Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
21.1.21 20:01

@Barca2016 jo můj manžel je v pohodě, ale ne ze by za mnou furt běhal a řešil co jim co piju, chová se normálně a spis ještě zkouší na me jestli nevyvencil psy, ikdyž vi ze teď proste ne 😂 ale jak říká : za zkoušku nic nedáš 😂 na transfer pojedeme spolu, manžel chce mít jistotu ze vše bude se mnou ok a nenabouram v centru Prahy! ( a to se mi nikdy teda nestalo jo) 😂 😂 ale zas te chápu, taky chtěla bych jet sama autem, aspoň do Albertu, furt jsme spolu v jednom bytě :pocitac:, ale manžel od doby stimulaci mi kličky nedává, prej jsem nepozorná 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.1.21 20:11

@Marimas jeee tak v Praze bych sama neřídila, to je pro mě takovej stres :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.21 20:21

@Barca2016 Praha je dobra až na ti taxiky a tramvaje 🤣 :wink: jako Ja jsem v Praze úplně v pořádku, trosku mi děla problém parkování, ale to jen když třeba par týdnu v kuse neridim. Jako v Praze se mi nic nikdy nestalo, ale jednou jsem jela do nějaké vestnici a jsem dokázala odrit auto o jediný sloup v poli 😂 🤷‍♂️ 😂 takže Ja jsem sikovna na blbiny 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.21 20:33

Po opu ?

Holky nevíte náhodou zda mužů si dat vanu po opu? Vím ze po ET horka koupel není doporučována ale co po punkci?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.21 20:46
@Marimas píše:
Holky nevíte náhodou zda mužů si dat vanu po opu? Vím ze po ET horka koupel není doporučována ale co po punkci?
Díky

Ne. Nejde o teplo, ale mohla by jsi dostat zánět. Teď par dnu jako šestinedělí.

• Citovat
  • Upravit
159
21.1.21 20:47

@Marimas tak vidíš to, já zas tu Prahu na řízení nemusím a spíš to teď krouham mezi těma polema :D

Já si dávám vanu téměř každý den, já to miluju, pro mě je to relax.
Ale taky vím že v těhotenství nebo tedy i po ET to není vhodné… Ale vlastně ani nevím proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
21.1.21 20:49
@Barca2016 píše:
@Marimas tak vidíš to, já zas tu Prahu na řízení nemusím a spíš to teď krouham mezi těma polema :D

Já si dávám vanu téměř každý den, já to miluju, pro mě je to relax.
Ale taky vím že v těhotenství nebo tedy i po ET to není vhodné… Ale vlastně ani nevím proč? [/citace
Horka vana na konci tehotenstvi muze vyvolat porod a behem ET potrat.

A jinak po OPU jsou tam vpichy, jak se dostavaji k folikulum, takze koupani ve venkovni vode mi primo zakazali pri propousteni, omezila bych i vanu, nez se to zahoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.21 21:00

@Barca2016 tak jak tu píše anonym prej kvůli možnému zánětu. Ja jsem někde četla ze také působení vysoké teploty neprosperuje uhnizdeni vajíčka. Ale medicínu jsem enstudovqla tak neřeknu 100% :)

Nebere tu někdo náhodou GYNProdyl? Dneska mi ho predepsaly 3 cipky od středy vaginálně a ono to jsou tabolky na peroralni podání. Tak si říkám ze v car se spletla, mam to napsáno o na papíru… ma někdo zkušenost? Kdyžtak zitra jim budu volat ať mi řeknou jak to ma byt správně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.21 21:02

@Simmcaa jeee díky za radu:) Ja jsem taky myslela ze jsou rám vnitřní jizvy a nikdo nechce aby nějaká brebera během koupání zatoulala. Jan Ja tak kiluju koupel s mořskou soli, že už nezvladam ji sobě zakazovat🤦‍♀️ Ale tak co už, čau sprcha navěky 😭 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.1.21 21:47

Gynprodyl

@Marimas

Ahoj beru taky Gynprodyl a zavadim dolu…

Urcite se nespletli, doktor rikal ze mohu obe varianty, ale vaginalne rychlejsi vstrebani i kratsi cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.21 21:55

@ButerflyP aha tak to je divné, je psáno na krabičce ze jen perooralně. Ach jo, proč to nepíšou normálně? 😂 🤷‍♂️ 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.1.21 22:03

@Marimas

Ano je tam psano peroralne avsak kdyz mi lekar v CAR rekne ze pokud nechci aby mi bylo spatne od zaludku (kdyz vi ze chodim do prace) tak mi rekl at v klidu zavadim a ze je to vlastne lepsi :palec:

Takze no stres a klidne zavadej.
Mam davkovani 1-1-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.21 22:05

@ButerflyP jo to budu, ale je to takový matoucí 😂 Ja mam 1-1-1 od soboty večer do transferu asi, musim poradně zas přečíst lékařskou zprávu 🤦‍♀️ 🤷‍♂️ Ja jsem dneska úplně mimo, sorry ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.1.21 22:13

@Marimas

Uplne v pohode, ja obvykle ani ty papirky v lecich vubec nectu. No ja to beru uz od vcerejska a je to v pohode, nic co by intimka nezvladla, a neomlouvej se, neni za co, ja jen abys nevolala do CARu a urcite to budes mit i ve zprave :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.1.21 22:19

@Marimas taky beru Gynprodyl a teda polykam. Mudr ale říkal, že lze oba způsoby. Já mám vyzkoušeno, že blbě od žaludku mi z toho není, tak je i v rámci pracovního procesu při dávce 1-1-1 snazší polykat. Cca před rokem jsem, ale zaváděla, takže se neboj a dej na svého doktora :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí