Ivf leden 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
26.1.21 14:32

@ButerflyP vam v car nic o sexu neřekl jo? ja to mam napsáno v lékařské zpravě a manžel hned to tam hledal :D Dle doktorky muzeme mít styk 5 dni po ET. Manzel na me leze celou dobu, ale jak mi vše boli tak chuť ani na tuleni moc nemam.. doufám ze ta bolest odezni a 6 den na to spolu hupneme :D Jak to je pak v těhotenství nevím, zaviti od tvého stavu, ale nemyslím si ze bychom meli držet celibát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.1.21 15:13

@Marimas

Nejde mi o celibat, spis jestli planujete do doby potvrzeni HCG v krvi sex s kondomem, no ve zprave nic o sexu/nesexu nemam, meli jsme mit celibat jen 3dny pred OPU. Nebo klidovy rezim znamena rezim bez sexu??

Spis jestli planujete bez kondomu a ejakulaci mimo? Nebo jak? Nechci totiz treba kdyz by se mimi uhnizdivalo ho sexem nejak rusit a infekce po vsech tech zakrocich urcite hrozi, takze jsem chtela vedet jak to mate budete mit nebo jste meli??

Ty teda za 6dni a bez kondomu? A ejakulaci do tebe? Nebo mimo?

Rozebirat tohle s doktorem po telefonu vubec nechci, info k sexu mi vubec nedal :nevim:
A ted premyslim jak se zachovat az uz pritel bude chtit mit sex a co ja na to? Ja bych se nejradsi milovala ale vim ze to vydrzim cca do vikendu, coz by odpovidalo tomu 6temu dni po ET dle tve doktorky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
26.1.21 15:18

@ButerflyP jo sorry jsem to trosku jinak pochopila, asi doktor vám zapomněl to říci. jsem někde cetla ze na 3 den po punkci můžeš i do bazénu, takže nemyslím si ze nějaká infekce hrozí. Hlavně ze každy z nás už byl několikrát testován na pohlavní nemoci a jelikož nic nemáme plánuju od 6 dni mít normální sex bez kondomu s ejakulaci do mě :) k uhnizdeni ma dojít 1-2 dni po et takže už 6 den miminku nějak neublizis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.1.21 15:56

@Marimas

Tak jsem našla odpověď od jedné gynekoložky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
26.1.21 15:57

@ButerflyP no videos! Super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.1.21 16:38

@Marimas

No nevim jak super, ja uz ani nevim jak se kondom otevira, natoz nasazuje, myslim ze v klidu pockame na to az to pujde bez nej. :mrgreen: :pankac:

Kazdopadne to bude doma jeste zajimave, at uz s kondomem nebo bez a ejakulace mimotelne, protoze jsem z te odpovedi jde predevsim o to nemit orgasmus a nemit v sobe ejakulat, jinak sex jako takovy po tech 5ti dnech asi pri nekomplikacich byt muze :hug: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
26.1.21 18:58
@Dicentra27 píše:
@Ditu566 dneska ten OPU dobře zvládni 🍀
Určitá šance na zralé vajíčko stále je :srdce:
Ale i na nález bez vajíčka jsi připravená, důležité je, aby to dnes proběhlo bez komplikací a byla jsi brzy fit, připravená na další cestu a zabojovat :hug:

Ahoj, diky moc :) OPU probehlo nad miru dobre, odebramy 3 hotova vajicka a 2 ktere nechali dozrat, takze 5 k oplodneni, zitra mi ma koordinatorka volat, tak se modlim, aby to dopadlo dobre :wink: to stejne pristi tyden pred testovanim a pozdejsim zamrazeni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.1.21 19:03

@Ditu566 tak to je skutečný důvod k radosti :dance: Dej vědět další vývoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.1.21 19:16

@Ditu566

Tak skvělé zprávy. Jen tak dál, ať si muzes vybrat nejsilnejsi na ET. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.1.21 11:08

@Janča3030

Ahoj, tak v jake fazi IVF jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
27.1.21 15:30

@ButerflyP ahoj. Mě v Caru lékař řekl, že když Budu gynprodyl zavádět, tak na večer, že je potřeba pohyb aby se vstřebal. Není prý dobrý ho zavést a jít si lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.1.21 15:47

@Z0E

Nedelam to zrovna tak ze si ho zavedu a jdu lezet, vice me vyhovuje polykani i je to v pribalovem letacku.

A ty jsi ne tom ted jak?? Jsi po ET? Nebo te ceka IVF? Nebo OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
27.1.21 16:18

@Ditu566 Ahoj, můžu se zeptat na kterou kliniku chodíš, že bylo možné nechat vajíčka dozrát? Jinak gratuluju k OPU, dopadlo to lépe než jsi čekala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.21 18:01

Dnešní ET

Ahoj holky, tak vás po pár dnech zdravím. Jak jsem psala v pátek, po OPU jen jedno vajíčko a to vydrželo prodlouženou kultivaci. Takže dneska proběhnul transfer blastocysty a budeme se modlit, aby se udržel. Jinak jsem po transferu ještě potřebovala vyřídit pár věcí a pak ještě nákup, protože partnera nemám dneska doma. až teď ležím, tak snad to bude v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.1.21 18:12

@Anca12345

Uvidis ze bude, ja sla take cestou z CAR po ET nakoupit, i jsem se ptala lekare jestli to nebude vadit, rikal ze pokud nebude velky a nebudu ho tahat sama do schodu, tak uplne v poradku. U nas se ale po ET lezi 2,5hod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí