Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová mám vyzkoušené, že o ležení to fakt není. Tentokrát poprvé půjdu po IVF do práce (je to mé 4. IVF), tak sama jsem zvědavá na výsledek. V práci netahám nic těžkého, budu sedět u PC, takže v pohodě ![]()
@Jana Vajnerová. Moc držím palečky ať ti to vyjde. Hlavně buď klidná a nestresuj se.
Nás to čeká za pár týdnů a už teď se hrozim toho čekání na výsledek.
Opatruj se.
@Jana Vajnerová 2× IVF byly „úspěšné“ akorát jsem pokaždé spontánně potratila. Poprvé to byl chlapeček v 15. týdnu, posledně v 7. týdnu ![]()
@Jana Vajnerová ne, až před nedávnem mi dr. Maličková (imunoložka v Praze) mi zjistila antifosfolipidový syndrom, takže už na mě netrpělivě čekají injekce fraxiparinu. Zatím teda užívám Godasal, ale s 1. DC ho vysadím a začínám s injekcema.
Holky omlouvám se, že sem pletu, ale kaczule má pravdu, miminko se vyležet nedá, mám před 3.IVF, po 1.jsem byla doma, ale nemůžu říct, že bych ležela a těhotenství bylo potvrzeno krví, pak následoval KET a hned po něm jsem šla do práce a těhotenství bylo potvrzeno krví a to jsem se dostala k druhému odběru než jsem potratila, miminko se opravdu vyležet nedá, teď si budu jen brát dovolenou na OPU a pak na ET jinak budu chodit do práce aspoň se nebudu tak pozorovat a to čekání mi rachleji uteče
@Jindřiš Ahojky…klidne se plet. Kazda to ma jinak. Asi rozhoduje narocnost povolani. Ja to mam spojene s tim ze musim jeste vlakem dojizdet hodinu a pul tak jsem zustala doma…ale je to rozhodnuti kazde z nas
@Jana Vajnerová je to induviduální, jestli opravdu i někdo má lepší pocit, že je doma, tak proč ne, ale nemyslím si, že to má nějaký zásadní vliv na úspěch, já mám spojené čekání po ET s velkýma nervama, pozitivní testy k tomu krvácení, takže pro mě je i lepší chodit do tý práce, doma by ze mě byl uzlíček nervů. Ale zatím to 3.IVF beru nějak jinak, možná to i míň prožívám, nemám v sobě to těšení, možná spíš obavy z toho co bude, příští týden jedeme pro injekce a někdy kolem 18.bych měla začít tak jsem zvědavá jestli se ještě moje pocity změní, ale zatím mi to vyhovuje tak, že to tak neprožívám jako dřív.
Ahoj holky, teď jsem moc nestíhala, byla jsem tu málo. Mám za sebou 8 dni píchání Decapeptylu, dneska konečně dorazila ms (čekala jsem jí od 26.1.), bez ní bych nemohla začít stimulovat gonalem. 6.2. s ním začínám, 11.2. ultrazvuk ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat