IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
28.2.12 16:03

já jsem po stránce pooperační v pořádku :andel: jizva bolí už jen mírně, ale co mi zlobí pořád ještě z těhu je pravá kyčle :roll: strašně kulham, tak snad se mi to v šestinedělí spraví, jinka se půjdu na to někam pak zeptat. jinak jsem si včera dojela do zdravotních potřeb koupit stahovací potěhu pás a výborná věc!!! :palec: mám to krásně zpevněný a hned to míň bolí :pankac:

minulý týden už u nás byla doktrorka na domácí kontrolu a dnes jsme byli nedobrovolně my u ní - Kristýnka začala kajdit nahnědlé bobo a ráno nechtěla jíst a co jsme do ní dostali, tak vyzvracela, tak jsme jeli a hned jí v nemocnici udělali odběry a jsou v pořádku, takže ji teď musíme více hlídat, ale do nemocnice zatím nemusíme :andel:

Příspěvek upraven 28.02.12 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.12 16:08

Joj, zlatko, to jsou starosti s malou teda … Kristynka je ta po manzilkovi nebo po Tobe? :)

Kazdopadne, je super, ze se i o sebe „staras“ - ten po tehu pas je perfektni, to jsem rada, ze jej pouzivas, tak doufam, ze se Ti kycle pekne spravi.

Opatrujte se hlavne vsechny a pis pis jak se dari, kazdy den si na vas vzpomenu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
28.2.12 16:32

Ahoj děvčata,
nemůžu ani odepisovat, většinou vás čtu když kojím a nemám volné ruce.
Memko, holčičky jsou nádherné.
Peťulko - jak se ti teď daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.12 16:37

Mirunko, dari se dobre, dekuji za optani, vse v cajku :) … stale se snazime a stale nic, ale jinak dobry :) … jedu na par dnu do Phy na konci brezna a mam pohovor v Iscare v Pze - vis jak ja miluju Repromedu, ale proste si rikame, ze to dojizdeni je trosku narocne a slysela jsem, ze v Iscare maji take velmi osobni pristup a je to tam velmi prijemne a o to nam rozhodne jde, tak uvidime … jestli se mi to tam nebude libit, tak se na to vykaslu a v lete zase ficime do Repromedy, ale jestli to bude fajn, tak asi zkusime toto letu Phu, uvidime :) … kazdopadne se opravdu tesim na ten dalsi pokus, uz mi chybi to „nervovani se“ jestli jsme ci nejsme tehotni a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.2.12 16:41

Peti, moje mami tvdí, že jsem vypadala po narození stejně jako Kristýnka.. :) a Nikolka je prý spíš do tatínkovo strany, ale uvidí se až časem :)

já se také připojuji při krmení a datluji jednou rukou :lol: ve druhé ruce mi právě díkybohu odkrkává Kristýnka - dali jsme kapičky Espumisanu, tak snad z nám bude mít paní doktorka radost :dance:

Mirko děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.2.12 16:44
skritek Petra píše:
Mirunko, dari se dobre, dekuji za optani, vse v cajku :) … stale se snazime a stale nic, ale jinak dobry :) … jedu na par dnu do Phy na konci brezna a mam pohovor v Iscare v Pze - vis jak ja miluju Repromedu, ale proste si rikame, ze to dojizdeni je trosku narocne a slysela jsem, ze v Iscare maji take velmi osobni pristup a je to tam velmi prijemne a o to nam rozhodne jde, tak uvidime … jestli se mi to tam nebude libit, tak se na to vykaslu a v lete zase ficime do Repromedy, ale jestli to bude fajn, tak asi zkusime toto letu Phu, uvidime :) … kazdopadne se opravdu tesim na ten dalsi pokus, uz mi chybi to „nervovani se“ jestli jsme ci nejsme tehotni a tak :)

strašně moc budeme držet palečky :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.12 16:44

No, ta jedna vase beruska ma nosik cely po manzilkovi :) .. tak to bude Nikolka, pocitam :)

Hlavne to hezky zvladejte, holcinky, za chvili tady budou fotecky jak vam litaji po byte ty vase treperky, holciny :) … uz se tesim! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.2.12 16:50

Kristýnka ho má celej po mně :lol: a Niki je fakt do manžela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.3.12 15:28

Ahoooj holky :mavam:
Koukam, ze se tu vesele rodi, jen tak dal! :lol: Vsem maminkach velka gratulace a obdiv, vase miminka jsou nadherny!! :dance: Takovi drobecci krasni :D
Peti, jak jste daleko s tou adopci? K nam prijde dnes vecer pani ze socialky omrknout byt, tak musim jeste trochu uklidit :mrgreen:
A musim vam rict jednu uzasnou zpravu - skoro tyden mam zpozdeni MS, tak jsem si udelala 2 testy a - poprve v zivote vidime dve poradne tluste // :srdce: Prirozene. Proste zazrak…ve ctvrtek jdu na UTZ, tak uvidim, jestli nas jen nesali zrak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.3.12 15:31

100% nam k tomu pomohly nase ted uz 2 kotatka. :lol: A co noveho u vas vsech, jak se maji miminka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:31

Carmen … ja se pos… to je prece uplne uzasne nejuzasnejsi a nejlepsi zprava dne!!! Tak doufam, ze je vse v brisku v poradku a mimi bude rust jako z vody :)

Jinak s adopci je to tak, ze ted v breznu budu v CR tak jdu teprve na prvni jednani :) … pomalu pomalu, vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.3.12 15:40

Jj, porad tomu nemuzeme uverit…no snad to nezakriknem…bojim se, aby bylo vsecko OK. Jinak brisko me boli asi jako po ET a je mi porad strasna zima 8)
Tak super, uz se vam ten kolotoc adopce taky rozjede, ty papiry na zacatku byly peknej opruz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:41

Carmen, je to fakt nadhera … je to sranda, jak s nama ta priroda proste toci, co :) … tak URCITE nas tady informuj, jak se dal dari a tak, joj, je to super, velke gratulace a tukam na drevo, aby se neco nezakriklo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.3.12 15:44

Jej, Peti, ty jsi hodna!! :hug: No snad bude vsecko ok, urcite budu informovat ;) Treba dopadnete stejne jako my a na zadne letni IVF nepujdete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:45

Carmen, jasne, keeeezby :) … taky jsme mela tentokrate zpozdeni 4 dny a tak uz jsem troooosicku doufala a prdlajs, my si jeste budeme muset proste pockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí