IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
30.11.25 21:29
@Katcza píše: Více

Ještě mě napadlo, zda se to nemůže měnit jak nk buňky různě v čase.
Jj mohly by být, my jsme jednu 6 z 6.dne měli a ostatní i 6.den byly 5, že byly pomalejší.
A odstranění obalu se taky platí, nebo v rámci toho imuno výsledku by to mělo být na pojišťovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.12.25 07:35
@muminek5 píše: Více

ale za poslední rok od teď jsem byla těhotná několikrát.. naposledy ještě od dubna do července… tak fakt nevím.. a jako doufám, že jsou normmální.. všechny ty 5AA nebo 5AB prošly genetikou jako v pořádku a právě to 6BB mělo patologii - monozomii 16 :nevim: a jinak nevím asi spíš ne a normálně budeme kdyžtak platit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2743
1.12.25 08:10

Holky vám co se zadařilo a čekáte miminko :)
Měli jste nebo neměli embryoglue???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.12.25 08:29
@eM00 píše: Více

EmbryoGlue jsem použila dvakrát a nic. Když jsem ho při dvou transferech neměla, tak jsem otěhotněla — asi jen náhoda. Ale asi to nedělá takové divy, jak se říká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
1.12.25 08:31

@eM00
Ono se říká, že to je tak 1%-2% navýšení šance. My jsme ho nikdy nedávali. Asi jsme ještě necítili nikdy takový to, že tonoucí se stébla chytá a využije všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
1.12.25 08:40

@Katcza Ahoj, neměla jsem čas moc dřív odepsat, ale s tím transferem zona free mi to přijde spíš jako důvod z tebe vytáhnout další prachy.
Mě se tohle stalo v Gennetu, vyšly mi prý ty protilátky hraničně pozitivní, a prý i při kontrolním odběru, tak hodně tlačili na zona free transfer. Pak když jsem byla v Podolí, tak tam doktorka koukala do papírů a všech výsledků které jsem si v Gennetu vyžádala a prý tam ty protilátky v tom kontrolním odběru nebyly. Navíc říkala že u nich se zona free vůbec nedělá, že je to zbytečně veký zásah do embrya a že dávají přednost klasickému asistovanému hatchingu.
No a teď v Clayo jsem dostala informaci obdobnou, že zona free skoro vůbec nedělají, že stačí asistovaný hatching, že embrya jsou citlivá na manipuaci atak velký zásah by jim mohl před transferem ublížit.
Přeber si to jak chceš, pogoogli si o tom a pak se rozhodni, jestli na to doktorce kývneš, a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.12.25 09:20
@Gracetheworld píše: Více

jo to zona free asi psala ta druhá holčina.. v reprofitu myslím nabízí ten asistovaný hatching, ale tak to je stejně odstranění toho obalu a stejně to stojí skoro 5 tisíc no… ale mě se prostě nezdá, že bych ty protilátky měla.. prostě mi to nějak nejde do hlavy.. a teda na další odběr jsem řekla, že nechci.. to mi chtěli dát termín až 16.12. tzn by se tento měsíc nedělal KET..a prostě esi bude ovulace tak ho chci zkusit, pak ať si klidně testují když nebude ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
1.12.25 09:55

@eM00 já ho měla dvakrát, jednou biochemické a jedno ted vyšlo… ale biochemické jsem měla i bez toho…ja ho dala protoze jsem chtěla mít pocit, ze jsem proste udělala vše, co se dalo… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.12.25 11:01

@eM00 Neměla,ale ptala jsem se na něj ( taky jsme chtěli mít co největší šanci a to ještě ani nejsme 30+) a bylo mi řečeno, že to je u něj buď a nebo, že je to spíš placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2743
1.12.25 11:05

Dělám si takový průzkum, ptž teď jsem ho měla a nevyšlo to, když jsem ho měla poprvé, tak to vyšlo, proto jsem ho chtěla i teď. A tak mě právě zajímá jak to mají ostatní.
A zatím to teda vyšlo těm co ho neměli. Tak přemýšlím, zda ho příště dám nebo ne.
Máme tak poslední embryo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
1.12.25 11:12

@eM00
takže sis dělala ještě test a nic? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2743
1.12.25 11:14

@Lucky88 Amo, vcera i dneska, byla jsem I na krvi, je to negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 11:19

@eM00 Lovím v paměti a myslím, že jsem ho měla 5×. Z toho jeden úspěšný transfer. 1× vůbec nic, 1× biochemické, 1× ZT. A teď pozitivní testy a čekám na první ultrazvuk. Fakt těžko říct, zda to k něčemu je.

• Citovat
  • Upravit
574
1.12.25 12:18

@eM00 achjo :,( moc me to mrzí, posílám objetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
1.12.25 12:19

@eM00
Sakra :,( to mě mrzí! Ale je tam ještě jeden šampion!!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.