IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22446
8.1.15 14:11

@alexa37 Teď čtu dál, no to fakt vypadá, že to mimčo by mohlo být brzo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
8.1.15 14:13
@alexa37 píše:
Holky já bych tu měla asi trochu uklidt, zapla sem zatím pračku a vidím to ještě aspoň na jednu, neli dvě, poperu vánoční ubrusy, ale že to vyžehlím už moc nevěřím

prosim tě, ty si hlavně zabal všechny věci…znáš se. na všechno času dost a ono prd :mrgreen:

• načítám...
22446
8.1.15 14:14

@Tinkka Příští týden musím zase ke svému dr, mám prý přijít kdykoliv, ale radši zavolám sestřičce, kdy, ať tam nečekám. A 20.1. zase do porodky.

• načítám...
10554
8.1.15 14:16

@Ecil taky jdu 20.1. do porodky na natacky a utz atd, stravim tam taky cely dopo :-D

• načítám...
10554
8.1.15 14:18
@slunce.v.duši píše:
prosim tě, ty si hlavně zabal všechny věci…znáš se. na všechno času dost a ono prd :mrgreen:

tak ted jsi tomu dala, uplne jsem si i predstavila ten ton hlasu,,,tohle totiz mi rekla kamoska taky kdyz jsem ji napsala ze je vse pripraveny a jedu k dr na kontrolu a boli me zada, ale ze jedu sama autem :-D

• načítám...
22446
8.1.15 14:18

@1985bara Už jsme zase sladily termíny :palec:

• načítám...
10554
8.1.15 14:20

@Ecil no joo vlastne :), nejsi ty dneska oficialne na matersky?

• načítám...
22446
8.1.15 14:24

@1985bara Ne :oops: Já už zase přemýšlím, že na ni ještě nepůjdu :oops: :oops: :oops: Ten jiný druh práce ve smlouvě mi v tom dělá bordel.

• načítám...
5108
8.1.15 14:26

Holky já tu kabelu nabalila, neumím si představit jak to tu pak balím v bolestech, už jen vysterilizuji cumle a kloboučky a do druhé tašky dám župan, ten se mi už do kabele nevleze

• načítám...
4803
8.1.15 14:32
@slunce.v.duši píše:
@1985bara koukam že tohle je stejně na palici jako běhat po úřadech. asi si napustim v kuchyni dětský bazének a porodim tam :mrgreen:jo holky, když jste přecházely z nemocenské na mateřskou, tak vám nemocenskou ukončili a vystavovali i lístek na peníze nebo jste odevzdávali v práci jen ukončení neschopenky a papír na mateřskou? naše účetní mě trošku mate, bude prý chtít i lístek na peníze ale když jsem se na to ptala sestřičky, tak prý stačí jen ukončení. já jen abych pak v únoru neběhala jak blbka sem a tam :nevim:

lístek na peníze by být neměl, jen ukončení. Mateřskou i rodičovskou ti platí stát a lístek na peníze se dává na konci měsíce, aby ti pak nepočítali třeba 2 měsíce dohromady a ukončili ti každý měsíc zvlášť…

• načítám...
4120
8.1.15 14:34

No, tak to je vazne fofr, zacina to nabirat na otackach! :pankac: Drzim pesti, at mala jeste chvilku pocka a tatinek se muze zucastnit. At jde vsechno hladce a v poradku! Dobre, ze uz mas tu kabelu. :hug:

• načítám...
3422
8.1.15 14:40
@alexa37 píše:
Holky já tu kabelu nabalila, neumím si představit jak to tu pak balím v bolestech, už jen vysterilizuji cumle a kloboučky a do druhé tašky dám župan, ten se mi už do kabele nevleze

Tak to už je vážný, když jsi tu tašku konečně sbalila :mrgreen: Tak možná by bylo dobře, kdyby se malá narodila ještě dnes a táta by zvládl i zítřejší program :palec:

• načítám...
4803
8.1.15 14:43
@alexa37 píše:
@1985bara ted si tu čtu jednu diskuzi a volal manžel, tak sem mu to ve zkratce popsala a taky se hrozí, že má zítra tu autorizaci :mrgreen:

Pro nás nezasvěcené, co je hamiltonův hmat? :jazyk:

• načítám...
3422
8.1.15 14:43

Holky, mám pocit, jakobych lehounce zašpinila. Ráno jsem dělala test a zdál se silnější, ale není to stejný test. :think: :(

• načítám...
5108
8.1.15 14:46
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí