IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1579
15.1.15 14:28

Holky však jste mi taky chyběly! ;) Koukám, že loňský rok byl super úspěšný, to bude letos miminek! :dance: A letos jsem snad na řadě já! :P
@alexa37 @barusssska @kleo28 Holky moc gratuluji k miminkům! Ať se Míšovi, Aničce a Elince na světě daří a přinesou vám spoustu lásky a radostí :kytka: :potlesk: :srdce:

• načítám...
15.1.15 14:33
@Sájoušek píše:
Holky však jste mi taky chyběly! ;) Koukám, že loňský rok byl super úspěšný, to bude letos miminek! :dance: A letos jsem snad na řadě já! :P

ty a hačilka, vy to letos prostě musíte dát…do té doby se odtud nehnu :cert:

• načítám...
1579
15.1.15 14:33

@1985bara Ahá, tak ty už to máš takhle brzi!? Já jsem myslela, že TP ti zůstal jak máš v popisku 8. - 14.2. (což by byl krásný Valentýn) :lol:

• načítám...
1579
15.1.15 14:35

@slunce.v.duši Máš recht! Ještě @hačilka tak ženo, letos jsme na řadě! :) jak jsi na tom??

• načítám...
10554
15.1.15 14:36

@Sájoušek jo to zustal to se nezmenilo, ale kazdej je otravnej jak se porad pta :-D

• načítám...
6770
15.1.15 14:55

@Sájoušek :mavam: :mavam: :mavam: Určitě to bude dobré, mně drilling rozjel ovulace, držím pěsti!

• načítám...
4289
15.1.15 14:59

@slunce.v.duši díky za tabulku, je SUPER!!!  :potlesk:

• načítám...
15.1.15 15:07

Holky, jestli si chcete zvednout náladu, tak je tu príma diskuze „jméno pro placentu“ Už dlouho jsem se tak nezasmála :mrgreen:

• načítám...
4120
15.1.15 15:08

@slunce.v.duši Ja to zaregistrovala asi predevcirem, celkem ulet! :jazyk:

• načítám...
10554
15.1.15 15:08

@slunce.v.duši ja jsem ji cetla kdyz mela jeste jen asi 7 stranek, vic jsem si nedovolila, ale obcas fakt nechapes co ty zensky vymyslej, ty maj mliko i na mozku opravdu

• načítám...
15.1.15 15:14

@ta Mišel @1985bara Přemýšlím že si taky kousek usušim, Krasoňovi do albíčka…určitě to jednou ocení :mrgreen:

Občas je to tu príma, diskuze o bělení análu a pipky četl i manžel a s velkým zaujetím. :mrgreen: U nás ho to už nebaví, prý kdybychom místo pupků dávali fotky nahoře bez, tak by to bylo lepší :roll:

• načítám...
15.1.15 15:21

Tak co naše lednové šňupajdy, půlka měsíce v čudu a jak to s váma vypadá? Už některá pícháte? Máte už termíny OPU, ETú, KETú?

• načítám...
6770
15.1.15 15:22

U mě se rozhodne zítra. Píchám Luveris a beru estrofem. Snad sliznice roste.

• načítám...
7048
15.1.15 15:43

@Sájoušek Ahoooj zlato :pankac: :pankac: :pankac: letošek je náš :potlesk: :potlesk: čekám na MS o začnu brát klostík na minimálku :lol: asi jsem blázen nemám na to hodit dítě a vše kolem IVF za hlavu jsem jak buldok zakousla jsem se :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: už nehoním žádná vyšetření mám vše :mrgreen: jen jsem hledala co je na mě ještě špatného na to kašlu :lol: :lol: :lol: nevím kde jsem vzala ještě ten optimismus ale na tu minimálku se těším :mrgreen: :mrgreen: fakt jsem blázen :jazyk: :jazyk: Abych se na to příliš neupínala hledám si práci už jsem byla na jednom pohovoru na další se chystám, doma se situace taky zklidňuje a já jsem kupodivu v pohodě :lol: :lol: Tak snad :lol: :lol:
A co ty? Co chystáš letos :palec: :palec: :palec:?

• načítám...
7048
15.1.15 15:45

@slunce.v.duši A úřednice má absťák :jazyk: :jazyk: :jazyk: Matko čekám na mrchu a pak šňupu :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Hele co vylepšit tabulu a věk matek a počet pokusů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: by jsi se vyřádila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+