IVF nativ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
3.2.23 19:21

@BiBisek01 ahojky ja minulr taky sla 14 dni po transferu 3 dennich.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.2.23 08:10

@Honeyyy ahoj, přeji úspěšný transfer a držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.2.23 18:42

@BiBisek01 moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.2.23 08:34

Pěknou neděli všem. Jak se máte a co je u vás nového? Já jsem teprve 3. den po transferu 3denniho embrya a už mě to čekání nebaví 😂 tak ještě 11 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
5.2.23 08:50

@Betonkas Ahoj to čekání je strašně dlouhý. Také jsem 3den po ET 3 denního embrya. Pořád se nějak pozoruji jestli necítím nějaké příznaky těhotenské ale zatím vůbec nic. Vím že je ještě brzy. Musím nějak zaměstnat hlavu abych na to nemyslela. A to dnes ještě mají volat z CARu jak se vyvíjí druhé embryjko. Včera volali že z toho zatím blastocysta není tak uvidíme co mi řeknou dnes jestli vůbec vydrželo. Pěkný víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
5.2.23 08:58

@BiBisek01 Ahoj zkoušela jsi dnes udělat si test nebo počkáš až na krev. Jak se cítíš máš nějaké příznaky? Přeji hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.2.23 12:52

Krasnou nedeli holky, ja jsem dnes teprve 1 den po transferu 3 denniho embrya z nativu…tak jsem na to zvedava je to nas prvni nativ :think: co vy holky vy jste po transferu u klasickeho ivf nebo take nekdo po nativu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.2.23 13:17

Omlouvam se holky uz jsem procetla diskuzi a viim… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.2.23 14:47

@Honeyyy tak to jsme na tom dost podobně :wink: i s tím počtem klasických IVF i skoro s počtem transferů… Akorát nám se z jednoho ten vytoužený „zázrak“ před 3 lety povedl. Teď teda první nativ, jako ty 🙂 držím palce. Kdy máš oficiální
datum testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.2.23 15:00

@Malvína111 Tyjo to je zajímavé, že tak dlouho čekají, jestli to dožene. A dohnalo? Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
5.2.23 15:21

@Betonkas Bohužel druhé embryjko se nevyvýjelo dobře dnes to je 6den po OPU. Tak uvidíme jak se bude vyvýjet embryo to co mám u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.2.23 16:48

@Betonkas rikala jsem si to same, jen my zatim bohuzel nic…taky spatny spermiogram, jak jste na tom vy? Trochu me to trapi jestli to nemuze byt tim…hele nakonec mi dali datum na krev 20.2. Takze fakt po 16 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.2.23 13:29

@Honeyyy možná to bude tím, že po 14 dnech by to bylo 18.2. a to je zrovna sobota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.2.23 16:50

Ahoj holky, už jsem si další test nedělala a počítám s negativním výsledkem. Ale třeba mě zítra překvapí a bude to jinak :wink: Ale moc s tím nepočítám, znám svoje tělo a párkrát jsem na sobě těhotenství po IVF poznala i bez testu a tohle není ten případ 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.2.23 17:07

@Malvína111 Je mi líto, že to druhé embryjko nezvládlo, ale důležité je, že máš u sebe to kvalitní a třeba za týden bude pozitivní test :kytka:

@Honeyyy Taky nemáme úplně dobrý spermiogram. Manžel začal jist vitaminy (SelZink a Ubiquinol) a to trochu pomohlo, od té doby máme hodnoty lepší :) Je zajímavý, že ti dali termín krve po 16 dnech. Když mi vyšel transfer na sobotu, tak na krev jsem šla za dva týdny v pátek. Ale každý CAR to má jinak :)

@Betonkas to čekání je nekonečný :D A k tomu pozorování různých příznaků těhotenství je na palici :lol:

Všem vám přeji hodně moc štěstí, ať to vyjde a budete mít zdravá miminka :andel:

Budete se testovat nebo vydržíte na krev? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.