša videt ;)

To víš my s kluky si tohodle neužijeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.6.20 19:27

@Ba-stet jste nadherne :srdce: @Coccinella 13 waaaau krasa, tak a je z ni slecna, a jak ji slusi nausnicky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí