Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Martina225 píše:
Vidím dobře, že si ručičkou zvedá nosánek? Vypadá to jak tůůůdle fotit se nebuduKrásný miminko
milá paní perníčková, je to prostě prase po otci. ten se v rypáku taky pořád hrabe a loví si ty svoje šušně.
fakt vidláci, jeden jak druhej ![]()
Chci se zeptat, kolik máte cukr? Jestli to víte? Já třeba nevím, kolik mám výpočet na vývojové vady
ale vím, že cukr mám 3,8 a po vánocích
. Zdá se mi to málo
taky jsem zjistila, že se mi pořád motá hlava a je mi na omdlení, takže malou svačinku pořád při ruce.
@Martina225 Toje fakt, po stimulaci mi tam zrejme zbyla cysta a mozno tm stale je a jak mala roste tak mi na ni asi tlaci, proto ty bolesti na jednom miste na prave strane, no hnus bledefialovy, ale. ![]()
@Martina225 3,8 je ok ne? Kdyz to neresej.
Dauna mam 1:450,jinak dle uz dobry tak ok. ![]()
@Martina225 Je mozne, ze mas nizky tlak jako ja.Ta svacinka a hlavne piti neni od veci.:-)
@jahoda 2 No já mám slabou edometriozu taky a četla jsem, že to bývá z toho. Budu ráda, když si na jaře vyjdu sednout, alespoň do parku před barák. A jakej porod ti doporučili?
@jahoda 2 jj nízkej tlak mám 90/50 úplně normálně. Na druhou stranu lepší možná nízkej, než vysokej a vysokej cukr. Takže můžu bejt vlastně spokojená
@Martina225 Joo to jsme dve mam endometriozu na pravem vajecniku, pobrisnici a deloze.Je dost mozne, ze ikdyz tbrdily.Sli jsme do toho bez laparky, priste bych to udelala obracene.Boli to jak sv…Rodit budu nevim jak, nejprve mi gyndar nabizel cisar a kdyz jsm se pro nej tedy rozhodla tak mi rekl, ze se mam domluvit s porodnikem, no kdyz nevim kam me povezou tak se nemuzu nikde domlouvat zeju.No bylo by pro me asi lepsi zajet do te nasi porodnice co je bliz ikdyz jsem regystrovana v krci a domluvit se tam.Ty me vihodi, ze kdyz jsem regystrovama v krci at jdu tam uz to vidim. Uvidime nuu.
@Martina225 Ale to na omdleni nemas z cukru to mas z toho nizkeho tlaku.Ja na zacatku teh mela glykemii 3,2a bylo to vporadku.
@Martina225 píše:
Já mu taky věřím bobečkovi perníkatýmu. Jenže klid v duši je klid v duši…
Posílám fotku z posledního utz
krásný perníček
já sem tak zvědavá jestli je to fakt perník nebo buchta, snad se ukáže dřív než na porodním sále ![]()
@jahoda 2 Já tyhle jejich nemocniční úvahy miluju. Vůbec celé to zdravotnictví je divný a člověk lítá, jak nudle v bandě sem a tam. Já na laparce byla, proč nemůžu otěhotnět. Myslela jsem, že nemám průchodný vejcovody. Tam mi zjistili, že mám slabou endometriozu a následně nám bylo doporučeno IVF z důvodu špatného spg. Endometrioza nebyla brána, jako komplikace. Ale i přesto zvolili dlouhý protokol se Zoladexem. Kdybych ho neměla, tak bych mohla přijít i o vaječníky, jelikož stimulace endometriozu zvyšuje. Tyhle informace se ale člověk dozví, až dlouho po nastimulování a doktoři neřeknou nic.
@slunce.v.duši pchéééé si necháme na těch krevních testech zjistit, co to bude
od začátku, co mi ho tam dali, to cítím na kluka. Ale zdá se mi o holčičce
je to napínavý, jako kšanda ![]()
@jahoda 2 píše:
@Martina225 Ale to na omdleni nemas z cukru to mas z toho nizkeho tlaku.Ja na zacatku teh mela glykemii 3,2a bylo to vporadku.
aha tak to ju, díky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat