Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara píše:
@slunce.v.duši jeee tak za prve na choditko ma jeste cas a za druhe je to akorat kurvitko ikdyz ja se musim priznat ze jsme ho take dostali a vyuzivame ho jen kdyz nechavam jonaska samotnyho s mamou, ona s nim pred 14dny upadla jak ma nemocne nohy a ted se ho boji prenaset, tak ho tam davam kdyz potrebuju odjet na chvilku aby s nim mohla posouvat kam potrebuje a aby nebyl tedy zavrenej v postylce, on to nepochopil na co to je, jen v tom hopsa blazinek, hodne ho zabavi ten pultik
tak mladej ani chodítko mít nebude. máme dost malé prostory a to by fakt mezi nábytkem nevytočil.
u nás se v rodině celkově nevede. měla ho jen první neteř a pak měla problémy s chůzí. chodila jako baletka po špičkách a musela na cvíčo. hrací pultík se sedátkem mam od smobyho, tak až bude sedět, dam mu ho. tam by se taky mohl ten náš trochu zabavit.
@Leňásek27 píše:
Pěkně s námi ty dětičky mávaj, co??
Jinak Krumlov je krásný, nemám ho tedy projitý celý, ale 2× jsme sjížděli Vltavu a tak jsme se tam zastavili. Už jenom z té vody byl kouzelný. Pro dětičky nevím, ale myslím, žev tomto věku jsou zoo atd…ještě zbytečné
proboha ZOO už néééééééé
ta mi nedávno stačila ve Dvoře Králové. mladýho sem tam krmila a najednou za zády řev jak krá. va. nějací ptáci se tam ňafali. mladý se zasekl, zrudnul a spustil ječák, že přeřval i ty ptáky. výlet za všechny prachy…aspoň že v tescu jsem se vyřádila na výprodeji a koupila zase hromadu zbytečností, co mladý neunosí
a v noci to pak stálo taky za to ![]()
@slunce.v.duši jeeee tak to je skoda,,,jak jsem psala ja taky choditko nechtela, ale mamina s nim jinak manipulovat nechce a odjizdim fakt vetsinou kdyz chrni, protoze se boji ze zase upadne, takhle si ho posune kam chce
@Smajlinka123 píše:
Ahoj holky, posílám fotku toho našeho jedlíka.Za dnešek jsme přibrali 75 g, takže už máme 4875.
nooo kvalitka, to se musí nechat
jen kdo ho jednou bude živit ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši jeeee tak to je skoda,,,jak jsem psala ja taky choditko nechtela, ale mamina s nim jinak manipulovat nechce a odjizdim fakt vetsinou kdyz chrni, protoze se boji ze zase upadne, takhle si ho posune kam chce
však to je jasný, když je nejhůř, sáhne člověk po čemkoliv, třeba i po chodítku. u nás by to fakt nešlo i kdybych ho chtěla. mladý by omlátil všechen nábytek. a to by manžel nepřežil ![]()
@slunce.v.duši hele vsak on s nim muze jen v obyvaku, jinak taky prostory nejsou, muze si ho privezt k postylce, tam ho dat do chodidla a odtahnout
, jeste mozna max v kuchyni ale tam ho nebere je tam dlazba tak aby ho to nestudilo,,,on v nem ani moc nehce byt, jak se mihnu kdyz prijedu tak natahuje ruce ![]()
@Smajlinka123 píše:
Ahoj holky, posílám fotku toho našeho jedlíka.Za dnešek jsme přibrali 75 g, takže už máme 4875.
Krasny otesanek, je to fesaaaak
. A uz ma asi o 200g vic nez nase Kaja o 3mesice starsi
![]()
Holky, moc díky za pochvaly (i za přání k svátku
)
Jinak máte pravdu, je to otesánek, on si totiž v posledních dnech přidal zase jedno krmení v noci, proto tak přibírá, jinak přibíral tak 20-30 g denně, ale teď se to těch pár posledních dní zase nějak zrychlilo. S takovou ani nestačím upotřebit plíny vel. 2 a budu muset za chvíli přejít na trojky. ![]()
Tak já jdu na chvíli do hajan, páč mě čeká noční šichta v krmení. ![]()
@Smajlinka123 píše:
Ježíš ten je krasnej ![]()
@1985bara Jj, u Tebe se tomu choditku nedivím, je to pro jeho dobro.
@Smajlinka123 Otasek je fesacek.
Bodyno mame stejny a kukuc podobny. ![]()
Ahoj holky tak nevim co to je ale ten nas se ted dva dny v noci budi klidne i 4×. Nejdriv jsem myslela ze je to tim jak jsme byli u dr. A na ockovani ale bylo to i dneska, no tak co to je.
@marketa.pipa klidně ho můžou zlobit zoubky, Eliška to měla kolem 5 měsíce, začlo to kolem 2 v noci, někdy už kolem půlnoci, byla vzhůru i co půl hodiny, doktorka mi poradila at zkusím dát nurofen, tak sem dávala, né každou noc, ale pokud se vzbudila častej jak po hodině tak sem dala, nechtěla sem ji cpát nurofenem, ale než aby se trápila tak sem dala, měla ho asi 3× za celou dobu, ted ji spíš budí, že odcestuje někam dolů v postýlce a hledá cumel, má v roho kopu cumlů, ale když sjede dolů tak je nenahmatá, pokud zůstzane nahoře tak namkne, ale za chvilku slyším jak chrastí cumle tak loví a dá si ho sama, dneska sem ji dala jeden na klip at ho má u sebe i když se posune dolů, ale v jednu strašně plakala, řekla bych, že se ji něco nepěkného zdálo, tak šla za mamkou do postele
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky tak nevim co to je ale ten nas se ted dva dny v noci budi klidne i 4×. Nejdriv jsem myslela ze je to tim jak jsme byli u dr. A na ockovani ale bylo to i dneska, no tak co to je.
náš to měl před pár dny taky. u nás ho ale nešlo uklidnit jinak než mlíkem, tak nevim jestli další sprut, kdo ví. po pár dnech se to uklidnilo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat