IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.2.25 21:14
@Jane486 píše: Více

Ahojky, tak co dnes kontrola? :mavam:
Dostala jsi leky a budes zacinat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
26.2.25 21:18

@Fiona Krasoňová ahoj, ano od zitra stimulace a za týden kontrola, ty jsi dnes kolikátý den stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 21:23

Ahojky, jsem pár dní před OPU a dostala jsem dvě Ovitrelle, které mám píchnout v určitou dobu. Máte s tím některá zkušenosti, proč dvě? Všude je psáno, že se píchá obvykle jedna injekce. Doktorky jsem se nestihla optat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
26.2.25 21:24

@zena_neohrozena ja píchala taky jen jeden, ale urcite vědí, co dělají a bude to mít nejaky pozitivní účinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 21:47

@Jane486 Tak super, že už taky budeš :potlesk: Jaké máš léky?
Já dneska pátý den a jsem nějaká nakřapaná.. kašel a zalehlé ucho. :roll: Musím se dát do příštího týdne dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 21:48

@zena_neohrozena Také mám zkušenosti pouze s jednou dávkou Ovitrelle. Jestli jsi kvůli tomu nesvá, tak zavolej své dr, aby si mohla být v klidu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
26.2.25 21:49

@Fiona Krasoňová já mám Pergoveris, k tomu zatím nic, píchá se taky u dlouhého protokolu pak jeste neco? Na podchyceni případné ovulace? Me zatim nic neříkali…
Ajaj, ted to řádí… at jsi brzy fit 🍀 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
26.2.25 22:02

@zena_neohrozena já taky píchala 2 injekce ovetrillu + 1 injekci decapeptylu při ukončení stimulace😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 22:03

@Jane486 Vůbec netuším, také zatím nevím jak to bude pokračovat dál. Ale řekla bych že asi ano? Dozvím se v pátek.. jsem zvědavá na utz. Snad tam nějaké budou :andel:
Moc díky.. je to pech. Člověk se na tenhle proces chystá a pak přijde bacil. Ale věřím, že za pár dnů budu dobrá.. musím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 22:04

@zena_neohrozena taky mám jen jednu injekci, ale věř jim, ví co dělají, a nic jiného nám nezbývá, ne6 osud našich budoucích dětí jim svěřit do vlastních rukou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 22:05

@Fiona Krasoňová možná je to tím stresem tělo je pak víc náchylné na různé bacily

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 22:05

@KokoNic jak se cítíš?

• Citovat
  • Upravit
1457
26.2.25 22:15

@Fiona Krasoňová dej vědět po kontrole, co ti řekli ☺️ držím pěsti 🍀 🙏🏼 a bacil snad zas rychle odezní :wink: 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 22:50

@Jane486 Já mám právě dlouhý protokol :pankac:, Gonal 250j + Pergoveris 150j, k tomu sprej do nosu Synarel 2×2 vstřiky a na konci 2× Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
27.2.25 06:47
@Anonymní píše: Více

Cítím se dobře, ale včera mě pobolívalo bříško, snad je to v pohodě. A jak ty? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.