Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Leňásek27 píše:
Holky culím se tu jako deb…a pořád si říkám, tak tomu věř…A to jsem namocila test a ani u něho nečekala. Šla jsem tam až za 5 min. s tím, že je to stejně brzy a málem mi vypadli oči z ďůlků. Střídavě jsem se smála a bulela štěstím
Měla jsem to uplně stejně, navíc až ten 12tý den, takže jsem tomu nechtěla věřit. Říkala jsem si, počkám do krve než to řeknu doma, ale manžel na mě kouknul a povídá, ty jsi testovala vid? Koukej mi to ukázat, a pak už jsem bulela regulérně znova ![]()
@Leňásek27 píše:žehlit bys NEMĚLA!!! varoval mě můj doktor i jeho sestra, že první dva měsíce určitě ne! a když nutně, tak v sedě.
@Martina225 jj…já s ním teď žehlím
@kytka077 píše:
No jooo, už mi to i lidi říkají. Tak už asi nevypadám jenom jako vyžraná![]()
A co u tebe, docela to utíká a za chvíli jdeš na to vyšetření vid?
to teda fake ne ![]()
no nakonec později než jsem myslela, jdu až 29/1. Ale zase pravda,, že od doby, co jsem se objednala už to je jen za pár. Objednávala jsem se s k ní už myslím někdy v říjnu, takže to nejdelší čekání je za mnou
@Martina225 hele na to žehlení fakt bacha
prý je to ta nejhorší věc, co můžeš těhu z domácích prací dělat…
@monika m jj ja vim. zehlim jen to nejnutnejsi a to za hodne dlouho. co se da slozit, to slozim a papa.
@Leňásek27 píše:
Holky culím se tu jako deb…a pořád si říkám, tak tomu věř…A to jsem namocila test a ani u něho nečekala. Šla jsem tam až za 5 min. s tím, že je to stejně brzy a málem mi vypadli oči z ďůlků. Střídavě jsem se smála a bulela štěstím
já se nesmála…jenom jsem brečela. ba přímo ječela
![]()
@Leňásek27 gratuluju!!! Taky jsem se culila jak debil, neboj. Ja byla jako samo plátce v synlabu a platila jsem tuším 240. Nesla jsem tam na první hcg, ale na druhé, jestli roste
@ta Mišel Příští úterý mám krev a uzv.Tak doufám, že 13. bude moje šťastné datum ![]()
@kytka077 jj…jsem 8. den, sama tomu nemůžu uvěřit
Manžílkovi zatím asi nic neřeknu, počkám jestli bude sílit
@monika m píše:
to teda fake ne
no nakonec později než jsem myslela, jdu až 29/1. Ale zase pravda,, že od doby, co jsem se objednala už to je jen za pár. Objednávala jsem se s k ní už myslím někdy v říjnu, takže to nejdelší čekání je za mnou
Minulý týden dosloužil i poslední možný zimní kabát- propínací. Zbyl poslední zapínatelný knoflík… Takže jsem na horách chodila v manželově lyžařské bundě - Méďa Béďa hadr, obrovská bunda, a z ní koukaly malé krátké nohy. Ale zachránila mě kamarádka, má obr šatnu přes celý pokoj a přivezla mi převčírem tři bundy a jeden kabát. Všechno pružné a tři jsem si od ní půjčila. Nechce se mi nic na ty dva měsíce kupovat ![]()
Tak se přidávam k nespavcům. v noci mě chytali křeče do břicha, do toho Krasoň hysterčil, takže jsem polehávala a nebo pochodovala po baráku. ![]()
ráno jsme se chytli s manžou, protože jsem požádala aby do konce ledna vyklidil pokojík. že chci začít zařizovat a prát, protože nevim jak to bude s tou placentou a chci to mít hotové dokud to bez problému zvládam. že s mega pupkem už se nebudu s ničím tahat. prostě do konce února chci mít všechno zajištěné, zabydlené, objednaný kočár a mít svatý klid. a březen už jen čekat a odpočívat.
no asi se to nedá řešit s chlapem, když má zrovna rýmičku… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat