Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Niky0403 mas pravdu, musí to dopadnout! Ale ty jsi podle me horký adept na testik s //. Budeš teda čekat az na krev?
@Maribelle ahoooj my se známe z podzimu! 😍 no tak to jsem moc ráda, že máte dvě geneticky vyšetřené to určitě klapne! ❤️️ Budu držet palce! A děkujeme za zkušenost pocitů z těhotenství, snad to tedy nebude špatné znamení 🙏🏼
@Shazzou Tak netestuj, nech to klidně uzrát až do 28., vždyť se nic nestane, když tam ta čárka bude tak nikam neuteče 😊 😇 podle mě fakt není kam spěchat. Jinak já si po ET pamatuji jiné “příznaky” než teď. Měla jsem průjem, bolehlav, navalovalo se mi, měla jsem bolavý velký prsa…ale vše to bylo jen z té stimulace. Teď mám spis tlaky v podbrisku, trochu PMS křeče, jsem nafouklá a jinak zatím nic. Tak uvidíme, ale většinu těch “příznaků” jsem měla jako dozvuky stimulace a bylo z toho úplné prd… tak je asi lepší se moc nesledovat a počkat aspoň 10 dni po KET na test 🤔 🤣 držím palce!
@FlowerB Jj, dozvuky stimulace a navíc i dost vysoký dávky progesteronu dělají svoje. Nedá se tomu tělu teď moc věřit ![]()
@BrnackaM no ráno jsem měla ten hlen zase, ale těžko říct. Asi jo, jsem srab 😅
@BrnackaM právě, je to děs, každý den nějaká novinka 🤣 😅 ten KET je v tomhle docela lepší, že se tam aspoň nemotá ta stimulace a narkoza, ale i tak, 3 Amelgeny denně to je trochu nálož, proste nejde fakt věřit ničemu 😣 🤣
@Shazzou tak to testování nech na později no. Pokud tam to miminko je, tak nikam neutece a aspon se ti pak objeví krásný dálnice. Ja spis přemýšlím, ze si skocim příští týden na krev. At nemusím lovit duchy. A navíc mam pořad hodně zředěnou moč, takže bych musela dlouho lovit nějaký duchy.
@Maribelle vitej mezi nami
Ja ti taky budu moc drzet palce! Uz vis, kdy asi v lednu pujdes? Asi cekas na ms, ze? Ja prave ted mela jen drivejsi krece a jen jednou, tak doufam, ze tam dole to maly poradne maka! ![]()
@BrnackaM prave po ty stimulaci je to nejhorsi, vsak jsi to mela taky, ty nevolnosti jeste pred transferem
Ja si rikam, ze priznaky prijdou nejdriv v den ms a to bude 26. Tak uvidime. Asi testovat fakt nebudu. Ted si to tak moc uzivam!
@Týna 93 no to mam radost, ze to vyslo!!… zkusis test?
Ja tak smeju pri predstave, kdyby to vyslo! To by bylo neco, fakt.
@Niky0403 ja jsem taky uz posera ted
Moc drzim palce, aby to klaplo!
Ahoj holky já už do této diskuze psala tak se chci podělit o své pocity dnes jsem 13 den po ET 6 buněčného embrya a bohužel test negativní žádné příznaky ani bolesti už nemám prvních pár dnů mě bolelo hodně pod bříškem a prsa mě strašně bolela ale i to už pomalu odezníva 😏zítra se má dostavit menzes jsem z toho dost smutná nevím jestli je ještě nějaká šance že bych mohla nakonec být těhotná ale už tomu moc nedávám 13 den by jse měl už ukázat aspoň duch ale u mě jen bílo
celý ty dny jsem byla pozitivně naladěna a věřila ale už to tak není
jinak držím všem moc moc palečky ať jsou nakonec ty vánoce požehnáním pro všechny kteří jsou ve stejné situaci ![]()
@Shazzou
No jako když bude zpoždění větší než do 27.12. tak asi budu muset no, to už by bylo až moc na transfer v lednu, stačí mi když přijde menzes mezi svátky, už se totiž nemůžu dočkat až ho budu mít u sebe
![]()
Holky, tak které tedy budete testovat zítra ráno? Já jen abych věděla na koho myslet
![]()
@MarcelkaKaja ja si rikala, jak se asi mas. Neboj se, nekomu se duch ukaze az pozdeji. Vim, ze je to tezky, ale zkus jeste chvili byt pozitivni a testnout treba za dva dny po terminu ms
nekdo to ma pozdeji.
Holky, ja se ted kazdy den budim v sest na curani, skoro presne, az je to divny
A vzdycky pak nemuzu usnout, tak na kazdou z vas myslim a hrozne moc mi to pomaha se uklidnit, kdyz me zacnou hlodat neprijemny myslenky. Vim, ze ikdyby to nedopadlo zase, tak mam tohle forum a ze tu najdu podporu a v lednu budu mit pripadne dalsi partacky ![]()
@Shazzou já držím palce tobě, každé z nás tady! A ne jen tady
Ale cely den mě bolí břicho, jako na MS, tak chodím z hrůzou na záchod 🙈
@Niky0403 ja se kontroluju pokazdy, kdyz jdu na zachod od toho transferu 😅 Hlavne po ty noci, kdy to bolelo vic. Ale nic tam neni.
Ted jsem cele odpoledne konecne pekla a zacinam delat salat, celou dobu posloucham podcasty a dost to pomohlo, uplne jsem vypla. A ted se tesim na testy ostatnich. Ja jsem fakt ted posera 😂
@Shazzou aspoň se odreaguješ trochu, viď 🙂 Neboj, jsme v tom spolu, já taky sem posera 😅
@Shazzou píše:
Holky, ja se ted kazdy den budim v sest na curani, skoro presne, az je to divnyA vzdycky pak nemuzu usnout, tak na kazdou z vas myslim a hrozne moc mi to pomaha se uklidnit, kdyz me zacnou hlodat neprijemny myslenky. Vim, ze ikdyby to nedopadlo zase, tak mam tohle forum a ze tu najdu podporu a v lednu budu mit pripadne dalsi partacky
O buzení se na čůrání mi ani nemluv
Kdyby to aspoň bylo v šest, ale já se budím pravidelně 3.15 a to je teda utrpení. Už jsem zkoušela míň pít na večer, abych to stihla všechno vyčurat než usnu a nic. Prostě v půlce noci musím jít. A samozřejmě, že mám pak taky problém usnout a myslím na vše možné. Často nakukuju sem na forum, zdali někdo napsal něco nového a samozřejmě, že taky myslím na všechny, aby nám to ideálně všem dobře dopadlo a našly jsme ty vysněné //
Holky, já jsem dnes měla taaaak náročný den, že jsem si až teď sedla a dostala se pořádně na forum. V poledne jsem byla ještě u kadeřnice, to bylo super a pak jsme s manželem sháněli poslední dárky, dělala jsem na zítřek polévku a salát, pak jsme ještě běželi k manželově babičce pro nějaké dárečky, co nám chtěla dát pod stromek, pak poklidit kuchyň, co všem to chystání a teď jsem si konečně sedla. Manžel vyrazil s nejlepším kámošem na poslední předvánoční pivo a já mám klídek. Přemýšlím, zdali začít balit dárky nebo si odpočinout?
No, ale co tím chci říct…byla jsem tak zaneprázdněná, že jsem neměla ani chvilku myslet na embryjko a teď se cítím provinile. Doufám, že tam v bříšku někde je a je mu/jí dobře. Manžel dnes říkal, že už by o sobě mohlo dát vědět
a je skálopevně přesvědčen, že to klaplo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.