Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na opu. Měla jsem 6 vajíček a zbylo 5 kvalitních. V sobotu mě čeká transfer.
@adrusenkaaa píše:
Ahojte holky, tak jsem po nocni desvceramjsem se bavila s pritelem ohledne nemocenske pri ivf, a rekl mi at jsem doma. takze jak si zacnu pichat hormony uvidime jak na tom budu a pujdu pred odberem vajicek na nemocenskou.mam docela namahavou praci tak nevim, zda byt par dni pred narkozou uz v klidu. Holky, jak jste to mely vy s nemocenskou? A jak to pak bude, kdyz na nemocenske a pak pojedeme na trasfer 200km od domova a prijde kontrola? Kdo mi da potvrzeni, ze jsem byla na ceste tam? To mi vrta hlavou…
Já ti v tomto neporadím, nebyla jsem na naeschopence, neviděla jsem důvod. Měla jsem volno jen v den OPU a ET. Jinak ve vztahu k neschopence ti návštěvu lékaře potvrdí ten lékař, u kterého jsi v tu dobu byla, tedy CAR.
@tweetee @slunce.v.duši holky mate krasavce to se musi uznat ![]()
@slunce.v.duši jsem rada ze mate retro kyticku.ja tam ted koukala i na takovyho medu ale meli ho jen v ruzove
@Lasislava1 super zpravicky jen tak dal. danecek bude delat jen samou radost uvidis
@amelie111 holka holka taky cekas pekneho sigra jak skoro my vsechny jak koukam. drzim palce at se pece co nejdele to pujde
@slunce.v.duši jeje, tak to jsem do sveho vyctu nedala…hov.no je totiu u nas radost a vyvesuje se vlajka. Jdu jednou za 4 dny a pomalu na zachode brecim. Jinak jak orangutan jsem vsude, me ochlupatily stehna a bricho. A paleni zahy znam taky. Zatim jsem tedy jen u toho paleni…hi..hii..doufam, ze nic dalsiho uz neprijde
A zacinaji se ozyvat prsa a bolest v zadech…kdybych si to psala do denicku, tK by z toho dite muselo mit v budoucnu trauma. ![]()
@Lasislava1 píše:
Tak nám ukázal, co si myslí o focení![]()
Ten má kvalitně napapané bříško
Ty jo, s těžkým srdcem jdu mazat Simíra
A obr gratulace!!! ![]()
@1985bara hi..hi..a ja doufam v hodne dite…ju ju, jen at se dopece, tesime se na nej, ale asi mu maminka v budoucnu obcas zatopi, aby vedel, jake to je. Dneska se rozhodl poladit mi jatra. On mi snad na nich lezi. Uz chapu, jak se clovek citi pri cyrhoze. ![]()
@adrusenkaaa taky jsem sla marodit pri stimulce. Sla jsem ke gyndari prave kvuli tomu ze kdyby se nepovedlo tak v caru by mi neschopenku ukoncili. Takhle jsem byla doma az do druheho pokusu a pres tehu. kontrolu jsem nemela zadnou ani vychazky jsem moc nedodrzovala i na vikendy k segre jsem jezdila a jen 2× jsem si zmenila pobyt jinak jsem jezdila na bubaka. Cili je lepsi mit nes. od jineho dr nez z caru
@tweetee píše:
Ahoj holky, tak jsme byli v sobotu točit s malým video v Gennnetu na Letné. Sestřička říkala, že zatím miminka nespolupracují. No modlili jsme se, aby to u nás nebylo podobné. Naštěstí ne. Na začátku se ukazoval, ale nožičky a nádobíčko si schovával. No a pak po delší době už se mu moc spolupracovat nechtělo, zalezl pod placentu a ani Ťuk, ale fotky i video máme.
Gratuluji
Krásné fotky ![]()
@macik1976 Krasny pocet. Drzim palce, at je z nich pet emryii
Me to ceka za chvilku.
@1985bara hi..hi..a ja doufam v hodne dite…ju ju, jen at se dopece, tesime se na nej, ale asi mu maminka v budoucnu obcas zatopi, aby vedel, jake to je. Dneska se rozhodl poladit mi jatra. On mi snad na nich lezi. Uz chapu, jak se clovek citi pri cyrhoze. ![]()
@amelie111 ja kdyz jdu na velkou tak je u nas taky svatek. Kdyz nekadim pribrala jsem za tehu 4kg pri vyprazdneni mam +3kg ![]()
@amelie111 joo 4 dny…to známe, to známe
pak vytáhnu glycerinový čípky, zafňukam na záchodě, pak chodim jako osouložená ze zadu a manžel se tou směje.
a druhá varinta je, že mam co dělat abych naopak doběhla…
takže u nás je téma kakance na denním pořádku. a to jsem ještě před těhu byla taková princezna, že jsem se snažila manžela přesvědčit že takové hnus věci jako kakance, vůbec nedělam ![]()
záda nebo spíš kostrč mě tedy bolí dost. hlavně když se víc hýbu. ale to se pak taky zadýcham jak stará baba. prsa zatím nic. ani žádný extra nárust. mě boleli v prvním trim a na začátku druhého. teď nic. aspoň že tak…
ten náš salámista trauma mít nebude, tomu je evidentně všechno jedno ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši jsem rada ze mate retro kyticku.ja tam ted koukala i na takovyho medu ale meli ho jen v ruzove
v čakovicích jich měli hromady a i dost barev. kytičky tedy jen modré a žluté, ale medvídků kvanta ![]()
@slunce.v.duši hlavne ze je aspon neco jsem na ty nase krasavce s dudlama zvedava
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat