Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, moc všem děkuju za podporu
![]()
@Ditu566 píše:
@Anca12345 ahoj, ctu tvuj prispevek, bavili jste se o tom, ze muzete zacit hned dalsi cyklus stimulovat znovu?? Jaky si mela kontrolni ultrazvuky??Moc me to mrzi, ale musime zabojovat
To mě vůbec nenapadlo se zeptat. Byla jsem tak rozhozená, že jsem vzala zprávu a šla.
Na 1. kontrolním ultrazvuku byly folikuly na levým vaječníku malý a na pravým byly asi 3-4 hezký, tak mi ještě dali 2 dávky gonalu, že to ještě vyroste. No na 2.ultrazvuku už říkala, že ten levý vaječník vůbec nereaguje, ale na pravém to vypadá na 3-4folikuly. A nakonec odebrali fakt 4folikuly, ale z toho jen 1 vajicko.
@ButerflyP píše:
@Anca12345Take mam kortikoidy, ale z duvodu APA syndromu, beru spolecne s Godasalem. Jinak oboji me predepsali na genetice, nikoli v CARu.
Mně právě na nic nepřišli a mám je jen preventivně, tak budu věřit, že ví, co dělají.. hodně klinik to prý píše preventivně.
@ButerflyP ahoj!
Držím palce tobě na zítřek, ať embryo conejrychleji se uchyti a nebudeš muset ET podstupovat! Je super ze počet embryí od opu se drží! Jsou to vojáci ![]()
Drzim palce vsem, co jdou zitra nebo pozitri na embryotransfer
![]()
@Marimas píše:
@ButerflyP ahoj!
Držím palce tobě na zítřek, ať embryo conejrychleji se uchyti a nebudeš muset ET podstupovat! Je super ze počet embryí od opu se drží! Jsou to vojáci
Moc děkuji, hlavně aby tedy vybrali z tech 5 vojaku (libi se mi jak jsi to nazvala) genrala 😂
Verim ze 10.2. Se tu pochlubim // a pak uz i s ostatnima, kterym se take zadari budeme resit tehu zalezitosti.
Moc děkuji, cítím, že se tělo dalo za ty dny od OPU do kupy a je připraveno přijmout emryjko za sve, moc se modlim aby muj APA syndrom byl na IVF kratky…
@ButerflyP píše:
Ahoj všem tady,Takže i 48h po ET 5z5
Kvuli veku jsme se dohodli na AH a o EG se dohodneme v nedeli zda ano nebo ne, nicmene, ne ze by to bylo stoprocentni, ale urcite to emryjkum neublizuje, jedna se pry pouze o vicekoncentrat kyseliny hyauloronove, ktera je pri uhnizdovani na obalu vajicka bezne, ale ne v takove mire.
Jinak vsechny jsou zatim Ackove kvality, pry je do 5teho dne 25% umrtnost emryii, mohli by mi zbyt dve, mozna pry i tri, pry jsem dobre zvolila ten GERI ikubator, protoze kdyz jsou vsechny Ackove, tak stejne i mezi nimi je jedno ktere bude
A++
Vam vsem moc dekuji ze jste se mnou a drzite mi palecky abych se v 38 dockala toho daru.
A vam vsem tady preji stejne dobre zpravicky.
Jinak dnes tzn. Druhy den po ET me pnou bradavky, jinak spodek uz podstatne lepsi. Jo a jinak to EG pry urychluje take hojeni po vsech tech zakrocich pri OPU a ET, takze myslim ze ty penize jako placeboefekt muze fungovat, ( prinejhorsim - jste vic udelat nemohli, nez si vycitat, ze s tim to mohlo vyjit…)
Ahoj, taky mám 38 a teď jsem 4ty den stimulace 😀 první ET mi z osmi odebranych vajíček zůstalo jedno ale ne chytlo se. Teď mám velkou dávku stimulace a ve st jedu na ultrazvuk. Doktor chce dvakrát tolik vajíček do mrazácku a na genetiku… Tak jsem zvědavá
hodně sil všem
Tak drzim palce at napodruhe ti to vyjde, musis tomu proste verit, a nerikat si co kdyz apod., proste urcite to bude konecne to vytouzene tehotenstvi na konci se zdravym mimi.
Ja akorat cekam na prvni ET.
@ButerflyP Moc drzim palce a dej prosím vědět 🙂 Já při prvním ET pak testovala jak blázen
uvidíme kolik jich teď bude, je prý možné je k ET ani nedojde a půjdu až později na KET. Vše závisí na tom kolik a jaké budou…
Kdy jdeš na ET?
@Jane 6985 píše:
@ButerflyP Moc drzim palce a dej prosím vědět 🙂 Já při prvním ET pak testovala jak blázenuvidíme kolik jich teď bude, je prý možné je k ET ani nedojde a půjdu až později na KET. Vše závisí na tom kolik a jaké budou…
Kdy jdeš na ET?
Jsem 15minut po ET ![]()
@ButerflyP píše:
Jsem 15minut po ET
Jeeeee 😂 se picnu 😀 tak tedka klid a to čekání… Držím 🙏 👍
Ráno telefon z Gennetu, embryoložka mě dnes zvala na ET, ale nevěděla o mé karanténě, si počkám až na KET.
A PK zvládla 3 embrya
Těším se na únor 😊
Všem přeji 🍀 do dalších dní i týdnů
@Dicentra27 píše:
Ráno telefon z Gennetu, embryoložka mě dnes zvala na ET, ale nevěděla o mé karanténě, si počkám až na KET.
A PK zvládla 3 embryaTěším se na únor 😊Všem přeji 🍀 do dalších dní i týdnů
Ahoj, tak 3, to je super, me dnes take mrazili 3 vojacky
🤗
A věř, ber to tak, že to tak mělo být, alespoň se ti dá tělo po stimulaci a opu do formy na těhu
Příspěvek upraven 25.01.21 v 14:22
@ButerflyP tak jak se citis po Et? Jaké mas z toho pocity
ukázaly tobě vojacka který byl pro služby zvolen? 😂 😂
Tesim se na tvůj test a doufám ze bude pozitivní;)
@Dicentra27 3 je super číslo, budete třeba mít větší rodinku :₽ určitě si odpocin a s novými síly pristi měsíc nastoupit na ket ![]()
Holky, jak já vám závidím, že už jdete na ET nebo víte, že máte co do mrazáku.. Mě teprve čeká stimulace a mám strach aby to nedopadlo jako minule. 😟