Jak dlouho necháte prádlo v pračce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
23.10.10 16:05

Tak já vyndávám tak max. do půl hodiny, když zaregistruju, že pračka je zticha :-) nějak mám taky pocit, že tam to prádlo dýl „zatuchne“. Ale už se mi stalo, že jsem zapomněla a vyndala to až po pár hodinách a nic :-)
Ale když už to vyndám, tak v koši to nikdy nenechávám, v podstatě jak píše Betty o tom vzduchu a osychání, přijde mi to mnohem horší, než to nechat v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.10.10 16:06

Já kolikrát i do druhého dne :oops: Peru u našich dole a občas zapomenu. Nikdy mi nic nezatuchlo, ani se neobarvilo, nerozlišuju jestli je to bílé nebo barevné :lol:

Aviváž nedávám, buď dávám ocet nebo nic, když mi dojde.

Takže pár hodin je úplně v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568

no já jsem na něj jednou zapomněla a nechala jsem ho tam5h a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

Ahoj. Já aviváž nepoužívám a nerada nechávám pračku puštěnou bez dozoru, takže peru tak, abych byla celou dobu doma a pokud nezapomenu (což se samozřejmě stává), pověsím hned. Ale myslím, že pokud věšíš prádlo venku, tak to vyvětrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.10.10 16:08

Já to tam taky nechám někdy i přes noc a je to v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 16:08

Já jsem na tom podobně jako Angua…prádelku mám ve sklepě a kolikrát zapomenu že jsem vůbec prala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.10.10 16:09
Angua píše:
Já kolikrát i do druhého dne :oops: Peru u našich dole a občas zapomenu. Nikdy mi nic nezatuchlo, ani se neobarvilo, nerozlišuju jestli je to bílé nebo barevné :lol:

Aviváž nedávám, buď dávám ocet nebo nic, když mi dojde.

Takže pár hodin je úplně v klidu :mrgreen:

S tím octem to je zajímavý, jaký a kolik? nesmrdí to potom? já už jsem to několikrát slyšlela, ale nemám odvahu to použít.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
23.10.10 16:10

Angu - chtěla jsem se Tě zeptat. Ty jsi někde psala, že při praní dáváš do prádla i aromaolejík? Kolik kapek a kdy ho tam dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.10.10 16:10

Většinou pouštím pračku na odložený program (levný proud máme i v určitou dobu během dne), takže dorazím domů z práce a mám vypráno, a to se někdy stane, že se zdržím a pak než se k tomu dostanu tak to taky pár hodin v pračce leží a ničemu to nevadí :nevim: :lol:

aviváž nepoužívám, občas dávám ocet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.10.10 16:11

Nó, tak když si vzpomenu, tak ho vyndám. Protože jsem hlava děravá, tak ho většinou vyndavám ten samý den (to je jako úspěch), ale občas se zadaří až další den :lol: Občas to malinko zatuchlé je, ale suším v sušičce, tak ona to z toho „vyfouká“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.10.10 16:12

Většinou jdu vyndat hned, ale když zapomenu, nebo se jde na procházku, tak se nikdy nic zásadního nestalo.
Prádlo je přece vyprané a vonavé, tak co by tam zatuchalo..To horší pocit mám spíš z koše na špinavé prádlo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.10.10 16:15

Taky mě zajímá proč ocet?? ten je kvůli pračce nebo kvůli prádlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21920
23.10.10 16:33

Taky vyndavam hned..jinak mam divny pocit,ne ze by se muselo po par hodinach neco stat,ale po peti a vice uz pradlo citim..co je mokre,podle me patri hned na susak a ne,aby to zatlivalo v pracce pul dne,nemuzu si pomoct.
Misto avivaze taky davam ocet,pradlo je pak krasne mekke.Citit to neni.A mimo jine ocet pusobi jako ustalovac barev :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
23.10.10 16:47

Doporučuju si to vyzkoušet, takhle asi těžko uvěříte, ale mně dopere pračka třeba ve 2-3 v noci, věším v 8 ráno a VONÍ TO! Dokonce se mi i stalo, že jsem přišla ke kamarádce a ta, jak hezky voním - fakt jak v nablblý reklamě, bylo to z trička, prala jsem v Ariel gelu a po tom to fakt voní i po usušení.

• Citovat
  • Upravit
17310
23.10.10 16:50

Betty-já bych zase nemohla prát bez aviváže,miluju když mi pak věci ve skříni voní.A i je to cítit když to nosím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný