Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 dekuji
no já se taky těším, ale doufám, ze na mě vykouknou //. ![]()
@Lamicka2016 hele Lami, teď zažívam úplně pravý opak… kamaradka čeká dvojčátka a od začátku tvrdí, ze jsou to kluci a na 70% čeká holky
teď je z toho vyrizena.
@Kriistyna
no já bych dvě děvčátka brala hned
To je sen
Na Eliho se už samozřejmě těším a to ještě necítím pohyby
pak to asi bude ještě lepší, ale prostě ta touha po dcerce tam je a zkusíme ještě zabojovat
Život máme všichni jen jeden ![]()
@Kriistyna 2.8 máme kontrolu krve po 2 měsících a snad bude tabulková nebo aspoň to co dovolí její věk
Zatím je v pořádku a každý den si říkám, že to za to stálo. Pořád s ní spím dole v patře
Manžel už brblá ![]()
Jen už potvora moc nechce vetierinární dietu a večer vyžaduje s ostatními klasiku. Takže dostává své maso jen králík a krůta a já moc doufám, že to uvnitř ty ledviny a játra moc nezatěžuje. Snažíme se jí došidit pribináčky s piškotem a podobně ať je toho masa co nejméně.
Tak uvidíme v srpnu a snad s námi ještě ty dva roky bude ![]()
@Ba-stet neboj, Aninka se taky popasuje s frustrací, prej valná většina dětí jede nejdřív dozadu
(i když Anka kašle na většinu
) ale malý je fakt na prášky, hejká celé dopoledne
ale aspoň je vykakaný ![]()
@MiliKuu jj, nejdriv chodi dozadu
no mozna podle tebe daleko, ale ted to půjde rychle. Pavlik chodil v 9 mesicich…
@MiliKuu Já ani nemyslela Anku, spíš obecně. Že to pro ta mimina musí být fakt náročný. Tolik práce a výsledek neodpovídá
Anýz to vyřešil po svém ninja sudy, těmi se dostane, kam chce
Ale musím říct, že ji obdivuju, hrozně teď maká jednak na plazení a jednak pod sebe cpe kolena, ani jedno jí moc nejde. A vydrží to dělat fakt trpělivě a soustředěně třeba dvacet minut v kuse
To teda po mně nemá ![]()
@Coccinella 13 ale Pavlík je megarychlík
no uvidíme
@Ba-stet čoveče Milánek jede sudy po měkkém (klasicky postel), ale po zemi ani prd, snaží se píďalit a vzteká se, že mu to nejde
i teď venku na dece hejkal a píďalil prdelkou dozadu
plazit se asi nehodlá ![]()
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu tak to je super ze je malej v pohode. A urcite to nebude pul roku, za chvili bude chodit, uvidis![]()
@Jitule K kdyz pije mliko, tak cajicky nejsou nutny…
@Ba-stet tak to abyste do nedele jeste skocily trikrat do kostelazoubky jsou vesely.. a uz nějakej vykouknul?
Doktorka mi pořád klade na srdce, ať to zkouším, že to stejně bude potřebovat. Taky si říkám, když budou hice, ať mám radši něco sebou, když budeme na dovolené. Dneska asi 5× nasál, ale ty pohledy 🙈…