Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martina225 jako že uděláš kočku na loktech a prohýbáš a hrbíš záda? doktor říkal, že mě to nevadí, jen že jemu, proto že se nemohl pořádně na mimčo kouknout a dělal to spodem a ještě mi nadzvihl zadek
mě se tak jen zdá, že jsem někde četla, že zakloněná děloha může mít taky problém otěhotnět. a záda mě bolí furt ![]()
@1985bara tak to je super, ale ať si tam Jonášek ještě aspoň 14 dnů zůstane!!!
@Martina225 píše:
@1985bara Koukam, taky peknej netrpelivec, chce se mu uz o mesic driv.
asi spěchá za holkama, casanova jeden ![]()
@kytka077 ty ji ještě nemáš potvrzenou určitě? tak to je mazec
to bude překvápko, chlapeček ![]()
@slunce.v.duši píše:
asi spěchá za holkama, casanova jeden
co kasanova, kanec to bude ![]()
@Ruzovytulipan Neprohybam, jen tak klecim s vyspulenou zadeli. Kocka tak napul nehrbim se. Me rekla doktorka, ze pred 30 lety, kdy nebyl utz, jeli k jedne zene, ktera vypadala na osmy mesic. Byla ve tretim mesici a ta zaklonena deloha zbusobila, ze se ji zablokoval mocak a nemohla mocit. Jenze tenkrat nebyl net a nemohla si o tom holka nic precist. Co jsem nacetla, tak se vsem, behem tehotenstvi deloha preklopila ven. Nic se neboj
@Ruzovytulipan píše:
@kytka077 ty ji ještě nemáš potvrzenou určitě? tak to je mazecto bude překvápko, chlapeček
no nemám no. Tak nějak teda počítáme s holčičkou, ale neupřednostňujem ani jedno, tak by to tak nevadilo. Jen jméno jsme zatím teda našli shodu jen holčičí
![]()
@Ruzovytulipan píše:
@Martina225 jako že uděláš kočku na loktech a prohýbáš a hrbíš záda? doktor říkal, že mě to nevadí, jen že jemu, proto že se nemohl pořádně na mimčo kouknout a dělal to spodem a ještě mi nadzvihl zadekmě se tak jen zdá, že jsem někde četla, že zakloněná děloha může mít taky problém otěhotnět. a záda mě bolí furt
no s otěhotněním to souvisí ale prý jen z toho pohledu, že mají ti smermoni stíženou cestu, jinak ne
@Martina225 píše:
@Ruzovytulipan Neprohybam, jen tak klecim s vyspulenou zadeli. Kocka tak napul nehrbim se. Me rekla doktorka, ze pred 30 lety, kdy nebyl utz, jeli k jedne zene, ktera vypadala na osmy mesic. Byla ve tretim mesici a ta zaklonena deloha zbusobila, ze se ji zablokoval mocak a nemohla mocit. Jenze tenkrat nebyl net a nemohla si o tom holka nic precist. Co jsem nacetla, tak se vsem, behem tehotenstvi deloha preklopila ven. Nic se neboj
to ji musely pěkně bolet záda…
@kytka077 no náročná je tu u nás jen šefka ![]()
jinak mě to baví, ale s ní je to o nervy ![]()
@monika m píše:
no s otěhotněním to souvisí ale prý jen z toho pohledu, že mají ti smermoni stíženou cestu, jinak ne
jj prej skacou pres prekazku
Ahoj holky, tak na Genetice jsme si pul hodinky pockali, ale vysledek stal za to! Jsem fakt rada, ze jsem si to zaplatila a konecne vim o cem jste mluvily! Velky UTZ dopadl vyborne, vse se jevi normalni, pan Dr.nam potvrdil holcicku Natalku
Madam vazi cca 400g, odpovida 20+2tt. Pan Dr.nam vse vysvetlil, ukazoval, manzel byl taky nadsenej! Mala ma hezkej oblicejicek a davala si rucicky na ocicka a delala sklapovacky
Jsem rada, ze jsme zazili s manzelem tak krasnej zazitek, jsem nadsena ![]()
@Tinkka To jsou dobre zpravy. Velka gratulace k Natalce. A tu genetiku jsi si nejak vyzadala?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat