Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tinkka no jo mohlo by mu to jeste tak min. tyden max 3tydny trvat, hlavne dr rikal ze na cipek ma vliv kychani a kaslani
![]()
@slunce.v.duši píše:
@Tinkka veliká gratulace k úspěšné kontrole a potvrzení Natálky!
Děkuji
a též za aktualizaci v seznamu
Natálka je jediné jméno na kterém jsme se shodli, takže asi tak
Viktorka, Linda, Sofie, Laura atd. mě neprošly… ![]()
@1985bara Tak žádné kýchání matko
Ale váhu má Jonášek krásnou…a co hematolog, neprudil? Možná už jsi to tu psala, nečetla jsem zpět… ![]()
@1985bara já mám nález už dlouho stejný, ale ted kýchám o 106 tak sem zvědavá co se zítra dovím, ale jak mě uvidí jak sem zasoplená, tak mě nebudou porod chtít vyvolávat ani omylem, bych jim zasoplila celou porodnici
@alexa37 takze se ti to pekne rozjelo vid, ja se modlim aby na me nic neprislo, martin rano vstaval a rikal ze ho boli v krku ![]()
@1985bara já kýchám, nos červený a zacpaný a už mám i zalehlé ucho a trošku kašel, ted bych teda rodit nechtěla, to bych asi neudýchala
tak počítám, že mi řeknou at dojedu v pondělí a to slibuji, že nabalím kabelu a vezmu si ji sebou
Ahojik devcatka
mooc Vas všechny zdravím a přeji vše vše něj v Novem roce. Jinak imuno v pořádku, myslela jsem, ze tam bude zakopány pes, ale asi to bude tím spermiogramem
chjo…A co je tu nového, ted jsem tu DELE nebyla. Mám nakou krizi, moje poslední kamarádka, která ještě nemela decko, mi ke konci roku řekla, ze čekají, už je 6tydnu a ma srdíčko, mooc ji to přeji, a strašné zavidiiiim, chjooo
A doma mame nakou krizi, to bude rok, mám chuť odejit od chlapa
![]()
Hele vis co se rika - VLK TAKY SLIBOVAL ![]()
@alexa37 píše:
to slibuji, že nabalím kabelu a vezmu si ji sebou
@Misulka 30 no nazdárek ztracená duše
a co chlap na darované spermio? byl by hodně proti? možná by to vyřešilo problém. ![]()
jináč pocity chápu, měla jsem to tak taky. byly jsme už jen dvě poslední kamarádky, co děti neměly. ostatní holky jela jedna za druhou a my furt nic. jen s rozdílem, že ta druhá vlastně děti ani nechtěla. a krizi jsme měli doma dost kvalitní.
bude to dobré, uvidíš. jen je toho na tebe moc. mě tehdy napadlo zajít ke cvokaři vypovídat se, ale styděla jsem se. možná bych to pak celé snášela líp, kdo ví. ![]()
@Tinkka My ji chteli koupit ale segra ji mela schovanou tak nam ji dala. Ale kupovala ji z kamenneho obchodu.
To Vitek je hodnej jen kdyz jsem s nim sama kdyz prijede manzrl tak zacina peklo v brise.
Nevim asi ho slysi a dava to najevo. Uz ted z nich je nerozlucna dvojka ![]()
@Misulka 30 Ajoj beruško
tak snad to bude letos lepší
Já s tím tak nějak počítám
![]()
Jdu na minimálku koncem ledna ![]()
Jinak ženy už si hledám práci, nechci se vracet mezi ty sprosté drbny
myslela jsem si že s toho budu mít depky ale pohoda příští týdem jdu na pohovor jako ošetřovatelka v terénu nabídli mi i auta tak to musím nějak uhrát až po minimálce
Rozhodně budu lhát s pravdou jsem se dostala akorát do drbů takže dobrý je že i když se třeba zase nazadaří tak se budu těšit do nové práce
![]()
@slunce.v.duši píše:
@MartiJára Mamko a ty už víš, co to bude nebo čekáte na zítřek, jestli se ukáže?
Ahojky, tak si piš: ze 70% děvče Anežka, má 390g, je zcela zdravá a až moc hravá
. Jinak nám ještě pozměnili TP na 22.5.2015
, což mě velmi pobavilo, už jsme tam dvě s Tinkkou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat