Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Kiki_mamka Je to tvé první ivf?
Ano mě první..
@Anonymní píše:
@Kiki_mamka A mas nějaké mrazacky?
Právě že ne, měla sem pouze jedno zralé vajíčko..
takže o to je to horší
Zdravím, ráda bych se připojila. Jsem první den po ET. Je to první cyklus. Jen bych se chtěla zeptat, jestli máte taky tak smutnonadéjné pocity. Je mi 34 a cítím se strašně stará. O dítě se snažíme 7 let, muž nejprve do CAR nechtěl, pak zas jen IUI a tak jsme dnes tady. Dnes mi řekli, že se nechytila žádná další embrya k zmrzení, takže mám jedno, prý ukázkové, už u sebe.
Takže vlastně potřebuju jen sdílení.
Mějte se, jak nejhezčeji jde:)
@Anonymní píše:
@Kiki_mamka Také jsem špatně dopadla…
Ahoj, no my půjdeme znovu dotoho v lednu ale s Dv.
Zdravím, ráda bych se připojila.. mohu se zeptat jakou kliniku navštěvujete? Já dala poslední šanci přirozeně v tomto cyklu, už jsem si začala plánovat test ale po 3denním zpoždění bohužel přišla menstruace
Tak bych nás už ráda objednala a pustila se do akce. Dali jsme tomu 6let snažení a pár testů a vyšetření. Nikde nám neřekli, že by existoval důvod proč nepočít přirozeně. Jen máme dle výsledků spermiogramu sníženou pravděpodobnost. No buhužel za ty roky při nás to štěstíčko nestálo ![]()
@Kiki_mamka My také v lednu, mame dva mrazacky. Jsem z toho ale celá špatná. Co je to s Dv?
@janie-s Dobrý ráno, ten pocit…ještě tomu dám šanci…ještě…ještě apod. si umím představit. Naděje, když se MS zpozdí znám. A pak to zklamání a rozčarování, hněv…že NIC.
My chodíme do Sanusu v HK. Důvodem je
dostupnost, u nás doma řídím jen já a žena musí být opravdu „po ruce“, dále zkušenost mojí švagrové ze Sanusu v Jihlavě, kde se jí ta filozofie líbila.
Myslím na Tebe i Tvoji polovičku. Jste moc stateční. Tohle je jedno z nejvíce zvláštních a někdy i hnusných období života. Co vám pomáhá, se z toho nezbláznit? Já už jsem dost unavená. Zdravím a přeji klidný den.
@Anonymní píše:
@Kiki_mamka My také v lednu, mame dva mrazacky. Jsem z toho ale celá špatná. Co je to s Dv?
Ahoj to je s darovaným vájickem, já neměla a i ty své mrazacky
@Mojejmenonereknu Děkuju. Nooo, nevím jestli mi něco pomáhá 😁 V době MS na mě padá taková depka, že mám chuť na všechno vyprdnout vč. práce 😂 no prostě kombinace s menstruačníma náladama je šílená 😂 “naštěstí” jsme s partnerem dost zaměstnaní prací, takže to na odreagování celkem funguje, resp. musí.
Pak se zase uklidním a mám plno energie tomu dát další šanci než mě to znovu sejme. Takže dnes nás jdu objednat asi do Pronatalu.
Tak vám přeji ať se brzy zadaří 🙏🏼 je to opravdu vyčerpávající.
@janie-s Dobrý den,
není zač děkovat. Omlouvám se za to předchozí tykání. Já jsem teď taková nestandardní, tj. někdy dříve píšu, mluvím, než myslím a uvažuji nad etiketou.
Moc Vám oběma držím pěsti. V životě a i v tomhle je to dost jako na houpačce. Doufám, že v Prenatalu budete spokojení a přání dojdou naplnění.
Děkuju za tu podporu, já jsem po 7 letech („diagnóza“ je hodně podobná té Vaší a vše jsme řešili s mužem hodně podobně, jak jste psala) opravdu vyřízená. Tak jsem si našla nového koníčka, cvičím jógu, učím se dynamickou meditaci a autentický tanec.
Nabízím, že se tu můžeme kdykoliv potkat. Jak budete potřebovat a chtít. Já jsem teď nastavená, že si o tom ráda s někým napíšu. Hodně milých dní a úsměvů.
@Mojejmenonereknu vůbec mi tykání nevadí, naopak
v takovém citlivém tématu se lépe tyká
ráda si tu napíšu, cítím už potřebu to trochu ventilovat. Přátelé jsou jedna věc, ale když postupně jedna za druhou chodí s tím, že jsou těhotní, tak to začíná být pro mě dost těžké. Ikdyž jim to samozřejmě strašně moc přeju a mám radost s nimi. Jen to pak na mě pěkně padne ![]()
Jóga je super věc. Jednu dobu jsem taky chodila na jogu do solné jeskyně. Asi bych zase měla s něčím začít. Jen, jak jsem psala jsem dost zaneprázdněná prací a už mi na další aktivity nezbývá čas ani energie. Ale máme ještě pejska, tak ještě ten mě drží v mentální pohodě a čas strávený s ním v přírodě hodně nakopne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Kiki_mamka Je to tvé první ivf?