Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 dobra takto zkusim. ůO tech nohach jsem to taky slysela. Tak ten nas pacholek jen tak neusne. Ja ho vykoupu, dam kasi tu musi jeste zapit cajem a pak musim v ruce uspat houpanim, no kolikrat jsem uz na nerv kdyz ma oci jak baterky a jeste se mi smeje.
Holky, co je treba malymuna pas a jak dlouho to trva? Malem jsem s malym jela do Nemec jen tak, vubec mi to nedoslo, pro me to neni cizina totiz. Studovala jsem tam a mam to ted 3 km z domu. ![]()
@ta Mišel holka nevím, určitě ví Ecil, ale myslím, že mu můžeš nechat udělat občanku a cestovat na ni, je to mnohem levnější než pas. Tím, jak prcek rychle roste a mění podobu, musela bys pas brzo měnit. Takže pokud budeš cestovat po unii, tak ta občanka stačí.
@ta Mišel ahoj, potrebujes rodny list mimca a svou obcanku, muzes nechat udelat pas za 100,– nebo obcanku za 50,– s tou ale muzes jen na uzemi EU jinak doba je u obou stejna, cekas 3 tydny, ale nevim jak je to s platnosit, obcanka je na pet let, u pasu si nejsem jista jestli na 10 ale tak jako tak musis casem aktualizovat
@marketa.pipa Eliška to taky zkoušela, pár večerů no vlastně i dnů jsme si pořvali při každém položení do postýlky, já ji nechala vždy chvilku ječet, pak utišila a zas a pochopila a ted mám klid, nedělávala to, měla jen obdoí, byla naučečná od začátku, že ji položím a odcházím, dneska to vypadalo, že bude dělat bugr, měla oči jak v poledne a jakousi bojovou náladu přesto, že sem ji mazlila at se pěkně uklidní, ale položila jsem ji, zapla pejska, rožla chobotničku a je tam klid, jinak nám konečně vylezl zub tak snad ted bude cilku kid, ale řekla bych, že jich leze víc, kouše si tak konečky ukazováčku, až má na špičce podlitinky, že sem si děšlala srandu, že má prstíky jak silný kuřák
@alexa37 já to taky vyzkoušela nechat chvíli vybrečet, ale nikdy nebyl úspěch
Když ho tam jen dám a on nespí tak sebou pořád mlátí, nohama přitahuje pořád k sobě a tlačí, tím pádem se vždycky pobleje a prostě neusne. dneska jsem ho dala spát dřív, protože to tak vyšlo. dala jsem kaši zapil to čajem a vypadalo to že spí, jakmile jsem ho položila tak už posiloval nohama a u toho se smál. pak si pobrečel a já mu zkusila ještě dát zbytek kaše co nesnědl a to snědl, zapil vodou a ted spí.
U nás už se hnípe od šesti. ale čekam noční akcičku, protože i pozdě ráno vstával a chybí mu jedno jídlo…takže tipuju tak kolem 2-3, už bude hejkat na služebnou aby hejbla zadkem a dotančila s lahvinkou mléčka…promíchat netřepat… ![]()
@marketa.pipa tak to mi dělá Ela když jde spát po obědě, to přebírá cumle, tahá psíka a rozvazuje šňůrky na mantinelu, někdy usne až po 3 uložení, vždy ji a oko vyhubuji a ona s toho má hrouznou srandu, ale naštěstí neřve, většinou si tam něco drmolí, pořád je slyet rrrrrrrrrr tak sem dnes prohlásila, že bude děla francouzštinu, má ten správný přízvuk
a taky nebliká, je vyjmečně ugrcne tak převleču, většinou se zadaří když ji chci převlíknou polečení jako dnes
každou sobotu převlíkám, tak to má den dřív
@slunce.v.duši co bych za to dala kdyby chtěla Ela flašku mléka
já ji musím v 6-7 krmit lžičkou, ona mlíko nevezme, když to zkouším tak se mi nadavuje, tak musím večer vytáhnout jogurt a pokud zapomenu, tak bud udělat honem kaši, ale pokud je netrpělivá tak hodím do mikrovlnky přesnídávku, sice se to stalo je 2,ale pořád lepší teplá přesnídávka než studený jogurt, ale ráno zas zkusím mléko, třeba si dá říct když bude hlad, já prej mléko taky nechtěla, ale ráno sem ho z hladu prej dala
@alexa37 naše hvězda se mlíka nevzdá jen tak snadno…jak vidí flašku, může se radostí potento. to má po mě, já klidně exnu krabici mlíka ![]()
na kaše nespěcham…představa že ho krmim lžičkou a on mi u toho usíná a fňuká, nooo na to mam ještě času dost ![]()
@slunce.v.duši tak to Ela jí lžičkou ukázkově a večer otvírá pusinku jak ptáčátko, ví že na ni čeká postýlka, kolikrát nestíhám nabírat a je pak nevrlá
mám problém ji nacpat flašku se štávou, v ty horka to byli boje, jak ji to nacpu do pusenky tak už pije jak zasypaný horník, ale nacpat jí to tam, už sem koupila pítko co je od 6 měsíců, ale moc ji to nenadchlo
jinak je boj ještě s ovocem, to moc nadšená není ale polívky, zeleninu a maso může
@hačilka píše:
Ahoooojky holky![]()
![]()
poslušně hlásím léky na září vyfasovány
![]()
výsledky imuna i prolaktinu jsou skvělé
takže v září jdem na to
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak mi odepsala ombucmanka vypadá to pokud bude vláda odškodňovat nedobrovolné sterilizace dostanu odškodnění a měli by se proplácet i náklady na IVF![]()
![]()
tak doufejme že to bude dřív než příjde přechod
![]()
![]()
@monika m Moni nedej se citově vydíraton se najde nějakej pořádnej chlap uvidíš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samé skvěle zpravy, mam z Tebe radost
Jen tak dal.
Photo numero uno: hříšné tělo aneb už je to kus chlapa a Ikea dělá malé přebalovací podložky.
photo numero duo: pak se na něj zlobte, když tak krásně chrupá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat