IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
28.11.25 13:37

Ahoj holky.. v lednu jdu na KET a mám pozitivní protilátky na Zona pellucida.. máte to někdo podobně? nebo řešila to některá z vás? trochu tápu a mám pocit abych se nenechala nahnat do něčeho, co nemusím mít. Pramení z toho asi moje nedůvěra k Dr. přímo k této. Měla bych jí na KET a mám tedy díky protilátkám indikaci k ZONA FREE, tedy „odstranění obalu z embrya“, které zavedou při KETu. Samozřejmě každá manipulace s embryem je riziková - poškození. a zároveň se pokouším srovnat v tom zda protilátky na zonu pellucidu nebyly vyřešení ICSI metodou. Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.11.25 13:48

@Detatkocislodve To je dobrý nápad, mohla bych něco vymyslet. Jen mám strach myslet do budoucna a plánovat, protože o to větší si pak vytvářím citovou vazbu a.. No maluju čerta na zeď. :zed: :)

A teď jsi v kolikátém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.11.25 14:44

@Nienor1 to víš že jsem mela porad jsem to zkoumala 😅 nejlepší je porovnávat ob den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.11.25 14:47

@Detatkocislodve ja jsem mela KET v říjnu a vyšel 🙏🏼 ted bych mela byt nejak cca 8-9tt, v caru me změřili dobre na den dle ket ale v úterý poprvé u mého dr. změřil najednou o 5 dnu min, tak ani nevim, přesně kolik jsem a akorat mam z toho ted nervy o to větší 🙈 ale srdíčko bilo krásně :srdce: do toho mi zmizely od úterý po skoro 14 dnech žaludeční nevolnosti.. tak to me taky docela nervuje 🙈 dalsi kontrola az 10.12., takze to bude jeste dlouhé čekání :zed:

Příspěvek upraven 28.11.25 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.11.25 14:57
@Lucky88 píše: Více

Jen cpi cpi 😊 Za mě je to naděje, že II se mohou objevit 😊 kdy máš jít na krev? A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2743
28.11.25 15:01

@Indiana Jones Delala sis dnes test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
28.11.25 15:01

@Jane486 hale oni ty měření fakt nejsou přesný s tím si vůbec hlavu nedělej mohlo být mimco jen prohnuty a hned je to měření jinak. U mě i na screningu musela doktorka čekat až se mimco natahlo aby ho poradně zaměřila. Ale strach té neprejde já sem 16+2 a stejně se pořad bojím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.11.25 15:33

@Srabek dekuju za povzbuzeni a přeju hodně štěstí i nadále :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.11.25 17:54

@Nienor1 To chápu a rozumím tomu pocitu🙏 Člověku nezbyde nic, než doufat. Dávej průběžně vědět, jak dopadly kontroly 🍀

Dnes jsem 39+0tt. Hrozně se těším, až bude maličké venku. 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.11.25 17:57

@Jane486 To je krásný a dodatečně gratuluji :hug: Doufám, že bude vše jen v nejlepším pořádku 🙏Z příznaků si nic nedělej, to tak prostě někdy je, že ze dne na den zmizí, změní se a člověka to vystraší, hlavně nás holky IVFky. To pak podvědomě hlídáme skoro každý „prd“, že? A je to dobře! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.25 23:21
@eM00 píše: Více

Dělala, ráno. A stále nic. Nebudu dělat hrdinku, je mi smutno. Začala jsem se chtě nechtě trochu těšit♥️, a jsem zklamaná, že to nevyšlo. Udělám si test ještě zítra a v neděli. A těším se, až vysadím léky.
Jak u Tebe? 🤗 Moc To držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.11.25 07:07

@Jane486 Uf, tak v tom nejsem jediná :D Místy jsem si přišla jak šílenec, dnes jsem 10DPT, a konečně jsem ráno vstala, aniž bych hned musela letět na wc si udělat test :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.11.25 07:10

@linda558 Ahojky, s tímhle jsem nikdy problém neměla a musela jsem si vygooglit, oč jde. :think:

Četla jsem, že ta zóna může bránit v uhnízdění se, takže tam je pak ta manipulace s embryem asi nutnost. Každopádně držím palce k úspěchu, aby se mimi povedlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
29.11.25 08:02

@Indiana Jones
Achjo :( to me strasne mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2743
29.11.25 08:35

@Indiana Jones Ahoj, kolikaty den jsi po? a co dnešní testik? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.