Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ejva píše:
a za jak dlouho od začátku injekcí jsi šla na OPU?
stimulace 10 dni Gonalem F, 11. den Otrivelle 2×250mg na dozrání vajíček a 13.den odběr..
takze to mas take za par vid ![]()
jojo, ale pořád se zdá, že se to čím dál víc táhne. To je asi tím, že na to tak moc myslíme.
Carmen6 píše:
ale tak mi holky neberte tu radost z testovani…![]()
![]()
nezlob
… jinak super fotka, sice jezecek byl uzasny, ale alespon vidime najake lidicky tam ![]()
Ejvi, v tuto chvili je mozek nejvetsi nepritel ![]()
ja ten nosni sprej nemela, ale jestli je to podobne, tak mas tak 10 dni do stimulace hormonama injekcne vid?
Příspěvek upraven 01.03.11 v 16:00
Carmen6 píše:
![]()
stejne si to udelas podle sveho ![]()
skritek Petra píše:Carmen6 píše:nezlob
![]()
… jinak super fotka, sice jezecek byl uzasny, ale alespon vidime najake lidicky tam
dekujii
nase svatebni cesta ![]()
Holky, pomooooc, ale hrabe mi
… ja jsem se prave hrozne nastvala, uplne mi vyhrkli slzy do oci ![]()
ten muj drahy mi prave napsal, ze SEZRAL zbytek kanciho gulase (co jsem mela zamrazeny z minula) … a pritom to melo byt tento vikend na zahradu, ze si jej OBA DVA prihrejeme na ohni a bude pohoda a romantika … a on to proste SEZRAL a vubec na me nemyslel a uplne zapomne na tu romantiku planovanou … ![]()
no ja mam pocit, ze jsem tehotna
kdyz se dokazu dojmout, ze on neco jen tak sbasti
![]()
skritek Petra píše:
Holky, pomooooc, ale hrabe mi… ja jsem se prave hrozne nastvala, uplne mi vyhrkli slzy do oci
![]()
ten muj drahy mi prave napsal, ze SEZRAL zbytek kanciho gulase (co jsem mela zamrazeny z minula) … a pritom to melo byt tento vikend na zahradu, ze si jej OBA DVA prihrejeme na ohni a bude pohoda a romantika … a on to proste SEZRAL a vubec na me nemyslel a uplne zapomne na tu romantiku planovanou …
no ja mam pocit, ze jsem tehotnakdyz se dokazu dojmout, ze on neco jen tak sbasti
![]()
ber to pozitivne, jak rikas, je to znamka tooh, ze jsi tehotna
ale hezky to od neho teda nebylo ![]()
skritek Petra píše:
Holky, pomooooc, ale hrabe mi… ja jsem se prave hrozne nastvala, uplne mi vyhrkli slzy do oci
![]()
ten muj drahy mi prave napsal, ze SEZRAL zbytek kanciho gulase (co jsem mela zamrazeny z minula) … a pritom to melo byt tento vikend na zahradu, ze si jej OBA DVA prihrejeme na ohni a bude pohoda a romantika … a on to proste SEZRAL a vubec na me nemyslel a uplne zapomne na tu romantiku planovanou …
no ja mam pocit, ze jsem tehotnakdyz se dokazu dojmout, ze on neco jen tak sbasti
![]()
jestli to nebude tim, ze to neni jen pocit ![]()
ale ty uz na to mas aspon narok! to ja, kdyz jsem byla asi 6 den stimulace s manzelem na veceri, tak se k nam prifaril nejaky ocividne socialne slabsi jedinec no a ja mela pocit, ze si ho musim odnest domu a kdyz to manzel jednoznacnym pohledem zakazal, tak jsem mela slzy v ocich!!!! takze mam pro tebe dobrou zpravu, jeste jsi na tom dobre ![]()
memka píše:skritek Petra píše:jestli to nebude tim, ze to neni jen pocit
![]()
![]()
ale ty uz na to mas aspon narok! to ja, kdyz jsem byla asi 6 den stimulace s manzelem na veceri, tak se k nam prifaril nejaky ocividne socialne slabsi jedinec no a ja mela pocit, ze si ho musim odnest domu a kdyz to manzel jednoznacnym pohledem zakazal, tak jsem mela slzy v ocich!!!! takze mam pro tebe dobrou zpravu, jeste jsi na tom dobre
tak to se smeju
.. fakt nam hrabe, co? at zijou hormony ![]()
Carmen6 píše:skritek Petra píše:ber to pozitivne, jak rikas, je to znamka tooh, ze jsi tehotna
![]()
![]()
ale hezky to od neho teda nebylo
dekuji, Carmen, taky si myslim, ze to od nej hezke nebylo a opecu si spekacek v nedeli na ohni a mu dam jen suchy chleba, tak, prdim na pazrouta jednoho ![]()
HopefulMi píše:
Dobré ráno,
ráda čtu vaše zprávičky. Dneska ráno jsem začala krvácet, tak to nevypadá moc nadějne. :/
tak držím palečky aby to ustalo a na testíku se ukázali //. Už máš termín - můžeš testovat?
Ejva píše:
díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde
já jsem měla dlouhý protokol minule.
Ještě před menstruací jsem začala si začala píchat injekce, a když se přidali další injekce od 2. dne MS, tak asi za 9-10 dní byla punkce. Takže asi 11-12 den od MS. Takže když to počítáš od MS tak je to stejně dlouhá doba jako u krátkého protokolu.
Peťulko,
určitě přiď na kafíčko, nebo se můžeme sejít na půl cesty nebo u tebe. Ráda se Vámi všemi uvidím, když budete mít zájem.