Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já jsem po stránce pooperační v pořádku
jizva bolí už jen mírně, ale co mi zlobí pořád ještě z těhu je pravá kyčle
strašně kulham, tak snad se mi to v šestinedělí spraví, jinka se půjdu na to někam pak zeptat. jinak jsem si včera dojela do zdravotních potřeb koupit stahovací potěhu pás a výborná věc!!!
mám to krásně zpevněný a hned to míň bolí ![]()
minulý týden už u nás byla doktrorka na domácí kontrolu a dnes jsme byli nedobrovolně my u ní - Kristýnka začala kajdit nahnědlé bobo a ráno nechtěla jíst a co jsme do ní dostali, tak vyzvracela, tak jsme jeli a hned jí v nemocnici udělali odběry a jsou v pořádku, takže ji teď musíme více hlídat, ale do nemocnice zatím nemusíme ![]()
Příspěvek upraven 28.02.12 v 16:42
Joj, zlatko, to jsou starosti s malou teda … Kristynka je ta po manzilkovi nebo po Tobe? ![]()
Kazdopadne, je super, ze se i o sebe „staras“ - ten po tehu pas je perfektni, to jsem rada, ze jej pouzivas, tak doufam, ze se Ti kycle pekne spravi.
Opatrujte se hlavne vsechny a pis pis jak se dari, kazdy den si na vas vzpomenu! ![]()
Ahoj děvčata,
nemůžu ani odepisovat, většinou vás čtu když kojím a nemám volné ruce.
Memko, holčičky jsou nádherné.
Peťulko - jak se ti teď daří?
Mirunko, dari se dobre, dekuji za optani, vse v cajku
… stale se snazime a stale nic, ale jinak dobry
… jedu na par dnu do Phy na konci brezna a mam pohovor v Iscare v Pze - vis jak ja miluju Repromedu, ale proste si rikame, ze to dojizdeni je trosku narocne a slysela jsem, ze v Iscare maji take velmi osobni pristup a je to tam velmi prijemne a o to nam rozhodne jde, tak uvidime … jestli se mi to tam nebude libit, tak se na to vykaslu a v lete zase ficime do Repromedy, ale jestli to bude fajn, tak asi zkusime toto letu Phu, uvidime
… kazdopadne se opravdu tesim na ten dalsi pokus, uz mi chybi to „nervovani se“ jestli jsme ci nejsme tehotni a tak ![]()
Peti, moje mami tvdí, že jsem vypadala po narození stejně jako Kristýnka..
a Nikolka je prý spíš do tatínkovo strany, ale uvidí se až časem ![]()
já se také připojuji při krmení a datluji jednou rukou
ve druhé ruce mi právě díkybohu odkrkává Kristýnka - dali jsme kapičky Espumisanu, tak snad z nám bude mít paní doktorka radost ![]()
Mirko děkuji ![]()
skritek Petra píše:
Mirunko, dari se dobre, dekuji za optani, vse v cajku… stale se snazime a stale nic, ale jinak dobry
… jedu na par dnu do Phy na konci brezna a mam pohovor v Iscare v Pze - vis jak ja miluju Repromedu, ale proste si rikame, ze to dojizdeni je trosku narocne a slysela jsem, ze v Iscare maji take velmi osobni pristup a je to tam velmi prijemne a o to nam rozhodne jde, tak uvidime … jestli se mi to tam nebude libit, tak se na to vykaslu a v lete zase ficime do Repromedy, ale jestli to bude fajn, tak asi zkusime toto letu Phu, uvidime
… kazdopadne se opravdu tesim na ten dalsi pokus, uz mi chybi to „nervovani se“ jestli jsme ci nejsme tehotni a tak
strašně moc budeme držet palečky
![]()
No, ta jedna vase beruska ma nosik cely po manzilkovi
.. tak to bude Nikolka, pocitam ![]()
Hlavne to hezky zvladejte, holcinky, za chvili tady budou fotecky jak vam litaji po byte ty vase treperky, holciny
… uz se tesim! ![]()
Ahoooj holky ![]()
Koukam, ze se tu vesele rodi, jen tak dal!
Vsem maminkach velka gratulace a obdiv, vase miminka jsou nadherny!!
Takovi drobecci krasni ![]()
Peti, jak jste daleko s tou adopci? K nam prijde dnes vecer pani ze socialky omrknout byt, tak musim jeste trochu uklidit ![]()
A musim vam rict jednu uzasnou zpravu - skoro tyden mam zpozdeni MS, tak jsem si udelala 2 testy a - poprve v zivote vidime dve poradne tluste //
Prirozene. Proste zazrak…ve ctvrtek jdu na UTZ, tak uvidim, jestli nas jen nesali zrak ![]()
100% nam k tomu pomohly nase ted uz 2 kotatka.
A co noveho u vas vsech, jak se maji miminka? ![]()
Carmen … ja se pos… to je prece uplne uzasne nejuzasnejsi a nejlepsi zprava dne!!! Tak doufam, ze je vse v brisku v poradku a mimi bude rust jako z vody ![]()
Jinak s adopci je to tak, ze ted v breznu budu v CR tak jdu teprve na prvni jednani
… pomalu pomalu, vis ![]()
Jj, porad tomu nemuzeme uverit…no snad to nezakriknem…bojim se, aby bylo vsecko OK. Jinak brisko me boli asi jako po ET a je mi porad strasna zima ![]()
Tak super, uz se vam ten kolotoc adopce taky rozjede, ty papiry na zacatku byly peknej opruz ![]()
Carmen, je to fakt nadhera … je to sranda, jak s nama ta priroda proste toci, co
… tak URCITE nas tady informuj, jak se dal dari a tak, joj, je to super, velke gratulace a tukam na drevo, aby se neco nezakriklo! ![]()
Jej, Peti, ty jsi hodna!!
No snad bude vsecko ok, urcite budu informovat
Treba dopadnete stejne jako my a na zadne letni IVF nepujdete ![]()
Carmen, jasne, keeeezby
… taky jsme mela tentokrate zpozdeni 4 dny a tak uz jsem troooosicku doufala a prdlajs, my si jeste budeme muset proste pockat ![]()