Jak často používáte rektální trubičku?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak často používáte rektální trubičku?
Dobrý den,
prosím o radu. Strašně nám malá trpí na prdíky. Vyzkoušeli jsme snad vše - kapičky Biogaia, masážní gel na bříško Pupík, fenyklový čaj, nahřívací polštářek, cvičení s nožičkami, bohužel nic nepomáhá.
Tak jsme pořídili rektální trubičku a ta jediná pomůže. Ale narazila jsem na diskuzi, kde psali, že se nesmí používat často, protože dítko pak bude mít problém s vyprazdňováním. Rozhodně ji nechci nějak uškodit, spíš ji ulevit od bolesti, protože jak se svíjí v křečích a pláče, to mi rve srdce.
Můj dotaz zní, jak často používáte/jste používali trubičku a je to bez následků? My ji používáme 1-2× denně, víc není zatím potřeba, záchvaty jsou ráno a pak většinou až večer.
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Nebude mit problem s vyprazdnovanim, neboj..pouzivali jsme, jak bylo potreba..nekdy dva dny vubec, pak 2× za vecer…stejne ji budes pouzivat jen chvili, brzy se bricho srovna, davej mimco hodne na brisko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já to někdy používala i třeba 4× denně, žádný následky to nezanechalo, naposledy asi v sedmém měsíci, pak myslím, že už jsem rektální rourku mohla zahodit, ale nejhorší to bylo do pátého měsíce, pak se to zlepšovalo, že už jsem používala jen jednou denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Používala jsem podle potřeby miminka, klidně 2× za den. Teď má 11 měsíců a vyprazdňuje se normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, rektalni rourka neni navykova. Tak pouzivej, jak je treba, at diteti ulevis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kopretina282 klid,
používej jo tak, aby bylo mrne spokojene. U nás 2 měsíce klidně
i 5-6 X denně, možná víc. Teď už zvládá sám a v klidu. Starší taky
nemají následky. Jen buď opatrná a to je vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja u syna taky pouzivala casto a taky jsem slysela, ze muze pak mit problemy
s vyprazdnovanim…uz je mu sedm a problemy nema a nikdy nemel Mamka mi poradila figl, ktery nam zabiral -
namazala jsem malemu konecnik treba Bepanthenem a trosku jsem mu ho i jakoby
krouzive namasirovala a i lehoucce na nej parkrat pritlacila a povolila a to mu
vzdy strasne ulevilo a vzdycky se pak hezky vykakal a vyprdel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak často jíte maso?
- Velice častá zácpa
- Jak často máte průjem?
- Bolest v podbřišku a časté močení