IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
1.3.11 15:44
Ejva píše:
a za jak dlouho od začátku injekcí jsi šla na OPU?

stimulace 10 dni Gonalem F, 11. den Otrivelle 2×250mg na dozrání vajíček a 13.den odběr..
takze to mas take za par vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.3.11 15:48

jojo, ale pořád se zdá, že se to čím dál víc táhne. To je asi tím, že na to tak moc myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.3.11 15:56

ale tak mi holky neberte tu radost z testovani… :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 15:58
Carmen6 píše:
ale tak mi holky neberte tu radost z testovani… :andel: :andel: :andel:

nezlob :) … jinak super fotka, sice jezecek byl uzasny, ale alespon vidime najake lidicky tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 15:58

Ejvi, v tuto chvili je mozek nejvetsi nepritel :-D
ja ten nosni sprej nemela, ale jestli je to podobne, tak mas tak 10 dni do stimulace hormonama injekcne vid?

Příspěvek upraven 01.03.11 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 15:59
Carmen6 píše:

:huban: stejne si to udelas podle sveho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.3.11 16:01
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
nezlob :) … jinak super fotka, sice jezecek byl uzasny, ale alespon vidime najake lidicky tam :)

dekujii :-) nase svatebni cesta :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 16:03

Holky, pomooooc, ale hrabe mi :) … ja jsem se prave hrozne nastvala, uplne mi vyhrkli slzy do oci :(

ten muj drahy mi prave napsal, ze SEZRAL zbytek kanciho gulase (co jsem mela zamrazeny z minula) … a pritom to melo byt tento vikend na zahradu, ze si jej OBA DVA prihrejeme na ohni a bude pohoda a romantika … a on to proste SEZRAL a vubec na me nemyslel a uplne zapomne na tu romantiku planovanou … :cert:

no ja mam pocit, ze jsem tehotna 8-o kdyz se dokazu dojmout, ze on neco jen tak sbasti :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.3.11 16:07
skritek Petra píše:
Holky, pomooooc, ale hrabe mi :) … ja jsem se prave hrozne nastvala, uplne mi vyhrkli slzy do oci :(

ten muj drahy mi prave napsal, ze SEZRAL zbytek kanciho gulase (co jsem mela zamrazeny z minula) … a pritom to melo byt tento vikend na zahradu, ze si jej OBA DVA prihrejeme na ohni a bude pohoda a romantika … a on to proste SEZRAL a vubec na me nemyslel a uplne zapomne na tu romantiku planovanou … :cert:

no ja mam pocit, ze jsem tehotna 8-o kdyz se dokazu dojmout, ze on neco jen tak sbasti :) :lol:

ber to pozitivne, jak rikas, je to znamka tooh, ze jsi tehotna :lol: ale hezky to od neho teda nebylo :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 16:08
skritek Petra píše:

no ja mam pocit, ze jsem tehotna 8-o kdyz se dokazu dojmout, ze on neco jen tak sbasti :) :lol:

jestli to nebude tim, ze to neni jen pocit ;)
ale ty uz na to mas aspon narok! to ja, kdyz jsem byla asi 6 den stimulace s manzelem na veceri, tak se k nam prifaril nejaky ocividne socialne slabsi jedinec no a ja mela pocit, ze si ho musim odnest domu a kdyz to manzel jednoznacnym pohledem zakazal, tak jsem mela slzy v ocich!!!! takze mam pro tebe dobrou zpravu, jeste jsi na tom dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 16:11
memka píše:
skritek Petra píše:

jestli to nebude tim, ze to neni jen pocit ;)
ale ty uz na to mas aspon narok! to ja, kdyz jsem byla asi 6 den stimulace s manzelem na veceri, tak se k nam prifaril nejaky ocividne socialne slabsi jedinec no a ja mela pocit, ze si ho musim odnest domu a kdyz to manzel jednoznacnym pohledem zakazal, tak jsem mela slzy v ocich!!!! takze mam pro tebe dobrou zpravu, jeste jsi na tom dobre :mrgreen:

tak to se smeju :lol: .. fakt nam hrabe, co? at zijou hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 16:11
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:

ber to pozitivne, jak rikas, je to znamka tooh, ze jsi tehotna :lol: ale hezky to od neho teda nebylo :-o

dekuji, Carmen, taky si myslim, ze to od nej hezke nebylo a opecu si spekacek v nedeli na ohni a mu dam jen suchy chleba, tak, prdim na pazrouta jednoho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.3.11 19:51
HopefulMi píše:
Dobré ráno,
ráda čtu vaše zprávičky. Dneska ráno jsem začala krvácet, tak to nevypadá moc nadějne. :/

tak držím palečky aby to ustalo a na testíku se ukázali //. Už máš termín - můžeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.3.11 20:03
Ejva píše:
díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi :lol:
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde :pankac:

já jsem měla dlouhý protokol minule.
Ještě před menstruací jsem začala si začala píchat injekce, a když se přidali další injekce od 2. dne MS, tak asi za 9-10 dní byla punkce. Takže asi 11-12 den od MS. Takže když to počítáš od MS tak je to stejně dlouhá doba jako u krátkého protokolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.3.11 20:18

Peťulko,

určitě přiď na kafíčko, nebo se můžeme sejít na půl cesty nebo u tebe. Ráda se Vámi všemi uvidím, když budete mít zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí