Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pulsianek držim palečky a pak písni, kolik mimísků v bříšku nosíš
paaaaa
![]()
Ahoj holky, dneska vás ráno jenom pozdravím a fičím do práce
a samozřejmě koupit ten test. Užijte si den, budu tady kolem 18, pa ![]()
Holky dnes jdu na krev k mudr asi az pristi tejden kolik jich tam je
. Valim packo
krásné ráno holky, jen vás chci pozdravit, popřát krásný dník…ty @Katik1 si nezapomeň v lékárně koupit ten testík s dvěma //
a tobě @pulsianek přeju hodně štěstí a vysokou hladinu HCG u mudrlanta
![]()
páček, večer bysme se tu mohly potkat…
![]()
Tak cekam na vysledek krve UZ asi az za 14 dni ale rikala ze podle hladiny mi dokaze rict kolik jich tam asi je
. Takze po jedne hodine pisnu a vecer se tu sejdem drzim palce a zitra uz testujte at tu nejsem samaaaaa ![]()
Tak to pry vypapa na 1 mimi ale musim za tyden znovu na krev nevim proc…
To je v pohodě…musíš jít na kontrolu, zda se vše vyvíjí jak má a hlavně, jestli roste HCG…
HOLKYYYYYY, šla jsem na záchod a začla jsem trošku krvácet, nebo co
to neeeeee ![]()
Holky, tak abych mohla vysadit utrouš, tak jsem si udělala test a samozřejmě negativní…takže už je to tutovka a není v co doufat…Jdu zavolat do Caru a zeptat se na daší postup… @Katik1 TOBĚ DRŽIM NA ZÍTRA MOC MOC PALCE
![]()
Pavlus treba krev bude pozitivni jeste doufej nebo myslis ze je to opravdu straceny??? Tak moc me to mrzi
![]()
Bohužel svoje tělo znám dokonale a i jak jsem tady psala, cítila jsem se přesně jako před M…Test jednoznačně negativní, tady už není v co doufat…Máme ještě jednoho mrazáčka, tak uvidíme…ted si dám měsíc oraz a v prosinci bych chtěla jít…mám totiž jen jeden vaječník a ovuluju jednou za dva měsíce z pravého…takže KET bud prosinec, nebo až únor…DOUFÁM, ŽE MI DOKTOŘI POVOLÍ UŽ PROSINEC…
![]()
Je mi to moc lito ale na podruhe uz to vyjde to je jasny ok? Musi ti byt hrozne fakt jsem z toho hotova za tebe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.