IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
13.1.15 10:49

@Pavluškaaaa moooc gratuluju, at se dari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.15 11:29

Ahoj @ketty1 moc děkuju, už se nemůžu dočkat příštího úterka, kdy půjdu na utz..pak teprve se začnu radovat:-)
Jinak ty náplasti mi předepsal doktor a lepila jsem si je už od začátku stimulace…a budu až do 11tt, stejně jako utrouš a estrofem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.15 11:29

Ten estrofem beru ráno a večer 2mg…a někdy v noci si mám vkládat jako utrouš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.15 11:32

Ty náplasti se jmenují ESTRAHEXAL a lepí se dva krát týdně na zadeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.15 11:37

@Zuzule2014 ahoj,moc děkuju :-) snad se bude vše vyvíjet jak má…:-) držím palečky i tobě :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.1.15 18:55

Ahoj devcatka tak ctu ze je vse v pordku jsem za vam moc stastna :-) :srdce: ja pocad cekani do unora na genetiku..takze nic noveho :-). V praci na pytel… nebavi me to…ani jste mi nerekli co delate za praci o me vite :-). Posilam hudlana a tesim se na utery na dalsi stastnou nastavajici maminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.1.15 14:55

Ahoj holky…
já fakt nemůžu mít nic normálně…od včerejška mě strašně bolí břicho, křeče jako blázen…dnes to samé…nevím, jestli je to normální začátek těhu a nebo to značí nějaký problém…naposledy jsem těhulila před 6ti a 8mi lety…Volala jsem do Caru a zítra mám raději přijít…HOLKY, DRŽTE MI PALCE…Nekrvácim, nešpinim, jen ta bolest břicha…
MÁTE S TÍM NĚKTERÁ ZKUŠENOST??? JE TO NORMÁLNÍ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.1.15 07:50

Ahoj, dobře, jen trošku kynu :-). Žádné cvičení, plavání a sex se projevuje, ve zvýšené nervozitě a žraní. Jinak sehnat mateří kašičku je téměř nadlidský úkol. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.1.15 15:33

Ahoj holky, tak v Caru vše na jedničku, velikost odpovídá stáří 5+5tt a bylo krásně vidět už i srdíčko :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.1.15 19:59

Co ty @xkytek jeste netestis??? Asi ne co…ja taky az 13den sebrala všechnu odvahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.1.15 12:20

Ahoj holky, jak se dneska všichni máte? :lol:

Pavluškaa Tak to je skvělá zpráva :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Užívej si těhotenství :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Pulsianek Dokážu si představit, že to máš hodně těžké. :hug: Ale uvidíš, že to rychle uteče a dočkáš se svého vytouženého miminka :* :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Jinak já pracuji jako technik a mám hodně služebních cest po celé ČR.

xkytek A co je nového u tebe? Jak zvládáš čekání? :dance: :D :)

Jinak já jdu příští středu na ultrazvuk. Beru estrimax na sliznici, zatím to snáším dobře. Beru ráno 3 tablety (6 mg),od příštího týdne budu brát 8mg - 4 tablety. Beru to v jedné dávce, doktor říkal, že můžu, tak snad to ničemu nevadí. :nevim: Hlavně, aby to pomohlo k vytouženému miminku :srdce: :dance: :dance: :srdce: :srdce:

Jinak teď už týden bojuju s nachlazením. Měla jsem i horečky, ale ty už naštěstí nemám. Ale mám pořád hroznou rýmu a chrapot. Tak se prolívám čajem, popíjím vincentku a beru do nosu quixx. Nevíte, jesti by to mohlo mít vliv na ket? Ten bych mela mít přibližně kolem 26.ledna. Záleží podle ultrazvuku. Máme 2 poslední mrazáčky z 2. ivf. Po těch 4 neúspěších nechci nic podcenit.

Mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.1.15 13:08

@ketty1 Ahojky :-)
takže už se plně připravuješ na Ketík, no to je super, mám z toho úplně husinu :-) Pamatuju si, jak já jsem se těšila a odpočítávala dny, kdy si pojedem pro našeho nanučka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Takže moc držím palečky, určitě to vyjde :-)))))
Jinak nachlazení se neboj, neměl by to být problém, hlavně máš dostatečně dlouhou dobu se dát do kupy, takže klídek zlatí, ju :-) :-) :-)
Já den po Ketu dostala horečky a angínu!!! Nemohla jsem žádné léky, tak lsem jen ležela, čajíčkovala a rovnou si řikala, že tohle je začátek konce, že takový START MIMI OPRAVDU NEPOTŘEBUJE…Opravdu jsem nedoufala a světe div se, mimčo tohle všechno zvládlo :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak se neboj…zatim papa, jdu sebou fláknout do postele, tohle těhotenství mi dává neskutečně zabrat :-( Je mi stále zle, pocit na zvracení, jídlo nemůžu ani vidět a jediné co s ním a i to s odporem je suchý rohlík :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.15 18:18

Ahoj holky, nezbyl některé z Vás Gonal? Sháním urgentně. díky

• Citovat
  • Upravit
169
17.1.15 13:14

Bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.15 13:33

Bohužel, mě nic nezbylo… Já byla stimulovaná elonvou (nová injekce, která se uvolňuje postupně 7 dní)a pak jsem ještě připíchávala puregon s orgalutranem a před opu pregnyl. Ale nic nezbylo, doktor mi to napsal přesně. :roll: :P

Jak se dneska holky máte? Venku je zataženo, ale i tak se chystám na malou procházku. :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.