IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
553
28.3.15 17:59

@Seline Mockrát děkuju, já sem vážně hroznej stresař a nervák :(, takže se budu muset snaži nějak uklidnit :oops:. Nejhorší je, že ve svým okolí nemám nikoho kdo to podstoupil, tak si o to nemám s kým popovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.3.15 20:04

Ah @PetraPett
Ahojky, my jsme začali do centra jezdit před rokem a půl. Na první návštěvě se mne doktorka ptala jak dlouho se snažíme, jaké máme anomálie v rodine, zda máme stresující zaměstnání atd. Udělala si svoji gynekologickou prohlídku a vypsala co vše je potřeba za testy než se do něčeho pustíme. Po různých testech mi nasadili Clostilbegit a zkoušeli jsme to asi 3× doma, poté IUI 3× a nakonec první IVF neúspěšné. Teď čekám na menses a případný druhý pokus, jen s tím rozdílem, že teď po neúspěšném IVF menses nepřichází :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.3.15 20:07

Děvčata úsměv :) vše se jednou zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.3.15 21:00

@PetraPett Nemáš za co děkovat :-),Já v okolí taktéž nemám nikoho s kým bych si o tom všem popovídala, a tak jsem tady :)Neboj jednou se to podaří :-) Můj pan dr. říkal, že při metodě IVF otehotni 9 z 10 žen, tak to už si myslím že je velike procento :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
30.3.15 21:03
@Seline píše:
@PetraPett Nemáš za co děkovat :-),Já v okolí taktéž nemám nikoho s kým bych si o tom všem popovídala, a tak jsem tady :)Neboj jednou se to podaří :-) Můj pan dr. říkal, že při metodě IVF otehotni 9 z 10 žen, tak to už si myslím že je velike procento :)

ahoj :D
a ten Dr. zmiňoval počet pokusů o IVF než je to úspěšné? :think:
Jsem před 2. IVF :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.3.15 21:08

@Janice78 Ahojky, dlouho jsem Tě „neviděla“ :) Držim palečky na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
30.3.15 21:12
@Lorela píše:
@Janice78 Ahojky, dlouho jsem Tě „neviděla“ :) Držim palečky na IVF.

no mám ještě měsíc čas než se začne zase něco dít.. :D
Já sem nakukuju docela často, ale nechce se mi moc psát do veřejných diskuzí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.3.15 21:13

@Janice78 Ahojky, pokusy Máme pouze 4 hrazené pojišťovnou, ale to už asi vis :-) tak že určíte jeden ze 4 pokusu by mel byt úspěšný :) Záleží pak na vás, kdy podstoupite Další pokusy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
30.3.15 21:17
@Seline píše:
@Janice78 Ahojky, pokusy Máme pouze 4 hrazené pojišťovnou, ale to už asi vis :-) tak že určíte jeden ze 4 pokusu by mel byt úspěšný :) Záleží pak na vás, kdy podstoupite Další pokusy :-)

já to myslela tak, jestli Dr. hlásil na kolikátý pokus je těch 9 těhulí z 10 :D :D :D
No jo, musím být trpělivá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.3.15 21:18

@Janice78 Ahaaaa, tak chodíš do uzavřených diskuzí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
30.3.15 21:21
@Lorela píše:
@Janice78 Ahaaaa, tak chodíš do uzavřených diskuzí? :)

jj, člověk se tam může konkrétněji vyhovořit :mrgreen: a je lepší přehled kdo na tom jak je.. je pak jednodušší se i vzájemně podpořit… aspoň takovou zkušenost mám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.3.15 18:56

Děvčata, jeden menší dotaz. 1IVF z února neúspěšné, nyní čekám na 2IVF, dle doktorky mám volat v dubnu až se dostaví menses pro odeslání žádosti na pojišťovnu a objednání na kontrolní UZ před stimulací, nyní bude dlouhý protokol. Duben se blíží, ale já od února po neúspěšném IVF nedostala menses v březnu. Měla jste s tímto některá zkušenost? stačila 1 menses, která snad již přijde nebo je vhodné více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
31.3.15 20:39

@Hanula.ben Mi vždy po vysazení utroušu dojde do 3 dní. Raději si zavolej na CAR. A nemůžeš být těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
31.3.15 21:17

@Hanula.ben ahoj já jsem po 2stimulacích a vždy 1ms v pohodě ale ta další jsem měla vždy 14dnů zpoždění. Některé holky co jsem četla šly na vyvolávačku, já další hormony nechrěla čekala jsem. Ona dorazí mrcha :zed: já testy taky dělala a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.4.15 06:31

@Anonym82
shojky, dle testu a krve ne, tak jsem právě na rozpacích :nevim:. Asi reakce těla na všechny ty hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí