Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
25.1.21 14:21

Dnešní ET

Pěkné pondělí všem :mavam:

Dnes v 10h mi bylo transferovana hatchujici blastocysta, pry ted rozhodne nasledujicich 48h zda se uhnizdi tak jak ma.

Jinak pocity, rozhodně smíšené, ono opravdu vidět na utz jak Vam tam tu blastocystu “vstriknou” je opravdu jine nez otehotnet sexem a cekat zda dorazi ms. Takhle proste vite ze oplodnene vajicko je a ted uz jen se zavrtat a dotvorit nezbytne potrebne k dalsimu uspechu v podobe HCG v krvi, ale jinak jsem vicemene stastna, prinejmensim proto, ze jsem si vzala v praci volno :palec:

Jinak 1ET a 3 mrazacky, jednoho vojacka ukoncili.

Uplne nejvic vsak bylo, ze kdyz jsem uhradila veskere, tak mi dali do ruky fotecky vsech oplozenych blastocyst jak se vyvijeli z kazdeho dne vzdy snimecek ze stejne doby :hug:

Takze pokud dojde na tvorbu mimi denicku, tak mit fotku jak clovek vypadal 15minut od oplodneni hned tak nekdo nema :pankac:

Co se tyka tehotenskeho testu, pry neni potreba abych si jej delala a jsem primo objednana na 8.2. rano na krev :dance:

Takze verim, ze vydrzim a proste to bude toho osmeho jasne :srdce:

A jak jste na tom vy ostatni??
Po ET nebo pred ET? Preji vam brzske dve carky i srdicka :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.1.21 14:25

@Anoanonym1

Kdo se boji nesmi do lesa. A dulezite je verit!!! Jen vira tva te uzdravi. Proste si vezmi do hlavy ze sice to nejde prirozene ale je stesti, ze uz to umi medicina :kytka:

Takže vše bude dobré. Uvidíš, věř tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.1.21 14:32

@Marimas

Jak se citis?? Jeste te boli bricho nebo spinis?? Zitra bys mela mit ET ty, jak ti dali/nedali vedet z laborky? Vis kolik si nechas zavest?? A davali ti je do GERI inkubatoru? Nebo jak urcuji u vas kvalitu?

Jinak ja si tu tak lezim a to moje zlaticko mi privezlo KFC, takze nyni mi je naprosto bajecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
25.1.21 14:39

@ButerflyP tak tentokrát já tomu věřím, nebo alespoň se snažím.. Ale po tom všem čím jsme si prošli se bojim.. A ono to přirozeně jde.. Ale nesmíme 😟 jinak děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
25.1.21 14:41

@ButerflyP dneska je první den co opravdu funguji, břicho mi trosku tahne ale dá se to v pohodě vydržet ;) jo zitra mam ET stejně jako ty v 10 ;) nikdo se mi neozval, ale prej mam zavolat zotra v 8 ráno na embryologii potvrdit čas Et a pravě mi mají říct kolik zlaticek přežilo. Vůbec nevím jak určují kvalitu, nevím jaký inkubátor používají…o tom embryolog nic neřekl při prvním sezení, a Ja jak slyšela počet vajíček byla tak rada ze všechny otázky odpadly. Bohužel v Car Apolinar je to trosku jak an běžícím pase, sezení s doktorem trvalo ani ne 15 minut, dali mi jenom lékařskou zprávu s pokyny co mam dělat před et a uctenku co mam zaplatit…to jak jsem jim už hned po opu říkala ze proste bolí ki břicho ikdyž sedím nevešlo v potaz… jsem ale rada ze ti bolesti mam za sebou, už tu situaci s car neovlivnim a velice tesim se na ET ;) vím ze jsem asi musela byt důraznější na ti doktory, což jsem nazacatku byla ale moc odpovědi stejně jsem od nich nedostala. Nejlepší je vždy odpověď : jste mladá tak s vámi by neměl byt problém ( což za me je blbooost) :nevim:

Je to Super ze mas fotecky a můžeš se jimi kochat! Jo a v albumu to bude vypadat pěkně :srdce: no kfc mam strašně rada tak asi zitra taky se tam stavím :mrgreen: dobrou chut a odpocivej! Teď musíš 48h byt v klidecku ať miminko snadné se uhnizdi :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.1.21 16:32

@Dicentra27 3 embrya jsou krasna! :srdce: Take jdu az v unoru na KET, ale jsem rada, protoze jsem mela ted teploty a zasla spinit, tak snad bude vse v pohode 😊

Jinak my mame zamrazeni 10 embryi Ackove kvality a dve jeste cekaji na dovyvinuti 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.1.21 17:54

@Jane 6985 ahoj, muzu se zeptat jak dlouho si mela pauzu mezi prvnim a ted druhym stimulovanim? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 18:02
@Ditu566 píše:
@Jane 6985 ahoj, muzu se zeptat jak dlouho si mela pauzu mezi prvnim a ted druhym stimulovanim? :kytka:

Ahoj jasně… No doktor mi nutil pauzu tři měsíce že se to tak normálně dělá aby si tělo odpocalo. Že se stimuluje co tři měsíce prostě. Jenže já se cítím fajn a táhne mi na 39 tak jsem se do něj pustila že to zvládnu atd. Takže jsem měla pauzu jen jeden cyklus místo dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.1.21 19:13

@Jane 6985 a snasela si to dobre?? A kolik si mela jednotek predtim a ted? :(
Myslim na tebe aby to vyslo na podruhe dobre :hug: me zitra ceka OPU a v sobotu tam byly dva foliky, takze me pripravila ze tam nemusi byt ani jedno vajicko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 22:51
@Ditu566 píše:
@Jane 6985 a snasela si to dobre?? A kolik si mela jednotek predtim a ted? :(
Myslim na tebe aby to vyslo na podruhe dobre :hug: me zitra ceka OPU a v sobotu tam byly dva foliky, takze me pripravila ze tam nemusi byt ani jedno vajicko :,(

Snasela jsem to dobře, pocit plného podbřišku a nafoukla prsa, žádná nevolnost. Po narkoze taky pohoda. Předtím jsem měla 180 jednotek teď mám 250. Jsem prý hyperovarialni (dost vajíček i bez stimulace) a tak mi doporučili teď zůstat doma ze je to velká dávka a nebude mi dobře ale zatím nic nepocituju. Sice asi dost vajíček ale kvalita už nic moc no…
Jen dva 😔 kolik jednotek máš ty?
Ale pořád je možnost že i z těch dvou budou bojovníci :srdce: moc bych ti to přála. Na odběr jdeš tedy teď někdy viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 22:52

@Ditu566 už to vidím pořádně, takže zítra držím pěsti a dej vědět 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.1.21 22:58
@ButerflyP píše:
Pěkné pondělí všem :mavam:

Dnes v 10h mi bylo transferovana hatchujici blastocysta, pry ted rozhodne nasledujicich 48h zda se uhnizdi tak jak ma.

Jinak pocity, rozhodně smíšené, ono opravdu vidět na utz jak Vam tam tu blastocystu “vstriknou” je opravdu jine nez otehotnet sexem a cekat zda dorazi ms. Takhle proste vite ze oplodnene vajicko je a ted uz jen se zavrtat a dotvorit nezbytne potrebne k dalsimu uspechu v podobe HCG v krvi, ale jinak jsem vicemene stastna, prinejmensim proto, ze jsem si vzala v praci volno :palec:

Jinak 1ET a 3 mrazacky, jednoho vojacka ukoncili.

Uplne nejvic vsak bylo, ze kdyz jsem uhradila veskere, tak mi dali do ruky fotecky vsech oplozenych blastocyst jak se vyvijeli z kazdeho dne vzdy snimecek ze stejne doby :hug:

Takze pokud dojde na tvorbu mimi denicku, tak mit fotku jak clovek vypadal 15minut od oplodneni hned tak nekdo nema :pankac:

Co se tyka tehotenskeho testu, pry neni potreba abych si jej delala a jsem primo objednana na 8.2. rano na krev :dance:

Takze verim, ze vydrzim a proste to bude toho osmeho jasne :srdce:

A jak jste na tom vy ostatni??
Po ET nebo pred ET? Preji vam brzske dve carky i srdicka :smiling_face_with3_hearts:
Úžasný… Závidím 😁 ❤️️ v dobrém samozřejmě :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.1.21 05:48

@Ditu566 dneska ten OPU dobře zvládni 🍀
Určitá šance na zralé vajíčko stále je :srdce:
Ale i na nález bez vajíčka jsi připravená, důležité je, aby to dnes proběhlo bez komplikací a byla jsi brzy fit, připravená na další cestu a zabojovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.21 08:01

V pátek OPU

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu nebo spíš názor.
Včera jsem byla na UZ, cca 8 folíků má dobrou velikost, ostatní nereagují. V pátek 7:45 mám opu, ale ovitrelle si mám píchnout ve středu v 19:00, tj. 36 hodin a 45 minut před opu.
Před posledním opu jsem píchala přesně 36 hodin předem. Jelikož se jedná o naše druhé ivf, přičemž první dopadlo katastrofálně (jeden prázdný folikul), tak se bojím, aby to vyšlo. A od včerejška na to myslím a bojím se, jestli se dr. nespletla a nenapsala špatný čas. Ale to je asi hloupost, že?
Všude se píše, že ovulace nastává za 36 hodin, jen na několika málo místech jsem našla, že třeba až za 37-38.
Do CAR mi je strašně hloupé volat a ptát se, jestli do doktorka nenapsala špatně. Tak se nejdřív chci zeptat tady, na vaši zkušenost…
Jo a taky mám dvě ampule ovitrelle, posledně jsem měla jen jednu. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.21 08:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu nebo spíš názor.
Včera jsem byla na UZ, cca 8 folíků má dobrou velikost, ostatní nereagují. V pátek 7:45 mám opu, ale ovitrelle si mám píchnout ve středu v 19:00, tj. 36 hodin a 45 minut před opu.
Před posledním opu jsem píchala přesně 36 hodin předem. Jelikož se jedná o naše druhé ivf, přičemž první dopadlo katastrofálně (jeden prázdný folikul), tak se bojím, aby to vyšlo. A od včerejška na to myslím a bojím se, jestli se dr. nespletla a nenapsala špatný čas. Ale to je asi hloupost, že?
Všude se píše, že ovulace nastává za 36 hodin, jen na několika málo místech jsem našla, že třeba až za 37-38.
Do CAR mi je strašně hloupé volat a ptát se, jestli do doktorka nenapsala špatně. Tak se nejdřív chci zeptat tady, na vaši zkušenost…
Jo a taky mám dvě ampule ovitrelle, posledně jsem měla jen jednu. :,(

Měla jsem Ovitrelle ve středu v 21:30. Nástup na OPU jako ty v pátek, ale to byl jen příjem a na řadu jsem přišla tak v 11. vše bylo ok. Gennet.
Kam jdeš? Přijde mi to 7:45 jako nástup, kdy přijdou všichni co jdou na zákrok a pak během dopoledne vás budou brát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex