IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
5.11.14 21:48

Držíme palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 22:11

@pulsianek držim palečky a pak písni, kolik mimísků v bříšku nosíš :-) paaaaa :srdce: :D :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.11.14 07:00

Ahoj holky, dneska vás ráno jenom pozdravím a fičím do práce :) a samozřejmě koupit ten test. Užijte si den, budu tady kolem 18, pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 07:24

Holky dnes jdu na krev k mudr asi az pristi tejden kolik jich tam je :-). Valim packo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 08:04

@pulsianek :D :srdce: @Katik1 :mrgreen: :srdce:

krásné ráno holky, jen vás chci pozdravit, popřát krásný dník…ty @Katik1 si nezapomeň v lékárně koupit ten testík s dvěma // :potlesk: :potlesk: :potlesk: a tobě @pulsianek přeju hodně štěstí a vysokou hladinu HCG u mudrlanta :-) :-)

páček, večer bysme se tu mohly potkat… :mrgreen: :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 11:08

Tak cekam na vysledek krve UZ asi az za 14 dni ale rikala ze podle hladiny mi dokaze rict kolik jich tam asi je :-). Takze po jedne hodine pisnu a vecer se tu sejdem drzim palce a zitra uz testujte at tu nejsem samaaaaa :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 12:16

SKVĚLÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, tak pak písni…:-) večer budu zde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 14:22

Tak to pry vypapa na 1 mimi ale musim za tyden znovu na krev nevim proc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 15:19

To je v pohodě…musíš jít na kontrolu, zda se vše vyvíjí jak má a hlavně, jestli roste HCG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 15:42

HOLKYYYYYY, šla jsem na záchod a začla jsem trošku krvácet, nebo co :-((((((( to neeeeee :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 15:43

:,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,( chce se mi umřít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 16:41

Holky, tak abych mohla vysadit utrouš, tak jsem si udělala test a samozřejmě negativní…takže už je to tutovka a není v co doufat…Jdu zavolat do Caru a zeptat se na daší postup… @Katik1 TOBĚ DRŽIM NA ZÍTRA MOC MOC PALCE :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 17:26

Pavlus treba krev bude pozitivni jeste doufej nebo myslis ze je to opravdu straceny??? Tak moc me to mrzi :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 17:29

Bohužel svoje tělo znám dokonale a i jak jsem tady psala, cítila jsem se přesně jako před M…Test jednoznačně negativní, tady už není v co doufat…Máme ještě jednoho mrazáčka, tak uvidíme…ted si dám měsíc oraz a v prosinci bych chtěla jít…mám totiž jen jeden vaječník a ovuluju jednou za dva měsíce z pravého…takže KET bud prosinec, nebo až únor…DOUFÁM, ŽE MI DOKTOŘI POVOLÍ UŽ PROSINEC… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 18:08

Je mi to moc lito ale na podruhe uz to vyjde to je jasny ok? Musi ti byt hrozne fakt jsem z toho hotova za tebe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.