IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4120
30.8.15 11:44

Jinak jeste dodatek k porodu, vetsinu jsem napsala vys. Po skoro dvanacti hodinach spise slabsich kontrakci mi pichli nejakej oblbovak na otevirani plus oxytocin. Oblbovak vytvoril poradne kontrakce, ktere jsem vyhopsavala na mici, ale taky me mezi nima pekelne uspaval a mela jsem hoodne barevny nekolikvterinovy sny. :P Byla jsem nejdriv zklamana, ze se mnou tam nemohl byt celou dobu muz, ale cele do porodu to trvalo 14 hodin, takze by tam byl asi chudak vyrizenej. Mne to prislo jako asi pulka, jeste ze se to vnimani meni. Nakonec tam byl na posledni pul hodinu. Z porodnickyho lehatka jsem kvuli zadovejm kontrakcim musela furt slejzat a visela jsem rukama za operku nohou ve stoje, bolest desna. Ale to uz bylo tesne pred finale. Kvuli krizovym bolestem jsem poradne nevedela, kdy tlacit, ale kdyz jsem se na instrukce PA vykaslala a ridila se pocitove, byl Tobicek na 3 zatlaceni venku. Mela jsem zrovna hlavu na hrudniku a videla ho vyjit. :srdce: A dostalo me, ze bricho okamzite kleslo a ja na nej videla. :palec: Mela jsem asi 5 stehu po malem nastrihu, rychle se to zahojilo. Obecne jsem si porod predstavovala ale mnohem horsi. Sranda byla, ze dve porodni asistentky pobihaly mezi mnou a jeste jednou slecnou, ktera rodila hned za zastenou. :lol: :roll: Ale nejak mi to uz bylo jedno. Obecne porodnice velmi nealternativni, ale prekvapive mi to po prvotnim soku nevadilo.

• načítám...
10554
30.8.15 14:10

@ta Mišel krasne jsi porod popsala, ja si teda nedokazu predstavit ze by tam martin celou dobu nebyl :-), ja taky spala naposledy z pondelka na utery a pak v nemocnici jsme noc prokecali a pak to ve stredu zaclo, rano tabletka v 11,30 pichnuti vody a presun na porodni pokoj klystyr a martina jsem volala v 12,30 ze muze dorazit a rodili jsme nakonec az v 23,50 a to jsem pak spala asi hodku po porodu a pak jsem byla naspidovana a porad na malyho koukala a kazdej kdo v porodce prisel tak ze prej jak jsem cila atd a ja kazdyho ubezpecovala jak mi spanek nechybi,,,no prisla jsem domu a asi tyden po prichodu jsem chodila spat s jonaskem v 20h :P :P :P :P :P :P byla jsem uplne vyrizena,,,ale zaverem - strasne rada si to vse zopakuju :pankac: :pankac:

• načítám...
1364
30.8.15 18:35

pupik

Mila devcata, tak se tu prvne odtajnim a posilam vam pupik. Vcera jsem byla na svatbe. Po zhlednuti fotek jsem uznala, ze zepredu je to se mnou furt dobry, ale z boku jsem prevelice rozmerna a to brichem i zadkem. Nicmene strihla jsem si i nejaky ten tanecek, nacez mi babicka rekla at se krotim, ze se chovam jak kdybych byla normalni :P

• načítám...
6639
30.8.15 19:26

@slunce.v.duši To ano ma pres 7 kilo a da to zabrat, ale uz je to asi zvyk. Uz se tesim az bude starsi a ja ho polozim a bude vedet ze se jde spat. Me pres den usne snad vzdy pred jidlem ale to stylem, ze je protivny a houka a rve, tak si ho dam do sve polohy na uspavani dam mu flasku s cajem a pak houpu a on vzdy usne. Jinak s prikrmama to zas vazne, hovezi ted nechtel ale spis si myslim ze to bylo tim horkem a jablkovou presnidavku nic moc, ale dneska jsem mu dala banan a tu snedl celou sklenicku.

• načítám...
7151
30.8.15 19:34

@Tsambika Sluší Tě to moc, jsi kočka a vůbec nic jsi nepřibrala, co :hug:

Příspěvek upraven 30.08.15 v 19:43

• načítám...
7151
30.8.15 19:37

@ta Mišel Moc hezky jsi to napsala, až jsi mě rozbrečela pomálu..Musel to být zážitek a trochu mě mrzí, že jsem o ten první okamžik malé přišla :zed: Měla jsi to dlouhé, ale hlavně, že jste to s Tobíkem tak krásně zvládli, ono někdy se fakt vyplatí dát na svoje pocity, vid. :mavam:

• načítám...
7151
30.8.15 19:38

@Martina225 Marti, malá je opravdu kouzelná princezna, moc roztomilá, zřejmě po mamince :kytka:

• načítám...
7151
30.8.15 19:39

@marketa.pipa Ten Tvůj zlobič je také moc roztomilej, bezva fotka jak tam spinká :kytka:

• načítám...
7151
30.8.15 19:41

Včera malá udělala rekord ve spaní-spala v kuse osm hodin, bohužel od šesti. Takže od dvou už jela klasické třihodinovky a maminka se opět nevyspala :jazyk: Ecil příspěvky o spaní Báry, už raději nebudu číst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6639
30.8.15 19:44

@Tinkka spici deti jsou super

• načítám...
6639
30.8.15 19:45

@Ecil dekuji to je

• načítám...
22446
30.8.15 19:53

@Tsambika Moc ti to sluší, jsi krásně štíhlá :palec:

• načítám...
22446
30.8.15 19:55
@Tinkka píše:
Včera malá udělala rekord ve spaní-spala v kuse osm hodin, bohužel od šesti. Takže od dvou už jela klasické třihodinovky a maminka se opět nevyspala :jazyk: Ecil příspěvky o spaní Báry, už raději nebudu číst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8 hodin je krásných, ber to tak, že já ji dávám zpát až kolem deváté. Pak mi spí do půl deváté až devíti v kuse, no :oops:, a když ji nechám, pokračuje ještě tak do cca 10 hod.

• načítám...
10554
30.8.15 19:58

@Tinkka my chodime kolem pul osme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale byt v tve kuzi tak nas taky nectu :-D

• načítám...
10554
30.8.15 19:59

@Tsambika kusuj,krasna jsi,,tehu brich ti sekne :D P. S. skoro zadny nemas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+