IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
14.12.17 19:21

@katerina1006 Aha, ja myslela, ze je sadra tak na 6 tydnu…tak treba ty leky redeni krve casem vysadi…prala bych ti, aby se ivf neodkladalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.12.17 19:26

@Akulínek85 no původně mi to v nemocnici taky řekli. ale když jsem šla k našemu chirurgovi tak mi řekl min 3 měsíce pokud s tím nepůjdu na operaci tu jsem zamítla. no snad vysadí bylo by to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.12.17 08:22

Zdravím holky, preji krasny páteční den. No u nás to moc nevypada, zatazeno hnus… Dnes jsem nemohla dospat, Mám rozectenou docela dobrou knížku a tesim se, ze ji dneska přečtu.
Co mate v plánu na vikend? Ja bych ráda ještě něco upekla a chtěla jsem v sobotu ještě neco pokoupit. Uvudim co mi dnes řeknou u doktora. Zatím odpocivam a doma se jen tak placam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.12.17 09:02

Hezký den přeji :) Já mám v plánu o víkendu praní (nějak jsem na to poslední 2 týdny kašlala) a pečení. Možná budeme mít na víkend neteř, tak ji také zapojím do pečení. Ještě nám zbývají dokoupit nějaké dárečky, ale celkem dost jsme jich koupili tento týden, tak už z toho nejsem tolik nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.12.17 18:18

Tak mi vytahl vodu z kolena, ted leduju a mam mit klid. Jeste me čeká rentgen jestli pry meniskus a ze bych musela na operaci :zed:. Snad to bude Ok. To bych musela odložit ivf, Me fakt svihne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.12.17 19:24

Ahoj holky, tak koukám že tu máme konečně jeden pozitivní test!!! @Akulínek85 Mám z toho obrovskou radost a budu moc a moc držet palečky, aby bylo vše v pořádku :hug:
@Evva21 Pane jo, to muselo pěkně bolet! :( A z čeho tam ta voda mohla být? Tak snad se noha konečně umoudří a přestane bolet. Mě koleno ještě trochu pobolívá, ale už funguju normálně.
@katerina1006 Jejda, to já jsem měla docela komplikovanou zlomeninu a sádru jsem měla jen asi 7 nebo 8 týdnů. Možní taky záleži na věku. Mě bylo tenkrát 12, tak ta kost nejspíš srostla mnohem rychleji.
Jinak dnes jsem byla na utz a prý mám krásnou folekuly a i děložní sliznici, za co jsem byla moc ráda, když teď jsem nebrala žádné hormony na stimulaci a růst sliznice.. tak to tenhle víkend zkusíme přirozeně, člověk nikdy neví..třeba se stane zazrak :srdce: A když ne, tak mám už doma další zásobičku injekcí a dekapeptylu a 30.12. začínám dlouhý protokol 2IVF.. Tak holky 2018 už snad budeme všechny těhulky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.12.17 20:05

@edika85 No to mi povídej, tento tyden jsem trpěla jak blázen, kdybych měla čekat do 2.1. Tak bych to nedala. Ale dost se mi ulevila. Budu se teď hodně šetřit, hlavně at to není ten meniskus.
Třeba ten dlouhý protokol nebude ani potřeba a vyjde to přirozeně :srdce:. No ja myslím, ze budu mit taky dlouhý protokol. Můžeš mi napsat, jak to funguje nebo jak dlouho si budeš pichat? Mám zkušenost jen s krátkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.12.17 20:12

Holky vy si s tema nohama uzivate pekne strasti :( Snad budete vsechny brzy fit.

A treba Ivf nebudete ani potrebovat :) ja uz odpocivam…odpo jsme byli nakoupit, pak jsem prala a zadelavala na zitrejsi peceni a ted jsem si hnipla na gauc a nehodlam uz delat dnes vubec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.12.17 20:48

@Evva21 no ještě že tak. Tak snad se přes Vánoce noha hezky zahojí. A z čeho by to mohl být miniskus? Ty jsi nějak špatně došlápla? Co se týče toho dlouhého protokolu, tak ten u mě začínal dekapeptylem, píchala jsem si večer jednu injekci takového roztoku, který jsem si namíchala ze dvou ampulí. Ten má za úkol zastavit funkci vaječníků, takže tak po týdnu na tebe jdou příznaky menopauzy, jako horko a taky jsem měla dost depky.. Ten dekapeptyl bereš až do píchnutí ovitrellu. Do toho ještě pak pícháš po asi 10dnech (datum ti doktor řekne) hormony na stimulaci.. já měla puregon.. prý ten dekapeptyl doktorům umožní mít vaječníky krásně pod kontrolou až do odběru, takhle jsem to pochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.12.17 20:56

@Akulínek85 Dobře děláš, hezky odpočívej. Mě čeká vánoční nakupování. Tento týden jsem naprosto nic nestíhala, byla jsem pořád v práci, když bylo potřeba, i přesčas, do toho to koleno.. :? tak to o víkendu musím dohnat. I když tady víkendy před Vánocema jsou nejhorší..všude samá tlačenice, je mi z těch zástupů lidí :poblion: Ale holt jsem to nechala na poseldní chvíli, tak musím za to hezky pikat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.12.17 06:50

@edika85 To vubec nevím, žádný úraz jsem neměla. Na konci září jsme byli na dovo na Šumavě (tury) a pak jsem trochu vic pracovala, dvanáctky a na nohach, no z toho ta voda v koleni prý, ale nevim… :nevim: Ale 14 dni budu ted fakt v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.12.17 06:54

Ja už jsem pár dárků pobalila, ještě mi něco zbývá dobalit. V pondělí si zajdu akorat ke kadernici a na kosmetiku. V patek máme firemní večírek, no to si ani netrsnu :). Každý rok po půlnoci nas par drzaku skončí na diskotéce, pak se druhý den nehnem, jak nas bolí celé tělo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.12.17 12:04

@edika85 ahojky. Nam to prave v rijnu taky nedopadlo. Uspechana stimulace. 3 vajicka ale jen 1 zrale. Predcasne odebrane zrejme. A to se podarilo oplodnit ale zastavilo se ve vyvoji. Takze zadny transfer nebyl a vyhozenych 22 tisic. I podle reakce doktora si myslim ze tu punkci vajicek udelal brzo protoze mi pak rikal ze muzeme zacit novou stimulku hned ze nemusime cekat 3 mesice na pojistovnu. Ale nechtela jsem nejsem blazen. Nechavam telo odpocinout. Dalsi stimulka rikal leden nebo unor, to mam mit i preventivku tak rikal ze se zaroven domluvime. Mam miti jiny typ stimulace ted tak uvidime. Malo jsem reagovala na puregon a to mam polycysticke vajecniky a velkou zasobu vajicek a presto pokazde jen 3 vajicka po stimulce. Puvodne jsem si rikala ze pujdu v lednu ale ted to posouvam na unor. Protoze po te nizkosacharidovce mi ted naskocila menstruace uplne sama (predtim snad jen 3× za rok ). Tak mam z toho uplne radost a myslim ze se muze zadarit i prirozene. A teda asi pomohlo ted i ze zobu homeopatika. Docetla jsem se ze na pco zabira apis mellifica akh a graphites akh. Po tydnu brani a zaroven pri te nizkosacharidovce mi cyklus naskocil sam. U mne uspech. A zadne bolesti u toho jak po utrogestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.12.17 22:45

Ahojky holky, tak jsem se skoro cely vikend nezastavila - peceni, navstevy, vareni, nakupy…a jsem grogy…uz jsem i zabalila nejake darky, ale jeste mi asi vic nez pulka chybi. A jak jste pokrocily s pripravou na Vanoce Vy?

A jinak holky urcite nezavrhujte domaci snazenicko, porad je u vas sance, ze se stane vanocni zazrak v pohodli domova… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
20.12.17 10:34

@katerina1006 @danaet @Evva21 @edika85 Holky, kde jste kdo? Jak se máte?

Taky jste asi v časovém presu, že?

Přeji všem krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí