IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
2.3.11 10:28
Meggy3 píše:
Ahoj holky,dlouho jsem se tu neozvala.Mám špatné zprávy,dnes mi přišlo"krvácení",jsou to menstruace- 6.dní po ET.Je to brzy,že? :cry: :cry: :cry: Už od začátku druhého dne po ET jsem nebyla spokojená,celou dobu slabé špinění a nakonec mi přišla mrcha :cry: :cry: :cry: Na krev jsem měla jít příští úterý( těhotenský test 14dní )a jdu ted v pátek ráno ( to bude 10.den po ET a tam mi řeknou,jestli mi aspoň zůstalo jedno embryjko :zed: v bříšku a jestli mi těhotenství potvrdí.A když ne,tak jsem se vším prohrála :pocitac: Ani nevíte,jak jsem zoufalá a už na další druhý pokus IVF v ISCARE nevěřím!!!!Představte si,že mi říkali,když jsem měla celkem 3 embryjka oplodněná(2 mi šoupli a 1 nechali dorůst,ten nakonec přestal růst,tak do mrazáčku nedali)!Takže,co mi vzali z 9 folikul jen 6 a z toho byli 3 oplodněny. :zed: Nemám ani chuť,nervy… :cry: :cry: :cry:

Jej, tak to me moc mrzi :hug: :hug: neztracej viru, priste se to urcite povede! Ted odjed nekam na dovcu a pak hura na dalsi pokus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:30

jé Peti, Emičku jsem já také zvažovala.. :-) ale ja tedy ještě rozhodnutá nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.3.11 10:32
skritek Petra píše:
Ahoj Carmen, jasne, ze je snehobilo :) .. ja jsem byla snehobila do 12. dne :) … takze vydrz, Prtka, vydrz … a testuj pozdeji :)

Jo, jmena mame: Emma a Lotte, neni to zadne tajemstvi, ja je mam vymyslene od skolky a manzel jen souhlasi, takze super :) … ovsem nas naprosto na vyhodi z koleji, kdyz nam reknou, ze to jsou kluci :) - proste vubec nevime klukovske jmena, asi bychom jim rikali „prvni a druhy“ :)

Pekne jmena :palec: jojo, to je pravda, klucicich peknych jmen moc neni :nevim: My mame pro kluka Patrik a Martin, na nicem jinem se neshodnem. Mozna Denis… A pro holky mame Elisabeth a Nella (Elisabeth chce manzel odjakziva, ja souhlasila :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:32
memka píše:
jé Peti, Emičku jsem já také zvažovala.. :-) ale ja tedy ještě rozhodnutá nejsem :nevim:

jelikoz mame jeste 4 snehulacky, tak mame jmena dokonce pro 4 holky :) .. Emma, Lotte, Stela a Zora … ale ti kluci nam davaji zabrat, no, jsem zvedava :)

taky jsme s manzelem uvazovali, jestli to budou dva cipisci, tak se pokusime zjistit pohlavi dopredu, ale jestli se uhnizdil jen jeden, tak se nechame prekvapit, takze vazne alespon to jedno klucici jmeno musime vymyslet, no bude to jeste houdne „koumani“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.3.11 10:33

O Emme jsme taky premysleli, ale nakonec to vyhrala Nella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:35
Carmen6 píše:
O Emme jsme taky premysleli, ale nakonec to vyhrala Nella

je to sranda, ale jsou to vsechno hodne „podobna“ jmena - Nella, Elisabeth (budete ji rikat Lizi? ) - mimochodem, taky krasna jmena :) … jeste mame pro 5. slecnu Bella :) .. tak dame sraz princezen za nejakou dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.3.11 10:36

memko, dekuju, snad se tech dalnic dockame :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.3.11 10:38
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
je to sranda, ale jsou to vsechno hodne „podobna“ jmena - Nella, Elisabeth (budete ji rikat Lizi? ) - mimochodem, taky krasna jmena :) … jeste mame pro 5. slecnu Bella :) .. tak dame sraz princezen za nejakou dobu :)

to byl prave ucel, chteli jsme podobne jmena pro dvojcatka :-D muzem na ne volat Eli, Nelli, Elis, Nellis, Elinko, Nellinko…jinak Betty, Liz, Lizi, Betynko, Elisko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:39
skritek Petra píše:
memka píše:
jé Peti, Emičku jsem já také zvažovala.. :-) ale ja tedy ještě rozhodnutá nejsem :nevim:

jelikoz mame jeste 4 snehulacky, tak mame jmena dokonce pro 4 holky :) .. Emma, Lotte, Stela a Zora … ale ti kluci nam davaji zabrat, no, jsem zvedava :)

taky jsme s manzelem uvazovali, jestli to budou dva cipisci, tak se pokusime zjistit pohlavi dopredu, ale jestli se uhnizdil jen jeden, tak se nechame prekvapit, takze vazne alespon to jedno klucici jmeno musime vymyslet, no bude to jeste houdne „koumani“ :)

Tomu říkám přístup! prostě kolik zdravých embrijek, tolik jmen!! :-D to je správný, žádný zvažování, že to nebude! Ty se mi líbíš holka, beru si z tebe příklad :hug: a koukala jsem, že jsi z Prahy, to to k sobě moc daleko nemáme, takže i já se přidávám k letnímu dýchánku někde :wink:
ps: klučík by se mi líbil asi Matyáš.. ale tajně dofáme, že to bude holčička, protože manžel už má od sester 9 synovců 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:40
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
je to sranda, ale jsou to vsechno hodne „podobna“ jmena - Nella, Elisabeth (budete ji rikat Lizi? ) - mimochodem, taky krasna jmena :) … jeste mame pro 5. slecnu Bella :) .. tak dame sraz princezen za nejakou dobu :)
to byl prave ucel, chteli jsme podobne jmena pro dvojcatka :-D muzem na ne volat Eli, Nelli, Elis, Nellis, Elinko, Nellinko…jinak Betty, Liz, Lizi, Betynko, Elisko…

Ale, ze to mame promyslene, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:43
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:

Jojo, teď už nám postě chybí jen ti mimiskové :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:44
memka píše:
skritek Petra píše:
memka píše:

taky jsme s manzelem uvazovali, jestli to budou dva cipisci, tak se pokusime zjistit pohlavi dopredu, ale jestli se uhnizdil jen jeden, tak se nechame prekvapit, takze vazne alespon to jedno klucici jmeno musime vymyslet, no bude to jeste houdne „koumani“ :)
Tomu říkám přístup! prostě kolik zdravých embrijek, tolik jmen!! :-D to je správný, žádný zvažování, že to nebude! Ty se mi líbíš holka, beru si z tebe příklad :hug: a koukala jsem, že jsi z Prahy, to to k sobě moc daleko nemáme, takže i já se přidávám k letnímu dýchánku někde :wink:
ps: klučík by se mi líbil asi Matyáš.. ale tajně dofáme, že to bude holčička, protože manžel už má od sester 9 synovců 8-o

haha, dik, jsi zlata, ja jsem vzdycky chtela 5 deti, manzel 2 - tak jsme dali komromis, ze budou tri … ale ja se stejne tajne tetelim, ze jich bude 5 :) … jenze roky ubihaji, takze to budu muset brat fofrem po dvojcatech :)

Matysek, je krasne jmeno :) .. no, my mame Otika - Otto, to je tak jedine, co nas pri prvnim pomysleni na mimi s pindikem napadlo, uvidi se proste :) … jsou to takove krasne starosti :)

Joj, hura, Plzen - Praha, co by kamenem dohodil, navic je tam pry krasna synagoga, ja ji jeste nevidela, to bych Te devce, mela vazne navstivit :) … musime udelat kruzitkem kolecka kolem mest, kde se vsechny nachazime a najit spolecny mozny bod :) … a tam udelame jeden velky letni mejdan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.3.11 10:46
memka píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Jojo, teď už nám postě chybí jen ti mimiskové :dance:

no prave. Ale my se dockame, uvidite :wink: :kytka:

Jinak mne se libi spousta jmen, ale na zadnych jinych jsme se s manzou neshodli :lol: Jeste byla ve hre Vanessa, Melissa… A strasne se mi libi Tereza a Veronika, ale to by chudak holka asi nebyla nadsena, kdyby se jmenovala Tereza a jeji dvojce Elisabeth… tak jsme chteli neco podobnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:48

hurááááá :dance: taky se dovalím kamkoliv! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
2.3.11 10:49

ahoj holky,
krásná jména. Emma se teď hrozně rozmohla a Nella a Ella taky, má ji u nás každý druhý. Ale Ella i Nella jsou krásná jména. Jelikož já jsem Eva, tak se mi Emma moc nelíbí. Já jsem vždycky chtěla Nikol, ale teď už vůbec nevím. Tak si počkám, až na dobu, kdy to přijde.
Včera jsem měla úplně jiné dilema, najednou se ve mě něco zlomilo a řekla jsem večer manželovi, že mimi už zase nechci, že jsem si to rozmyslela. Byla jsem před tím totiž tancovat a tak jsem si uvědomila, že už teď nebudu moct pokračovat dlouhou dobu a že se pak můj život úplně změní a já na to asi nebudu připravená nikdy. Nejsem prostě takový ten klasiký maminkovský typ. Tak na mě chudák hleděl jak puk, ale dnes ráno jsem zase změnila názor. Jo, vše se sice změní, ale bude to krása.
Jsem já to ale divná co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital