IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1457
3.3.25 12:21
@Anonymní píše: Více

Krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 13:32

@Evka39 tak nám Evičko dej vědět, jak probíhalo opu a kolik odebrali vajíček, je možné, že jich nakonec bude víc, ne vždycky utz vše odhalí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 13:34

@Jane486 dokonce ani nešpinim, prý se to ještě může objevit, ale břicho teda bolí dost, Mám vypít aspoň 3 l vody a hodně bílkovin. Ale nevim jestli si budu schopná dneska něco uvařit, až přijdu z práce (šla jsem na 4h) tak zalehnu

• Citovat
  • Upravit
1457
3.3.25 13:51

Ja jsem taky vubec nekrvácela, ale břicho mě teda fest bolelo spíš dva dny po, a pak to naštěstí odeznělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 14:11

@Jane486 mě taky dost bolí, ted teda tolik ne, vzala jsem si dva brufeny naráz (jsem zvyklá) hodně piju, a jednu miničokoládičku a po tý se mi ulevilo asi nejvíc :lol:

• Citovat
  • Upravit
306
3.3.25 17:43

Ahoj, holky. Po roce a půl v CARu jsem se rozhodla se přidat a sdílet tu cestu s někým kdo to chápe :) Je mi 38 a mám za sebou:

2× IUI
4× IVF - 3× ET, 1× KET
bez úspěchu, nikdy se neuchytilo

Aktuálně jsem 10. den po ET dvou embryí a od včera menstruuju :((

Mám 2 mrazáčky horší kvality, tak asi hned v tomto cyklu zkusím další KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.3.25 18:05

@NikiK22 ahojky. Achjo, moc mě mrzí, že je ta cesta tak dlouhá a trnitá :,(.
Co konkrétně je za problém, že se nedaří? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
3.3.25 18:11

@NikiK22 ahoj, to me mrzi tedy ze se zatim nedari! Moc drzim palce na ten KET! Neni moznost nechat si dat obe? Aby se zvysila sance?

Jinak genetiku a tohle vsechno asi mate za sebou vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.3.25 18:17

Díky za podporu holky.

Máme genetiku, všechna vyšetření, hormony, průchodnost vejcovodů, všechno ok. Jediný “problém” je můj věk a kvalita vajíček.

Teď při posledním ET jsem právě měla 2 embrya a fakt jsem na to sázela, že se podaří. Tak nevím, jestli teď dát zase dvě nebo postupně. Asi si nechám poradit od mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
3.3.25 18:31

@NikiK22 ahoj, to je mi lito, co všechno už jsi zkusila 😏 někdy i embrya horší kvality naopak překvapí a zrovna je to to pravé, držím pěsti, at to vyjde hned příště 🍀 :wink: 💛

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 19:01
@kopre_tina535 píše: Více

V dnešní době už se 2 nedávají, nebo jen ve zcela výjimečných specifických případech.. nezvyšuje to vůbec šance pouze rizika

• Citovat
  • Upravit
694
3.3.25 19:14

Ja prave vim.. davaji se v pripade uz vyssiho veku nebo dlouhodobych nezdaru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.3.25 19:40

Teď naposledy jsem právě 2 měla. Poprvé a výjimečně. Samozřejmě si říkám, jestli nemůžu krvácet, protože se neuchytilo jedno a druhý to třeba dá. Ale to je hloupost asi. V CARu řekli vysadit utrogestan a za deset dní kontrola. Tak jsem vysadila :nevim: Test negativní, 9 dní po ET, to už by asi něco vidět bylo. Tyhle falešný naděje, co
mozek vymýšlí, jsou děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
3.3.25 20:02

@NikiK22 no jeste bych radsi zkusila test treba za dva dny… aby bylo jasno… četla jsem uz tu opravdu různý priběhy… a i toto, co píšeš se deje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.3.25 09:36

@rawenna Ahoj, taky mi přijde, že je všude mrtvo :D Já jsem podstoupila KET v únoru, ale už dřív, teď jsem myslím 18. den po KET a čekám na první ultrazvuk, který mám mít 14.3. Držím palečky při testu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.