IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Jana Vajnerová
3.2.14 15:35

@Ecil Děkuji..jsi hodná

• Upravit
Jana Vajnerová
3.2.14 15:36

@Ecil Ještě že jsi mi to řekla…Bych manžela usexovala :dance:

• Upravit
19198
3.2.14 15:36
@Jana Vajnerová píše:
@Ecil Ještě že jsi mi to řekla…Bych manžela usexovala :dance:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele a vy nemáte z toho IVF mrazáčka?? :think: :think:
  • načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 15:44

@Kikuška90 Máme jednoho.. A to právě nevím jak to udělat..My jsme totiž původně chtěli zavést dvě embryjka ale doktor nám řekl že by jsme museli doplácet. Pak jsem se tady dozvěděla že je to myšlené tak že máš hrazené čtyři pokusy IVF ale jen v tom případě že první dva cykly si necháš zavést jen jedno embryjko. No a mě první cyklus stopli kvůli cystě to jse se nedostali ani k odběru..takže třetí pokus bych si musela nechat zavést též jedno embryjko. Tak mě napadlo že r´mrazáčka si nechám, za tři měsíce se nechám tedy po třetí nastimulovat. Zavést jedno embryjko a pokud to bude negativní tak dle počtu mrazáčků by jsme si nechali zavést dvě. Já to píšu moc komplikovaně za což se omlouvám. Snad to pochopíš

• Upravit
19198
3.2.14 15:46

@Jana Vajnerová Jo jo, pochopila jsem :palec: :palec: To je dobrá taktika :pankac: :pankac: My si chtěli také zavést dvě, ale bohužel to dopadlo nakonec jinak :nevim:

• načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 15:49

@Kikuška90 No já jsem nakonec ještě myslela že bych šla i do čtvrté stimulace když by byla hrazené a poku bych ani tak neuspěla tak pak bych si brala jen mrazáčky…Ale teď nevím zda to rozmražení těch 5.000.- platí jen pro jedno embryjko. Abych jim neřekla že chci transfer dvou embryií a oni mi neřekli cenu 10.000.- Ale asi to tak bude viď?

• Upravit
19198
3.2.14 15:51

@Jana Vajnerová Tak to netuším.. to má každé centrum/nemocnice podle sebe. U nás v centru se platí za KET 7.500,– a je jedno jestli vkládáš 1 nebo 2 embrya :nevim:

• načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 15:55

@Kikuška90 U nás to je 5.000.- ale nevím zda se to týče jednoho nebo zda jich může být víc…
Ale asi to udělám tak že půjdu na další stimulaci protože stále je risk že to jedno embryjko nepřežije rozmrazení.. Takhle když budeme mít více mrazáčků můžeme nechat rozmrazit dvě a je aspoň šance že jedno přežije..

• Upravit
10554
3.2.14 16:02

@Jana Vajnerová taky mam za to ze je jedno kolik jich rozmrazis, proste zaplatis pak jen tu urcitou sumu co maji v ceniku za ket

• načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 16:07

@1985bara Tak já jsem to přehodnotila. Víš jak to udělám. Nakonec nechám rozmrazit to jedno embryjko. Pokud přežije tak zaplatím ještě AH.
No a pokud ani to nevyjde tak pak půjdu do stimulace…poté nechám zavést jedno zbytek zamrazit. Pokud zase negativum tak půjdu do poslední stimulace, zase nechám zavést jedno a zbytek zamrazím. No a pokud budu zase negativ tak pak už budu jen rozmrazovat ale nechám si zavádět po dvou..
Přitom tedy budu zkoušet i přirozeně.. Tak doufám že se na nás aspoň jednou štěstíčko usměje…

• Upravit
10554
3.2.14 16:09

@Jana Vajnerová abys mela zaplacene 4 pokusy, tak pri prvnich dvou si musis nechat zavest po jedno a u tretiho a ctvrteho pokusu uz je jedno kolik cerstvych embriek si nechas zavest

• načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 16:13

@1985bara Aha. no ale to se asi netýká mě když mi ten první cyklus stopli ne? v třetím pokusu si budu muset asi nechat zavést jen jedno embryo protože ten první cyklus se zřejmě nepočítá..

• Upravit
10554
3.2.14 16:14

@Jana Vajnerová nechci lhat, ale mam pocit, ze kdyz nedojde k ET tak se to pro pojistovnu nepocita jako pokus, ale na to by ses musela zeptat

• načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 16:18

@1985bara no budu si muset s doktorem asi důkladně promluvit.
Taky si myslím že by to neměli brát jako pokus ale kdo ví…
I tak děkuji za zajímavé informace :lol:

• Upravit
10554
3.2.14 16:20

@Jana Vajnerová neni vubec zac, trosku jsem to tu studovala + na jine diskuzi, tam jsem si opravdu pocetla vsech skoro 1200 stranek, holky tam psali uz od roku 2010,takze jsem studovala jejich pocity, obavy, nekde kde to dopadlo dobre i spatne atd, takze vim do ceho jdu asi proto nejak neplasim a k dr chodim jako na navstevu a nic me neprekvapi a mam vse naplanovane :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+