Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.Od vánoc máme taky jacka a je to teda mazec, máme doma batole, tak je to docela náročný je uhlídat, ale jinak je to mazel. Zatím je ještě dost kousavej, ale tak to jsou asi všechny štěňata. Jmenuje se Merlin ![]()
Úžasnej
krásně zbarvenej
to naše už je velká, za necelej měsíc rok. Nekouše naštěstí krom svých hraček nic a je z ní už luxusní akční neutahatelný torpédo
ale neměnili bysme ani za zlatý prase.
Jo jinak uši ji občas zlobí a stojí, jindy má jedno ukázkový a druhý zlobivý, jindy obě ukázkový. Jo, hold to není papírovej pes, rýpalky
a jedna žraločí ![]()
Pěkný fotečky
ten náš je taky bez papírů, no snad to nebude mít žádné následky ![]()
@PavluškaH píše:
Pěkný fotečkyten náš je taky bez papírů, no snad to nebude mít žádné následky
Pes bude bez následků, horší, jestli nezačne nějaký poučování o množitelech, kolik psů je v azylech, že bude mít tady atd. některýma zdejšíma
![]()
Ahoj je nádhernej, taky si moc přeji štěnátko Ruslíka, zemřela nám teĎ labradorka, máme ještě jezevčíka, máme ho venku a nevím jak by se spolu snesli.Ale je to můj sen mít právě toto plemeno, úplně jsem se do něj zamilovala ikdyž všude píšou, že je to těžký snima. ![]()
@gabkalezakova píše:
Ahoj je nádhernej, taky si moc přeji štěnátko Ruslíka, zemřela nám teĎ labradorka, máme ještě jezevčíka, máme ho venku a nevím jak by se spolu snesli.Ale je to můj sen mít právě toto plemeno, úplně jsem se do něj zamilovala ikdyž všude píšou, že je to těžký snima.
Není to s nima těžký, my máme úplný zlato, netrhá, nelikviduje, nedělá bordel, nečůrá doma, fakt zlato
Jen teda nesmíme říkat „Jdeme ven“ dřív, než s ní fakt jdem, jinak to je viz. video ![]()
No ten je skvělej, jakou má radost, že půjde ven a jak se na to strašně těší. Je úžasnej, snads e taky dočkám. ![]()
Holky promiňte, že Vám sem lezu, ale zítra se jedeme podívat na 7-mi týdenní štěňátka JRT, koncem března by jsme si ho vzali. Trošku jste mě vyděsily s popisem plemene, že je to torpédo a divoch k neutahání
bojím se jak to zvládnu, jsem doma na MD se 4-mi holčičkami, od září budu jenom s jednou, nejmladší
tahle rasa mě učarovala, jsou nádherní ![]()
Holky, také by mě zajímal Váš názor na tuto rasu k 3-letému velmi aktivnímu dítěti.
Tchýně si vzala do 2+1 2-letou fenku JRT z množírny…pokaždé když k ní přijdeme tak se schová do rohu a štěká po nás. Teď si k ní vzala (údajně na čas, ale předpokládáme že na furt) další fenku JRT, také původem z množírny. Jako důvod uvedla, že chce mít v důchodu pohyb = venčení před bytovkou ![]()
Mám strach o syna aby mu neublížily…obzvlášť už jako smečka
ale tchýně si to evidentně nepřipouští ![]()
@Hejhulka25 píše:
Holky promiňte, že Vám sem lezu, ale zítra se jedeme podívat na 7-mi týdenní štěňátka JRT, koncem března by jsme si ho vzali. Trošku jste mě vyděsily s popisem plemene, že je to torpédo a divoch k neutaháníbojím se jak to zvládnu, jsem doma na MD se 4-mi holčičkami, od září budu jenom s jednou, nejmladší
tahle rasa mě učarovala, jsou nádherní
Ahoj, to plemeno aktivní je, není to prostě baset co udělá 3 kroky na vyvenčení a zbytek chrápe. Ale my máme fakt klidnou holku, sice teda ven vyžaduje téměř denně, ale nemá problém lehnout a odpočívat. Nebála bych se, pokud budeš mít čas aspoň na hodinu ven.
@Seizdra píše:
Ahoj, to plemeno aktivní je, není to prostě baset co udělá 3 kroky na vyvenčení a zbytek chrápe. Ale my máme fakt klidnou holku, sice teda ven vyžaduje téměř denně, ale nemá problém lehnout a odpočívat. Nebála bych se, pokud budeš mít čas aspoň na hodinu ven.
tak tu hodinu si udělám, ráno plánuju, že se projdeme a odpoledne taky, takže tak dvě hoďky denně procházka+ nějaké rychlo venčení, až bude teplo, tak samozřejmě daleko víc, navíc máme chalupu za Brnem, takže léto strávíme částečně i tam, ale jde mi spíš o povahu v rámci krotitelnosti, abych neměla problémy, ukázat, kdo je pán, jak se říká
přítel se mi směje, že i na děti jsem měkejš, co teprv na sladké štěňátko ![]()
@Hejhulka25 píše:
tak tu hodinu si udělám, ráno plánuju, že se projdeme a odpoledne taky, takže tak dvě hoďky denně procházka+ nějaké rychlo venčení, až bude teplo, tak samozřejmě daleko víc, navíc máme chalupu za Brnem, takže léto strávíme částečně i tam, ale jde mi spíš o povahu v rámci krotitelnosti, abych neměla problémy, ukázat, kdo je pán, jak se říkápřítel se mi směje, že i na děti jsem měkejš, co teprv na sladké štěňátko
Néé, to se neboj
My teda ze začátku byli důslednější než jsme teď, to zas joo, ale ona si nás tak omotala, že víš jak..
Ale ona je fakt zlato, však mrkni ![]()
@Seizdra píše:
Néé, to se nebojMy teda ze začátku byli důslednější než jsme teď, to zas joo, ale ona si nás tak omotala, že víš jak..
Ale ona je fakt zlato, však mrkni
no já koukala neboj, já je miluju všechny, kdybych mohla mám jich deset
a jak často venčíte? ![]()
Ahoj. Ja mam fenecku, rok a 2 mesice a nemuzu si na nic ztezovat:) nikdy nic neznicila a posloucha, ale jelikoz je to muj prvni pejsek, snazila sem se byt prisna, aby byla poslusna a povedlo se. Ani voditko nepotrebujeme:) ale to urcite dokazalo spousta z vas. Jen nechapu jak muze nekdo rict ze to neni vhodne plemeno pro zacatecniky. Ja bych si jinou rasu uz nevybrala, i kdyz je moje prvni:)