Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj @ketty1 moc děkuju, už se nemůžu dočkat příštího úterka, kdy půjdu na utz..pak teprve se začnu radovat:-)
Jinak ty náplasti mi předepsal doktor a lepila jsem si je už od začátku stimulace…a budu až do 11tt, stejně jako utrouš a estrofem..
Ten estrofem beru ráno a večer 2mg…a někdy v noci si mám vkládat jako utrouš…
Ty náplasti se jmenují ESTRAHEXAL a lepí se dva krát týdně na zadeček ![]()
@Zuzule2014 ahoj,moc děkuju
snad se bude vše vyvíjet jak má…:-) držím palečky i tobě
![]()
Ahoj devcatka tak ctu ze je vse v pordku jsem za vam moc stastna
ja pocad cekani do unora na genetiku..takze nic noveho
. V praci na pytel… nebavi me to…ani jste mi nerekli co delate za praci o me vite
. Posilam hudlana a tesim se na utery na dalsi stastnou nastavajici maminku ![]()
Ahoj holky…
já fakt nemůžu mít nic normálně…od včerejška mě strašně bolí břicho, křeče jako blázen…dnes to samé…nevím, jestli je to normální začátek těhu a nebo to značí nějaký problém…naposledy jsem těhulila před 6ti a 8mi lety…Volala jsem do Caru a zítra mám raději přijít…HOLKY, DRŽTE MI PALCE…Nekrvácim, nešpinim, jen ta bolest břicha…
MÁTE S TÍM NĚKTERÁ ZKUŠENOST??? JE TO NORMÁLNÍ???
Ahoj, dobře, jen trošku kynu
. Žádné cvičení, plavání a sex se projevuje, ve zvýšené nervozitě a žraní. Jinak sehnat mateří kašičku je téměř nadlidský úkol. ![]()
Ahoj holky, tak v Caru vše na jedničku, velikost odpovídá stáří 5+5tt a bylo krásně vidět už i srdíčko
![]()
Co ty @xkytek jeste netestis??? Asi ne co…ja taky az 13den sebrala všechnu odvahu..
Ahoj holky, jak se dneska všichni máte? ![]()
Pavluškaa Tak to je skvělá zpráva
![]()
Užívej si těhotenství
![]()
Pulsianek Dokážu si představit, že to máš hodně těžké.
Ale uvidíš, že to rychle uteče a dočkáš se svého vytouženého miminka
![]()
Jinak já pracuji jako technik a mám hodně služebních cest po celé ČR.
xkytek A co je nového u tebe? Jak zvládáš čekání?
![]()
Jinak já jdu příští středu na ultrazvuk. Beru estrimax na sliznici, zatím to snáším dobře. Beru ráno 3 tablety (6 mg),od příštího týdne budu brát 8mg - 4 tablety. Beru to v jedné dávce, doktor říkal, že můžu, tak snad to ničemu nevadí.
Hlavně, aby to pomohlo k vytouženému miminku
![]()
Jinak teď už týden bojuju s nachlazením. Měla jsem i horečky, ale ty už naštěstí nemám. Ale mám pořád hroznou rýmu a chrapot. Tak se prolívám čajem, popíjím vincentku a beru do nosu quixx. Nevíte, jesti by to mohlo mít vliv na ket? Ten bych mela mít přibližně kolem 26.ledna. Záleží podle ultrazvuku. Máme 2 poslední mrazáčky z 2. ivf. Po těch 4 neúspěších nechci nic podcenit.
Mějte se hezky
@ketty1 Ahojky ![]()
takže už se plně připravuješ na Ketík, no to je super, mám z toho úplně husinu
Pamatuju si, jak já jsem se těšila a odpočítávala dny, kdy si pojedem pro našeho nanučka
Takže moc držím palečky, určitě to vyjde ![]()
Jinak nachlazení se neboj, neměl by to být problém, hlavně máš dostatečně dlouhou dobu se dát do kupy, takže klídek zlatí, ju
![]()
Já den po Ketu dostala horečky a angínu!!! Nemohla jsem žádné léky, tak lsem jen ležela, čajíčkovala a rovnou si řikala, že tohle je začátek konce, že takový START MIMI OPRAVDU NEPOTŘEBUJE…Opravdu jsem nedoufala a světe div se, mimčo tohle všechno zvládlo
Tak se neboj…zatim papa, jdu sebou fláknout do postele, tohle těhotenství mi dává neskutečně zabrat
Je mi stále zle, pocit na zvracení, jídlo nemůžu ani vidět a jediné co s ním a i to s odporem je suchý rohlík ![]()
Ahoj holky, nezbyl některé z Vás Gonal? Sháním urgentně. díky
Bohužel, mě nic nezbylo… Já byla stimulovaná elonvou (nová injekce, která se uvolňuje postupně 7 dní)a pak jsem ještě připíchávala puregon s orgalutranem a před opu pregnyl. Ale nic nezbylo, doktor mi to napsal přesně.
![]()
Jak se dneska holky máte? Venku je zataženo, ale i tak se chystám na malou procházku.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.