IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7.1.15 14:03

@Martina225 jako že uděláš kočku na loktech a prohýbáš a hrbíš záda? doktor říkal, že mě to nevadí, jen že jemu, proto že se nemohl pořádně na mimčo kouknout a dělal to spodem a ještě mi nadzvihl zadek :D mě se tak jen zdá, že jsem někde četla, že zakloněná děloha může mít taky problém otěhotnět. a záda mě bolí furt :jazyk:

• načítám...
7.1.15 14:04

@1985bara tak to je super, ale ať si tam Jonášek ještě aspoň 14 dnů zůstane!!!

• načítám...
7.1.15 14:06
@Martina225 píše:
@1985bara Koukam, taky peknej netrpelivec, chce se mu uz o mesic driv.

asi spěchá za holkama, casanova jeden :pankac:

• načítám...
7.1.15 14:08

@kytka077 ty ji ještě nemáš potvrzenou určitě? tak to je mazec :lol: to bude překvápko, chlapeček :lol:

• načítám...
10554
7.1.15 14:13
@slunce.v.duši píše:
asi spěchá za holkama, casanova jeden :pankac:

co kasanova, kanec to bude :-D

• načítám...
4574
7.1.15 14:21

@Ruzovytulipan Neprohybam, jen tak klecim s vyspulenou zadeli. Kocka tak napul nehrbim se. Me rekla doktorka, ze pred 30 lety, kdy nebyl utz, jeli k jedne zene, ktera vypadala na osmy mesic. Byla ve tretim mesici a ta zaklonena deloha zbusobila, ze se ji zablokoval mocak a nemohla mocit. Jenze tenkrat nebyl net a nemohla si o tom holka nic precist. Co jsem nacetla, tak se vsem, behem tehotenstvi deloha preklopila ven. Nic se neboj

• načítám...
4803
7.1.15 14:22
@monika m píše:
@kytka077 já chtěla taky makat, ale asi se na to nakonec vykašlu :)

záleží jak moc náročnou práci máš. Já si myslim, že jsem si to dobře zorganizovala a mám nad sebou jen majitele a ten je super a hodně rodinu podporuje. Navíc hypo nedovolí přestat uplně, to bychom neutáhli :roll:

• načítám...
4803
7.1.15 14:24
@Ruzovytulipan píše:
@kytka077 ty ji ještě nemáš potvrzenou určitě? tak to je mazec :lol: to bude překvápko, chlapeček :lol:

no nemám no. Tak nějak teda počítáme s holčičkou, ale neupřednostňujem ani jedno, tak by to tak nevadilo. Jen jméno jsme zatím teda našli shodu jen holčičí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4235
7.1.15 14:28
@Ruzovytulipan píše:
@Martina225 jako že uděláš kočku na loktech a prohýbáš a hrbíš záda? doktor říkal, že mě to nevadí, jen že jemu, proto že se nemohl pořádně na mimčo kouknout a dělal to spodem a ještě mi nadzvihl zadek :D mě se tak jen zdá, že jsem někde četla, že zakloněná děloha může mít taky problém otěhotnět. a záda mě bolí furt :jazyk:

no s otěhotněním to souvisí ale prý jen z toho pohledu, že mají ti smermoni stíženou cestu, jinak ne

• načítám...
4235
7.1.15 14:29
@Martina225 píše:
@Ruzovytulipan Neprohybam, jen tak klecim s vyspulenou zadeli. Kocka tak napul nehrbim se. Me rekla doktorka, ze pred 30 lety, kdy nebyl utz, jeli k jedne zene, ktera vypadala na osmy mesic. Byla ve tretim mesici a ta zaklonena deloha zbusobila, ze se ji zablokoval mocak a nemohla mocit. Jenze tenkrat nebyl net a nemohla si o tom holka nic precist. Co jsem nacetla, tak se vsem, behem tehotenstvi deloha preklopila ven. Nic se neboj

to ji musely pěkně bolet záda…

• načítám...
4235
7.1.15 14:30

@kytka077 no náročná je tu u nás jen šefka :lol:
jinak mě to baví, ale s ní je to o nervy :mrgreen:

• načítám...
4574
7.1.15 14:39
@monika m píše:
no s otěhotněním to souvisí ale prý jen z toho pohledu, že mají ti smermoni stíženou cestu, jinak ne

jj prej skacou pres prekazku

• načítám...
7151
7.1.15 14:40

Ahoj holky, tak na Genetice jsme si pul hodinky pockali, ale vysledek stal za to! Jsem fakt rada, ze jsem si to zaplatila a konecne vim o cem jste mluvily! Velky UTZ dopadl vyborne, vse se jevi normalni, pan Dr.nam potvrdil holcicku Natalku :srdce: Madam vazi cca 400g, odpovida 20+2tt. Pan Dr.nam vse vysvetlil, ukazoval, manzel byl taky nadsenej! Mala ma hezkej oblicejicek a davala si rucicky na ocicka a delala sklapovacky :mrgreen: Jsem rada, ze jsme zazili s manzelem tak krasnej zazitek, jsem nadsena :andel:

• načítám...
7.1.15 14:44

@Tinkka moc gratuluju!!! :hug:

• načítám...
4574
7.1.15 14:46

@Tinkka To jsou dobre zpravy. Velka gratulace k Natalce. A tu genetiku jsi si nejak vyzadala?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+