IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
18.12.14 11:20

Je to z 30 už jen 6,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.12.14 13:29

Jaho hcg? Tak to neni dobre to mi je hrozne lito chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.12.14 15:53

Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyy, tak já dnes byla v Caru na kontrole a jestli mi narůstá sliznice jak má…doktorka mě pochválila, že sliznice je 8,5 vysoká, takže prý naplánujem ket na úterý 23.12…tak mě tím tak zaskočila…tesně před Vánoci…ale jdu do toho…sice na Ket moc nevěřím, ale přece tam toho mrazáčka nenecháme…:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.12.14 16:55

Juu Pavluus to je supeer hlavne dodrzuj ten pitnej rezim a bez sexu jasny? :-). Drzim palecky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.12.14 19:12

Jj, pokusime se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.12.14 19:20

A budes mi sem psat vid? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.12.14 16:55

Jasnyyy, koukám, ze naše kamaradulinka Katik už sem vůbec nechodí…to mě docela mrzí…Rada bych vedela, jestli taky plánuje Ket, nebo na to prdi..vim, ze má taky mrazacky…A co ty??? Plánuješ dalsi pokus zlatí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.12.14 19:46

No ted urcite ne v unoru jdu na genetiku tak nejdriv pockam na vysledky a az pak mozna hlavne musime nasetrit… chjo… a Katik na nas prdi skoda myslela jsem ze sem budem chodit dal a menit si zkusenosti a pocity… chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.12.14 22:03

Jj, to chapu…neni to o malých penězích…my jsme teď na 30ti tisicech…jinak pokud Ket nevyjde, tak taky budu chtit genetiku a dalsi vyšetření…nechci se cpát hormonama zbytečné…docela blbe to snáším…jsem hrozne protivná, nic mě nebaví, mam pocit ze všechno je na prd…do toho jsem strašně utahaná, nemam chut na sex, starousek za ze mě nechape…driv každý večer se země otřásla a teď jen z povinnosti…Taky mě Katik mrzí, myslím, ze my tři jsme do fakt sedly a obě jste mi prirostly k srdicku..
rada bych vás někdy videls Live…nejsou to jen slova, vážně bych chtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.12.14 22:10

Jinak kolem mě se hromadne tehuli…vetsine první Ivf vyšlo, Takze depka v tomto případě taky na miste…do toho v práci si musím vymyslet, ze jsem nemocna, pac o Ivf NIKDO NEVI, Takze samé lzi, výmluvy a teď 14dni marodění…uz jsem z toho všeho vyčerpána a mam chut si dat pauzu a nechat to chvili v klidu…jenze ten můj chlap chce to mimo snad jeste víc než já, otázku peněz neřeší, pac má a tak mě zene každý měsíc na Ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.12.14 08:26

Ahoj holky, o těhulích bych mohla vyprávět, mám šest těhotných kamarádek, co čekají druhé dítě. Do včerejška pět, chtěla jsem vypadnout z Prahy, abych si odpočinula, zašla jsem za sestřenkou a oznámila mi jako prvnímu tu sladkou novinku, moc jí to přeju, ale mě to momentálně ničí. Chci jít hned do KETU, dokud se s mém těle ty hormony bouří. :-)Vůbec normálně neovuluju a tak tomu moc nevěřím. Dám tam určitě dvě, jen doufám, že nějak propluji mezi dovolenýma. Taky obdivuji, jak to zvládáš v práci, já kvůli tomu vše odkládám, říkám si, že by mě asi brzo vyhodili. Dělám jen drobnosti z domova a to je důvod, proč na to těhu taky tak pospíchám. Manžel peníze neřeší, spíš řeší moje nálady… Přemýšlím taky o imunologickém vyšetření. Možná jen mé tělo nechce další zátěž. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.12.14 15:49

Tak ja teda hormony snasim dobre jako nalady atd ale pribral jsem uz 10 kg chjo takze po Vanocich si zacnu zase davat do tela uz se na ten material nemuzu divat…:-) :-) jinak my jsme uz za to vyplazli taky dost okolo 25 tis kdyz budu pocitat vsechy leky i pred ivf…ted pockame na tu genetiku a uvidime..ted spis premyslim da se otehotnet v sestinedeli nekco rika jo nekdo ne…ze by jsme to oskouseli… jinak Pavlusko ja te urcite take rada uvidim na zivo :-) take jste mi tu prirostly k srdicku :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.12.14 16:54

@xkytek ahojky,a muzu se zeptat, jaky je problém, ze se mimo nedaří a kolik Ivf už mas za sebou???Me první Ivf nevyšlo, máme jeste jednoho nanucka, tak si pro nej v utery jdeme…sice bych radši, kdyby tam byly dva, ale co se da delat…sance i když mala je, tak to zkusime…budu vás informovat, jak to probíhá, Ju???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.12.14 16:57

@pulsianek něco vymyslíme, aby nám třeba to setkání vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.12.14 17:00

Jinak @pulsianek mě nasi počali v šestinedělí, takze možné to určitě je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.