IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
25.6.20 09:40

@Lamicka2016 dekuji :hug: no já se taky těším, ale doufám, ze na mě vykouknou //. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.6.20 09:42

@Lamicka2016 hele Lami, teď zažívam úplně pravý opak… kamaradka čeká dvojčátka a od začátku tvrdí, ze jsou to kluci a na 70% čeká holky :mrgreen: teď je z toho vyrizena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
25.6.20 10:00

@Kriistyna :lol: no já bych dvě děvčátka brala hned :oops: To je sen :srdce: Na Eliho se už samozřejmě těším a to ještě necítím pohyby :oops: pak to asi bude ještě lepší, ale prostě ta touha po dcerce tam je a zkusíme ještě zabojovat :oops: 8) Život máme všichni jen jeden :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.6.20 10:02

@Lamicka2016 bojuj,ono se ti to splni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.6.20 10:03

@Lamicka2016 jo a co fenulka? dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
25.6.20 10:09

@Kriistyna 2.8 máme kontrolu krve po 2 měsících a snad bude tabulková nebo aspoň to co dovolí její věk :andel: Zatím je v pořádku a každý den si říkám, že to za to stálo. Pořád s ní spím dole v patře :srdce: Manžel už brblá :mrgreen:
Jen už potvora moc nechce vetierinární dietu a večer vyžaduje s ostatními klasiku. Takže dostává své maso jen králík a krůta a já moc doufám, že to uvnitř ty ledviny a játra moc nezatěžuje. Snažíme se jí došidit pribináčky s piškotem a podobně ať je toho masa co nejméně.
Tak uvidíme v srpnu a snad s námi ještě ty dva roky bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.6.20 10:20

@Ba-stet neboj, Aninka se taky popasuje s frustrací, prej valná většina dětí jede nejdřív dozadu :mrgreen: (i když Anka kašle na většinu :think: ) ale malý je fakt na prášky, hejká celé dopoledne :lol: ale aspoň je vykakaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.6.20 10:20

@Lamicka2016 snad jo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.6.20 10:21

@MiliKuu jj, nejdriv chodi dozadu :mrgreen: no mozna podle tebe daleko, ale ted to půjde rychle. Pavlik chodil v 9 mesicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.6.20 10:29

@MiliKuu Já ani nemyslela Anku, spíš obecně. Že to pro ta mimina musí být fakt náročný. Tolik práce a výsledek neodpovídá :D Anýz to vyřešil po svém ninja sudy, těmi se dostane, kam chce :roll: Ale musím říct, že ji obdivuju, hrozně teď maká jednak na plazení a jednak pod sebe cpe kolena, ani jedno jí moc nejde. A vydrží to dělat fakt trpělivě a soustředěně třeba dvacet minut v kuse 8o To teda po mně nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.6.20 10:30

@Kriistyna Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
25.6.20 11:41

@Ba-stet Baru krom únavy mi zatím nic není :nevim: trochu změna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.6.20 15:07

@Coccinella 13 ale Pavlík je megarychlík ;) no uvidíme :) @Ba-stet čoveče Milánek jede sudy po měkkém (klasicky postel), ale po zemi ani prd, snaží se píďalit a vzteká se, že mu to nejde :mrgreen: i teď venku na dece hejkal a píďalil prdelkou dozadu :lol: plazit se asi nehodlá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.6.20 20:50
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu tak to je super ze je malej v pohode. A urcite to nebude pul roku, za chvili bude chodit, uvidis ;)

@Jitule K kdyz pije mliko, tak cajicky nejsou nutny… ;)

@Ba-stet tak to abyste do nedele jeste skocily trikrat do kostela :mrgreen: zoubky jsou vesely.. a uz nějakej vykouknul? ;)

Doktorka mi pořád klade na srdce, ať to zkouším, že to stejně bude potřebovat. Taky si říkám, když budou hice, ať mám radši něco sebou, když budeme na dovolené. Dneska asi 5× nasál, ale ty pohledy 🙈…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.6.20 22:36

@Kriistyna To zni jako dobre znamení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie