Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pajushe
7.1.13 15:20

Ahoj. Ja mam fenecku, rok a 2 mesice a nemuzu si na nic ztezovat:) nikdy nic neznicila a posloucha, ale jelikoz je to muj prvni pejsek, snazila sem se byt prisna, aby byla poslusna a povedlo se. Ani voditko nepotrebujeme:) ale to urcite dokazalo spousta z vas. Jen nechapu jak muze nekdo rict ze to neni vhodne plemeno pro zacatecniky. Ja bych si jinou rasu uz nevybrala, i kdyz je moje prvni:)

• Citovat
  • Upravit
902
16.1.13 16:54

Ahoj.Od vánoc máme taky jacka a je to teda mazec, máme doma batole, tak je to docela náročný je uhlídat, ale jinak je to mazel. Zatím je ještě dost kousavej, ale tak to jsou asi všechny štěňata. Jmenuje se Merlin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.1.13 17:02

Úžasnej :) krásně zbarvenej :) to naše už je velká, za necelej měsíc rok. Nekouše naštěstí krom svých hraček nic a je z ní už luxusní akční neutahatelný torpédo :srdce: ale neměnili bysme ani za zlatý prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.1.13 17:06

Jo jinak uši ji občas zlobí a stojí, jindy má jedno ukázkový a druhý zlobivý, jindy obě ukázkový. Jo, hold to není papírovej pes, rýpalky :P a jedna žraločí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
16.1.13 17:18

Pěkný fotečky :palec: ten náš je taky bez papírů, no snad to nebude mít žádné následky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.1.13 17:23
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@PavluškaH píše:
Pěkný fotečky :palec: ten náš je taky bez papírů, no snad to nebude mít žádné následky :P

Pes bude bez následků, horší, jestli nezačne nějaký poučování o množitelech, kolik psů je v azylech, že bude mít tady atd. některýma zdejšíma :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.13 21:31

Ahoj je nádhernej, taky si moc přeji štěnátko Ruslíka, zemřela nám teĎ labradorka, máme ještě jezevčíka, máme ho venku a nevím jak by se spolu snesli.Ale je to můj sen mít právě toto plemeno, úplně jsem se do něj zamilovala ikdyž všude píšou, že je to těžký snima. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.3.13 22:19
@gabkalezakova píše:
Ahoj je nádhernej, taky si moc přeji štěnátko Ruslíka, zemřela nám teĎ labradorka, máme ještě jezevčíka, máme ho venku a nevím jak by se spolu snesli.Ale je to můj sen mít právě toto plemeno, úplně jsem se do něj zamilovala ikdyž všude píšou, že je to těžký snima. :lol:

Není to s nima těžký, my máme úplný zlato, netrhá, nelikviduje, nedělá bordel, nečůrá doma, fakt zlato :srdce: Jen teda nesmíme říkat „Jdeme ven“ dřív, než s ní fakt jdem, jinak to je viz. video :D

http://www.youtube.com/watch?… :dance:
:srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.13 07:30

No ten je skvělej, jakou má radost, že půjde ven a jak se na to strašně těší. Je úžasnej, snads e taky dočkám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.3.13 15:37

Holky promiňte, že Vám sem lezu, ale zítra se jedeme podívat na 7-mi týdenní štěňátka JRT, koncem března by jsme si ho vzali. Trošku jste mě vyděsily s popisem plemene, že je to torpédo a divoch k neutahání :lol: bojím se jak to zvládnu, jsem doma na MD se 4-mi holčičkami, od září budu jenom s jednou, nejmladší ;) tahle rasa mě učarovala, jsou nádherní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 18:36

Holky, také by mě zajímal Váš názor na tuto rasu k 3-letému velmi aktivnímu dítěti.
Tchýně si vzala do 2+1 2-letou fenku JRT z množírny…pokaždé když k ní přijdeme tak se schová do rohu a štěká po nás. Teď si k ní vzala (údajně na čas, ale předpokládáme že na furt) další fenku JRT, také původem z množírny. Jako důvod uvedla, že chce mít v důchodu pohyb = venčení před bytovkou :roll:
Mám strach o syna aby mu neublížily…obzvlášť už jako smečka :cert: ale tchýně si to evidentně nepřipouští :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21848
12.3.13 19:00
@Hejhulka25 píše:
Holky promiňte, že Vám sem lezu, ale zítra se jedeme podívat na 7-mi týdenní štěňátka JRT, koncem března by jsme si ho vzali. Trošku jste mě vyděsily s popisem plemene, že je to torpédo a divoch k neutahání :lol: bojím se jak to zvládnu, jsem doma na MD se 4-mi holčičkami, od září budu jenom s jednou, nejmladší ;) tahle rasa mě učarovala, jsou nádherní :)

Ahoj, to plemeno aktivní je, není to prostě baset co udělá 3 kroky na vyvenčení a zbytek chrápe. Ale my máme fakt klidnou holku, sice teda ven vyžaduje téměř denně, ale nemá problém lehnout a odpočívat. Nebála bych se, pokud budeš mít čas aspoň na hodinu ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.3.13 19:42
@Seizdra píše:
Ahoj, to plemeno aktivní je, není to prostě baset co udělá 3 kroky na vyvenčení a zbytek chrápe. Ale my máme fakt klidnou holku, sice teda ven vyžaduje téměř denně, ale nemá problém lehnout a odpočívat. Nebála bych se, pokud budeš mít čas aspoň na hodinu ven.

tak tu hodinu si udělám, ráno plánuju, že se projdeme a odpoledne taky, takže tak dvě hoďky denně procházka+ nějaké rychlo venčení, až bude teplo, tak samozřejmě daleko víc, navíc máme chalupu za Brnem, takže léto strávíme částečně i tam, ale jde mi spíš o povahu v rámci krotitelnosti, abych neměla problémy, ukázat, kdo je pán, jak se říká ;) přítel se mi směje, že i na děti jsem měkejš, co teprv na sladké štěňátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.3.13 20:06
@Hejhulka25 píše:
tak tu hodinu si udělám, ráno plánuju, že se projdeme a odpoledne taky, takže tak dvě hoďky denně procházka+ nějaké rychlo venčení, až bude teplo, tak samozřejmě daleko víc, navíc máme chalupu za Brnem, takže léto strávíme částečně i tam, ale jde mi spíš o povahu v rámci krotitelnosti, abych neměla problémy, ukázat, kdo je pán, jak se říká ;) přítel se mi směje, že i na děti jsem měkejš, co teprv na sladké štěňátko :lol:

Néé, to se neboj :) My teda ze začátku byli důslednější než jsme teď, to zas joo, ale ona si nás tak omotala, že víš jak.. :D Ale ona je fakt zlato, však mrkni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
13.3.13 08:35
@Seizdra píše:
Néé, to se neboj :) My teda ze začátku byli důslednější než jsme teď, to zas joo, ale ona si nás tak omotala, že víš jak.. :D Ale ona je fakt zlato, však mrkni :pankac:

no já koukala neboj, já je miluju všechny, kdybych mohla mám jich deset :lol: a jak často venčíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný