Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Pajik tak to je bomba v křoví
Už se prolévám plzní, vůbec mi to nejede ![]()
Můžu se zeptat, jak to nakonec dopadlo a a co pomohlo? Řeším to zrovna teď ![]()
Jahodový džus.. jahody jsou taky dost močopudný.. a kup si meloun!!
Jinak hodně štěstí ![]()
Díky
, melouna kupujeme ve velkym, myslim, že se tady ani sehnat, všechny jsem snědla
. Já jsem konečně bez koliky, teď ho potřebuju dostat ven…
Pokud věříš bylinkám, tak zakup nějakou ledvinovou směs, ideální je přeslička, ta se může pít ale jenom cca týden.
Na 2 dcl vody velká lžička přesličky, povařit 5 minut, 10 minul louhovat, pít 1× denně - jeden týden.
Celou kůru doplň o ledvinový čaj (kup si směs v bylinkovém obchodě - sypanou, ne sáčkovanou) a pij 3× denně po jídle. Plus pij hodně tekutin a jez jednodušší stravu.
Držím palce ![]()
http://www.ipavelvana.eu/search.php?…
prostuduj tyhle stránky, určitě tam najdeš, jak na to ![]()
Děkuji Moc
. čaje piju, ale zatím nic, zítra to budou 3 týdny, co začaly bolesti, ale teď jsem cca 14 dní bez koliky, jen kámen pořád nikde
, snad se už zadaří ![]()
http://diskuse.vitalion.cz/…-kameny-331/ určitě si dej pravou Plzničku a hodně se u toho hýbej táta na ledvinové kameny trpí hodně, na tohle dostal doporučení od Dr měsíc před plánovanou operaci začal pak hodně dělat v lese a kolem baráčku dopadlo to tak že na operaci nemusel. Sice to byla bolest když šli ven ale byli už jenom malinký předtím říkali že už je nestačí ani rozbít cíleným ultrazvukovým rázem ale musí na operaci.
@Miška8 Ani se neptej, musela jsem jit na operaci. Kaminek byl 5mm, uvazl v mocaku.Bez koliky jsem byla 2mesice, ale mudr mi rekl ze musi ven. Nepomohlo nic, ani plzen ani bylinky, mela jsem i stent v ledvine a stejne jsem skoncila na sale.
@Nina Filipi píše:
Myslím to vážně co napíšu - vypij 2 piva v teplé vaně
Taky hledám podobnou radu, ale jsem netrénovaná - témeř abstinent. Tak jenom nevím, jestli po dvou pivech ještě z té vany vylezu. ![]()
@rokris já právě taky nepiju, ale každý den jsem vždy večer ve vaně dala, dvě už bych nezvládla
No, my jsme doporučovali hooooooodně pít, cokoliv a skákat dolů po schodech
A fakt to pomáhalo, kamínek ve většině případů odešel. Pacienti museli močit do džbánku přes sítko, takže jsme méli přehled, jestli kamínek odešel, nebo ne ![]()
@Karkulka 1 Taky mám problémy. Možná jen písek. Nevím. Ale nechce se mi k mudr. pro chemii. Zadělala jsem si na to špatným pitným režimem. Můj otec měl s tím velké problémy. Byl i na operaci, ale časem to bylo stejné. Kamínky se udělaly znova.
To pivo je fakt dobré a říkají to i doktoři. Jen ve vaně jsem ho ještě nepila. A dvě nedám, páč bych už měla v kuli.
Přeju, ať se zadaří. ![]()
@Evaa1974 píše:
No, my jsme doporučovali hooooooodně pít, cokoliv a skákat dolů po schodechA fakt to pomáhalo, kamínek ve většině případů odešel. Pacienti museli močit do džbánku přes sítko, takže jsme méli přehled, jestli kamínek odešel, nebo ne
:mrgreen
: