IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4120
7.1.15 11:04

@Leňásek27 Nezehli! Neni to dobry na panev, setri se. :hug:

• načítám...
4803
7.1.15 11:05
@Leňásek27 píše:
Holky culím se tu jako deb…a pořád si říkám, tak tomu věř… :oops: A to jsem namocila test a ani u něho nečekala. Šla jsem tam až za 5 min. s tím, že je to stejně brzy a málem mi vypadli oči z ďůlků. Střídavě jsem se smála a bulela štěstím :mrgreen:

Měla jsem to uplně stejně, navíc až ten 12tý den, takže jsem tomu nechtěla věřit. Říkala jsem si, počkám do krve než to řeknu doma, ale manžel na mě kouknul a povídá, ty jsi testovala vid? Koukej mi to ukázat, a pak už jsem bulela regulérně znova :mrgreen:

• načítám...
4803
7.1.15 11:07
@Leňásek27 píše:
@Martina225 jj…já s ním teď žehlím :mrgreen:
žehlit bys NEMĚLA!!! varoval mě můj doktor i jeho sestra, že první dva měsíce určitě ne! a když nutně, tak v sedě.
  • načítám...
4574
7.1.15 11:13

@kytka077 jj ja zehlila jen to nejnutnejsi a v sede.

• načítám...
4235
7.1.15 11:14
@kytka077 píše:
No jooo, už mi to i lidi říkají. Tak už asi nevypadám jenom jako vyžraná :mrgreen: :mrgreen:
A co u tebe, docela to utíká a za chvíli jdeš na to vyšetření vid?

to teda fake ne :)
no nakonec později než jsem myslela, jdu až 29/1. Ale zase pravda,, že od doby, co jsem se objednala už to je jen za pár. Objednávala jsem se s k ní už myslím někdy v říjnu, takže to nejdelší čekání je za mnou

• načítám...
4235
7.1.15 11:15

@Martina225 hele na to žehlení fakt bacha
prý je to ta nejhorší věc, co můžeš těhu z domácích prací dělat…

• načítám...
7.1.15 11:15

@Leňásek27 tak na 8.den luxus, těšim se na krev :potlesk:

• načítám...
4574
7.1.15 11:18

@monika m jj ja vim. zehlim jen to nejnutnejsi a to za hodne dlouho. co se da slozit, to slozim a papa.

• načítám...
7.1.15 11:22
@Leňásek27 píše:
Holky culím se tu jako deb…a pořád si říkám, tak tomu věř… :oops: A to jsem namocila test a ani u něho nečekala. Šla jsem tam až za 5 min. s tím, že je to stejně brzy a málem mi vypadli oči z ďůlků. Střídavě jsem se smála a bulela štěstím :mrgreen:

já se nesmála…jenom jsem brečela. ba přímo ječela :oops: :mrgreen:

• načítám...
7.1.15 11:24

@Leňásek27 gratuluju!!! Taky jsem se culila jak debil, neboj. Ja byla jako samo plátce v synlabu a platila jsem tuším 240. Nesla jsem tam na první hcg, ale na druhé, jestli roste

• načítám...
3422
7.1.15 11:25

@ta Mišel Příští úterý mám krev a uzv.Tak doufám, že 13. bude moje šťastné datum :)

• načítám...
3422
7.1.15 11:27

@kytka077 jj…jsem 8. den, sama tomu nemůžu uvěřit :mrgreen: Manžílkovi zatím asi nic neřeknu, počkám jestli bude sílit

• načítám...
4803
7.1.15 11:29
@monika m píše:
to teda fake ne :)
no nakonec později než jsem myslela, jdu až 29/1. Ale zase pravda,, že od doby, co jsem se objednala už to je jen za pár. Objednávala jsem se s k ní už myslím někdy v říjnu, takže to nejdelší čekání je za mnou

Minulý týden dosloužil i poslední možný zimní kabát- propínací. Zbyl poslední zapínatelný knoflík… Takže jsem na horách chodila v manželově lyžařské bundě - Méďa Béďa hadr, obrovská bunda, a z ní koukaly malé krátké nohy. Ale zachránila mě kamarádka, má obr šatnu přes celý pokoj a přivezla mi převčírem tři bundy a jeden kabát. Všechno pružné a tři jsem si od ní půjčila. Nechce se mi nic na ty dva měsíce kupovat ;)

• načítám...
3422
7.1.15 11:29

@kytka077 už u toho sedím :mrgreen: děkuji za radu

• načítám...
7.1.15 11:32

Tak se přidávam k nespavcům. v noci mě chytali křeče do břicha, do toho Krasoň hysterčil, takže jsem polehávala a nebo pochodovala po baráku. :roll:

ráno jsme se chytli s manžou, protože jsem požádala aby do konce ledna vyklidil pokojík. že chci začít zařizovat a prát, protože nevim jak to bude s tou placentou a chci to mít hotové dokud to bez problému zvládam. že s mega pupkem už se nebudu s ničím tahat. prostě do konce února chci mít všechno zajištěné, zabydlené, objednaný kočár a mít svatý klid. a březen už jen čekat a odpočívat.

no asi se to nedá řešit s chlapem, když má zrovna rýmičku… :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí