Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
805
24.1.21 09:53

Ahoj, moc všem děkuju za podporu :* :kytka:

@Ditu566 píše:
@Anca12345 ahoj, ctu tvuj prispevek, bavili jste se o tom, ze muzete zacit hned dalsi cyklus stimulovat znovu?? Jaky si mela kontrolni ultrazvuky?? :( Moc me to mrzi, ale musime zabojovat :hug:

To mě vůbec nenapadlo se zeptat. Byla jsem tak rozhozená, že jsem vzala zprávu a šla.
Na 1. kontrolním ultrazvuku byly folikuly na levým vaječníku malý a na pravým byly asi 3-4 hezký, tak mi ještě dali 2 dávky gonalu, že to ještě vyroste. No na 2.ultrazvuku už říkala, že ten levý vaječník vůbec nereaguje, ale na pravém to vypadá na 3-4folikuly. A nakonec odebrali fakt 4folikuly, ale z toho jen 1 vajicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
24.1.21 09:54
@ButerflyP píše:
@Anca12345Take mam kortikoidy, ale z duvodu APA syndromu, beru spolecne s Godasalem. Jinak oboji me predepsali na genetice, nikoli v CARu.

Mně právě na nic nepřišli a mám je jen preventivně, tak budu věřit, že ví, co dělají.. hodně klinik to prý píše preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.1.21 16:15

@ButerflyP ahoj!
Držím palce tobě na zítřek, ať embryo conejrychleji se uchyti a nebudeš muset ET podstupovat! Je super ze počet embryí od opu se drží! Jsou to vojáci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.1.21 17:06

Drzim palce vsem, co jdou zitra nebo pozitri na embryotransfer ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.1.21 21:19
@Marimas píše:
@ButerflyP ahoj!
Držím palce tobě na zítřek, ať embryo conejrychleji se uchyti a nebudeš muset ET podstupovat! Je super ze počet embryí od opu se drží! Jsou to vojáci :)

Moc děkuji, hlavně aby tedy vybrali z tech 5 vojaku (libi se mi jak jsi to nazvala) genrala 😂

Verim ze 10.2. Se tu pochlubim // a pak uz i s ostatnima, kterym se take zadari budeme resit tehu zalezitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.1.21 21:21

@Jen.Jesterka

Moc děkuji, cítím, že se tělo dalo za ty dny od OPU do kupy a je připraveno přijmout emryjko za sve, moc se modlim aby muj APA syndrom byl na IVF kratky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 07:00
@ButerflyP píše:
Ahoj všem tady,

Takže i 48h po ET 5z5 :pankac:

Kvuli veku jsme se dohodli na AH a o EG se dohodneme v nedeli zda ano nebo ne, nicmene, ne ze by to bylo stoprocentni, ale urcite to emryjkum neublizuje, jedna se pry pouze o vicekoncentrat kyseliny hyauloronove, ktera je pri uhnizdovani na obalu vajicka bezne, ale ne v takove mire.

Jinak vsechny jsou zatim Ackove kvality, pry je do 5teho dne 25% umrtnost emryii, mohli by mi zbyt dve, mozna pry i tri, pry jsem dobre zvolila ten GERI ikubator, protoze kdyz jsou vsechny Ackove, tak stejne i mezi nimi je jedno ktere bude :srdce: A++ :palec:

Vam vsem moc dekuji ze jste se mnou a drzite mi palecky abych se v 38 dockala toho daru.

A vam vsem tady preji stejne dobre zpravicky.

Jinak dnes tzn. Druhy den po ET me pnou bradavky, jinak spodek uz podstatne lepsi. Jo a jinak to EG pry urychluje take hojeni po vsech tech zakrocich pri OPU a ET, takze myslim ze ty penize jako placeboefekt muze fungovat, ( prinejhorsim - jste vic udelat nemohli, nez si vycitat, ze s tim to mohlo vyjit…)

Ahoj, taky mám 38 a teď jsem 4ty den stimulace 😀 první ET mi z osmi odebranych vajíček zůstalo jedno ale ne chytlo se. Teď mám velkou dávku stimulace a ve st jedu na ultrazvuk. Doktor chce dvakrát tolik vajíček do mrazácku a na genetiku… Tak jsem zvědavá :srdce: hodně sil všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.1.21 09:33

@Jane 6985

Tak drzim palce at napodruhe ti to vyjde, musis tomu proste verit, a nerikat si co kdyz apod., proste urcite to bude konecne to vytouzene tehotenstvi na konci se zdravym mimi.

Ja akorat cekam na prvni ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 09:48

@ButerflyP Moc drzim palce a dej prosím vědět 🙂 Já při prvním ET pak testovala jak blázen :D uvidíme kolik jich teď bude, je prý možné je k ET ani nedojde a půjdu až později na KET. Vše závisí na tom kolik a jaké budou…
Kdy jdeš na ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.1.21 10:52
@Jane 6985 píše:
@ButerflyP Moc drzim palce a dej prosím vědět 🙂 Já při prvním ET pak testovala jak blázen :D uvidíme kolik jich teď bude, je prý možné je k ET ani nedojde a půjdu až později na KET. Vše závisí na tom kolik a jaké budou…
Kdy jdeš na ET?

Jsem 15minut po ET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 11:11
@ButerflyP píše:
Jsem 15minut po ET :mrgreen:

Jeeeee 😂 se picnu 😀 tak tedka klid a to čekání… Držím 🙏 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
25.1.21 13:01

Info po PK

Ráno telefon z Gennetu, embryoložka mě dnes zvala na ET, ale nevěděla o mé karanténě, si počkám až na KET.
A PK zvládla 3 embrya :srdce: Těším se na únor 😊

Všem přeji 🍀 do dalších dní i týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.1.21 14:03
@Dicentra27 píše:
Ráno telefon z Gennetu, embryoložka mě dnes zvala na ET, ale nevěděla o mé karanténě, si počkám až na KET.
A PK zvládla 3 embrya :srdce: Těším se na únor 😊Všem přeji 🍀 do dalších dní i týdnů

Ahoj, tak 3, to je super, me dnes take mrazili 3 vojacky :wink: 🤗

A věř, ber to tak, že to tak mělo být, alespoň se ti dá tělo po stimulaci a opu do formy na těhu

Příspěvek upraven 25.01.21 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
25.1.21 14:06

@ButerflyP tak jak se citis po Et? Jaké mas z toho pocity :) ukázaly tobě vojacka který byl pro služby zvolen? 😂 😂
Tesim se na tvůj test a doufám ze bude pozitivní;)

@Dicentra27 3 je super číslo, budete třeba mít větší rodinku :₽ určitě si odpocin a s novými síly pristi měsíc nastoupit na ket :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.1.21 14:13

Holky, jak já vám závidím, že už jdete na ET nebo víte, že máte co do mrazáku.. Mě teprve čeká stimulace a mám strach aby to nedopadlo jako minule. 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí