Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jana246 píše:
Ahoj, můžu se přidat? 1.ivf, transfer vcera. Držím sobě i vám palce.
Ahoj držím palečky. ![]()
@Jana Vajnerová píše:
@kaczule1 @xsaleen @Katharina Já nevím holky říkám si že by se už malinká čárka musela objevit… Menses se mi sice zpozdila o dva dny ale kdo ví jestli to nedělá ten Puregon… V každém případě asi zítra pojedu na ty odběry.. To snad vadit nebude když mi je udělají o jeden den dříve ne?
Menzes zastavuje utrogestan, až ho vysadíš tak by se měla rozjet menzes pokud nedorazí sama, třeba budeš překvapená a… ![]()
Já četla na nějaké diskuzi že jedné ženě říkal doktor že pokud do deseti dnů od transferu nepřijde krvácení tak že už nepřijde vůbec. Je to možné??
@Jana Vajnerová s tím bohužel nesouhlasím a tím ti nechci brát nějaké naděje. Ale někomu opravdu utrogestan brzdí ms. Já sama jsem ten případ, takže dokud nevysadím utroš, tak mi ms nedorazí ![]()
@kaczule1 Taky si myslím. Já jak koukám na test tak tam asi slabounkou čárku vidím ale nevím zda již neblbnu..Je možné že večerní test by mohl ukázat více??
@Jana Vajnerová těžko říct
Mě příjde, že já mívala odpolední testy trošku silnější
Co kdybys zkusila poslat foto ![]()
@kaczule1 Já o tom přemýšlela ale tohle by jsi neviděla. Protože já na to taky musím koukat chvilenku a pak se mi ukáže ( teda pokud neblbnu )
Ale napadlo mě. Budeš tady odpoledne? Já byh si test udělala ještě jednou odpoledne a dám sem fotečku…když by to tedy bylo silnější..
@kaczule1 Ještě mě napadlo že je to možná i tím že velmi málo piju…zkusím to napravit…
@Jana Vajnerová čím víc budeš pít, tím víc bude moč naředěná a hcg míň ne?
@Jana Vajnerová držím palce
Jsou to nervy, co? Na to se teda vůbec netěším ![]()
@kaczule1 Přesně jak říkáš. Slibovala jsem si že se tomu nebudu poddávat ale vážně se to nedá.. Nejhorší to bude asi zítra kdy budu volat kolegyním ať nade mnou vynesou ortel…
@kaczule1 píše:
@Jana Vajnerová držím palceJsou to nervy, co? Na to se teda vůbec netěším
To jsou teda nervy, za chvilku to taky budeme řešit, mě dorazila ms tak 16 den a začalo to špiněním.
Já bych ale ještě počkala. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kaczule1 @xsaleen @Katharina Já nevím holky říkám si že by se už malinká čárka musela objevit… Menses se mi sice zpozdila o dva dny ale kdo ví jestli to nedělá ten Puregon… V každém případě asi zítra pojedu na ty odběry.. To snad vadit nebude když mi je udělají o jeden den dříve ne?