IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
28.2.25 10:37
@Jane486 píše: Více

Taky mě to překvapuje. Mela jsem za to, že je to ovariální zásoba vajíček se kterou se žena narodí a v průběhu let se zásoba snižuje, nenavyšuje :lol: ale na jedné gyndě mi kdysi řekli, že bůh ví, jak to s AMH je, že to není úplně dobrý ukazatel a znovu se to na vyšších místech přehodnocuje. Třeba mě jen chtěla uklidnit vzhledem k mému AMH 0,01 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.2.25 11:47
@Anonymní píše: Více

Dobré ještě dopoledne 😊 Tak to moc držím palce, to musí být člověk už opravdu napnutý v této fázi :srdce: To se musí vléct, i když má člověk třeba zaměstnanou hlavu něčím jiným. Jsem zvědavá, jak to budu vnímat, pracovně mám toho tolik, že mě to bude dost zaměstnávat, ale přeci jen, tohle je velká věc, která v té hlavě bude asi pořád šimrat 🙈 Kdy budeš testovat? Vydržíš do těch 10 nebo 14 dnů, jak to má být, nebo dříve? To jsme teda nováčci obě dvě. Akorát my museli mít to genetické testování embryí skrze ty potraty, ale to čekání mi vůbec nevadilo, já stejně nechtěla dříve jak v březnu, skrz zimní nemoce a tak. Jsem moc ráda, že se tu ženy podporují, je to důležité v dnešní době ta laskavost k sobě 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 14:31

Já se hlásím, že v pondělí proběhne opu, a v sobotu by měl být transfer :-) mám cca 20 folikulů, z toho by mělo být použitelných cca 10,ještě dva dny budu píchat Bemfolu, tak doufám, že ještě nějaký použitelný přibyde :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 14:34

@Evka39 mě bolela hlava po Rekovelle čtyři dny :zed:, pár nežádoucích účinků jsem si vybrala

• Citovat
  • Upravit
28.2.25 15:58

@Jane486 Tak dneska kontrola a vypada to na 6 vajicek plus jich par jeste mozna doroste. No co bych chtela, nejsem nejmladsi :andel: Ale hlavne ze tam nejake jsou, bala jsem se horsiho vysledku.
S tim mym bacilem rikala dr ze je jeste cas na to se vykuryrovat, tak me uklidnila a v utery dalsi kontrolni utz :palec: Modlim se aby vajicka byla kvalitni a po odberu zrala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
28.2.25 16:07

@Fiona Krasoňová pokud bude 6 kvalitních, tak to bohatě stačí 👍 :wink: tak ať jen dál rostou a zrajou pěkně 🍀 😁 ja jdu příští středu, to budou nervy, aby tam něco bylo… před začátkem stimulace, vlastně předevčírem, tam viděl tak cca 8 a 8, ale těžko říct kolik jich poroste… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.2.25 16:35

Tak to jedno je pozadu o týden. Jsem 7+5 a jedno má nějak přes 11mm a je v normální velikosti a druhé má jen 4,92mm. Takže uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.2.25 16:43
@Andriiiia píše: Více

Držím palecky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.25 16:58

@Jane486 Teda, jestli budes mit 8 a 8, tak to bude uplna parada! :dance:
Presne jak rikas, hlavne aby byla kvalitni! Ale verim ze ten dlouhy protokol v tomhle bude mit pozitivni vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
28.2.25 17:08

@Fiona Krasoňová no předpokládám, že to bude o něco min, ale ve druhým IVF jsem měla 11 folikul, a to byl krátký protokol, a z toho pak 10 oplodněných… ale jen nakonec 4 blastocysty a z toho téměř nic nezbylo k použití po tom testovaní, tak bych rada měla ještě víc, at je větší pravděpodobnost, ze tam něco zbyde i po testování 🙏🏼 😅 ale důležitější je jinak samozřejmě kvalita… 🙏🏼 doufám teda, ze ten dlouhý protokol bude v tomhle ještě lepší, jak říkáš 🙏🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.25 17:16

@Jane486 Ono asi opravdu jedno kolik jich je, stejne je tam proste takovych promennych a tolik kroku co musi klapnout :andel:
Samozrejme ze se utesuji tim, ze ten dlouhy protokol jim dava cas hezky na ten rust a dozrani. Ale treba je to blbost a jen tomu vubec nerozumim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
28.2.25 18:24

@Fiona Krasoňová tak uklidňovat se tím můžeme :D 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 18:27

Holky, chci se zeptat kdo máte zkušenosti, od zítra mám brát Doxyhexal, a nesmí se užívat mléčné výrobky, do mléčných výrobků se počítá i třeba co se vyrábí z mléka? jako třeba uvařené jídlo, které obsahuje mléko? děkuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1457
28.2.25 18:29
@Anonymní píše: Více

Ten jsem přesně brala asi 14 dní zpět… v lékárně mi řekli, že to chce od těhlech výrobků a nějakých dalších vitaminů odstup 2-3h, a ano i výrobků z mléka se to podle mě týká… jako sýry, jogurty… ale když si dáš nějaký uvařený jídlo, kde bude v receptu trochu mléka, tak si zas nemyslím, že to úplně tak musí škodit… a nebo prostě mít jen ten odstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 19:07

@Jane486 mě zase neřekli, že má být nějaký odstup, jen že se nesmí v době užívání tohohle léku mléčné výrobky, a že ho mám brát po jídle, a bývá po něm špatně, tak pokud mi bude špatně, mám v pondělí hlásit, a dostanu antibiotika do kopačky. Dneska mám taky zavést polygynax

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.