Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@NikiK22 píše: Více
Pokud máš nějaké zvýšené buňky, tak určitě raději co nejdřív volej do CARu.
A nemůžeš zavolat i na tu imunologii, že se ti podařilo přirozeně otěhotnět atd. pro jistotu? Ale asi by to fakt chtělo tu krev na HCG, aby jsi měla jistotu, že to tak skutečně je.
Někdy si s námi tělo hraje a třeba i přes ty protilátky to bude dobré.
Já po posledním KETu ač na kortikosteroidy děsně napuchla, tak jsem si říkala, že to v pytli, nic z toho zase nebude a ono ejhle…zatím je vše ok ![]()
A za poslední rok co mi dělali protilátky, tak pokaždé vyšly zvýšené jiné…tak si pak vyber co
Četla jsem i studii, že právě to zvýšení protilátek můžou rozjet i opakované stimulace… ![]()
Holky, jsem 4 dny po KET a mam strach. Vcera jsem mela mini špinění na kalhotkách ale na toaletaku nic a ted uz mam i na toaletaku. Vim, ze se to stát může ale me se to nikdy nestalo. Bojim se ![]()
@Anonymní píše: Více
Může to být i pozitivní znak, embryo může hnízdint. Měla jsem ho po prvním transferu také a byl úspěšný. Nedá se vážně usoudit, zda je to pozitivní nebo negativní znak. Snaž se být v klidu. Držím palce.
![]()
Moc dekuji za uklidnění.
Verim a doufam, ze ro je dobre znamení
.
@Jane486 píše: Více
Mockrát děkuji za podrobnou odpověď
, tak to je skvělý výsledek, to jsem také nikdy neměla, 1. IVF zůstaly 2 embryjka a 2. IVF 3. Tak právě zkouším věřit a doufat, že by se mohlo dařit i lépe pod lepším dohledem…
Měla jsem oba protokoly krátké a vlastně nic jiného nevymysleli, jen mi napálili hned od startu dávky a nikdo mě až do 9. DC nekontaktoval, co se mi vůbec nelíbilo, protože u doktorky před jsem měla kontrolu 2×, možná i 3×, protože mi 2× upravovala dávku Gonalu…
No jsem plná očekávání a naděje 🙏🏼. Ještě jednou moc děkuji a na červenec držím palce, to si myslim, že bych mohla začít se stimulací, pokud bude vše v pořádku…
Holky, tak to začínám mít čistě červené ale zatím maličko. Tak to je asi špatne ![]()
@Anonymní píše: VíceČistě červená není dobrá. Zkus zavolat do CARu. Třeba něco poradí. Progesteron Ti kontrolovali?
Ahoj holky, jestli můžu, tak se sem k vám do skupinky přidám. Příští týden bych měla zahájit svůj první IVF cyklus a jsem z toho trošku nervózní, tak budu ráda, když se tu dočtu, jak to probíhá u Vás a na co se mám připravit. Všem, které už mají transfer za sebou, mooc moc držím pěsti, ať se embryjka uhnízdí a krásně prospívají ![]()
Kolik bereš Progesteronu? Kdyžtak se navyšuje, případně se dává Ascorutin 1-1-1, Ty si můžeš sama dat zatím Cčko, vodu s citronem… a určitě bych volala do Caru, nebo koordinátorce.
Nemusi to nutně byt špatně, třeba se jen mimi trefilo/vrtlo do nějaké cévy a prostě to teče… Hlavně zkus nestresovat, i když je to těžké… Teď víc dělat nejde, je to hop, nebo trop. Moc držím palce
.
@Lucinta
Holky dekuji, progesteron mi kontrolovaly, mela jsem 102, beru amelgen jednou večer. Ted naposled jsem zase mela toaletak cisty. Jednou jo jednou ne, ale je to fakt jen špinavé, ne ze by to teklo hodně. Zatim teda. Ale nejdřív to bylo hnědé a oak čisté červené.
Holky, to krvácení fakt neberte definitivně. Kámoška se jednou probudila v kaluzi krve, utíkala na car- udělali ultrazvuk a vse ok, jakoby se nechumelilo. Je to děsná perda na psychiku, ale špinění je opravdu v pohodě, měla jsem při prvním tehotenstvi na začátku taky a ani krev nemusí být vždy konec. Držím moc palce ![]()
Nehazej flintu do žita. Jak už sem psala předtím já krvacela fakt červenou 3 měsíce. A to bylo taky nějak od no myslím že 6. Dne po ket. drzim pesticky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.