Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara píše:
@Katharina na modrinach me stve ze mi kousek mista na pichani ubyde, jinak ok, taky se tesim na odbery, chlap je teda kazdym dnem nervoznejsi, ale ja jsem kupodivu az moc ok, bricho mam jak balon
No na to se taky netěším, já měla poprvé hyperstymulák a připadala jsem si jak těhotná v pátém měsíci
. Jinak mě už pobolívá vaječník.
Můj chlap se na to píchání dívat nemůže, když mu berou krev tak sebou vždycky sekne, ty chlapy
.
@Katharina ja se hyperstimulaku bojim jak cert krize, jinak bricho jsem citila hned po prvni injekci, proto jsem sla marodit, jinak jsem myslela ze pujdu az po opu
@1985bara píše:
@Katharina ja se hyperstimulaku bojim jak cert krize, jinak bricho jsem citila hned po prvni injekci, proto jsem sla marodit, jinak jsem myslela ze pujdu az po opu
To ti věřím, není to příjemné, mě začíná bolet už ted a to mám v sobě 4 injeci a příští týden jdu ještě do práce, tak jsem zvědavá jak to přežiju. Asi si necháam napat aulin.Co ženský musí vydržet ![]()
@1985bara píše:
Já měla minulý IVF hodně jednotek tak mi je ted snížil 100.
Ahoj holky..tak já to vzdávám. 12 den po ET pětidenního embryjka test negativní. V noci mě bolelo hodně v podbřišku ale jakmile jsem se vyčůrala byl klid. Teď mám jen žaludek na vodě a bříško mě táhne. Není to sice nic hrozného ale cítím to. Všechno to přisuzuji Utrogestanu i když ho jen zavádím.
Měla jsem jít sice na odběr až pozítří ale jdu zítra ať mi vše ukončí… ![]()
@Katharina píše:
Můžu se přidat? Právě si píchám pregnyl a od pondělí jezdím na kontroly. Přeju Všem ať se zadaří.
Ty pícháš už pregnyl? Ten se píchá až 36 hod. před OPU ![]()
@kaczule1 píše:
Ty pícháš už pregnyl? Ten se píchá až 36 hod. před OPU
počkat, jdu se podívat
@Katharina píše:
počkat, jdu se podívat
Já blbec puregon, já si je pletu. ![]()
@Jana Vajnerová píše:
Ahoj holky..tak já to vzdávám. 12 den po ET pětidenního embryjka test negativní. V noci mě bolelo hodně v podbřišku ale jakmile jsem se vyčůrala byl klid. Teď mám jen žaludek na vodě a bříško mě táhne. Není to sice nic hrozného ale cítím to. Všechno to přisuzuji Utrogestanu i když ho jen zavádím.
Měla jsem jít sice na odběr až pozítří ale jdu zítra ať mi vše ukončí…
Ahoj, můžu se přidat? 1.ivf, transfer vcera. Držím sobě i vám palce.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat