Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxxxxxxxxxxxx píše:
Hele, tady na Emiminu jsou samé radikální, sebevědomé ženy, co znají svou hodnotu…Já bych mu na rozdíl od jiných nebránila v kontaktu, koneckonců čekáte spolu dítě, trochu bych ten kontakt omezila a každopádně bych mu dala najevo, že jen nesedím doma a nepláču, ale taky že ho ráda vidím.
Být sebevědomá žena, co zná svou hodnotu, vůbec není špatné. Obvykle nemusí zakládat diskuze na téma Jak ho přitáhnout zpátky.
@Ali-Ali píše:
Ja myslim, ze ta debata je dost zbytecna, protoze zakladatelka ho akorat obhajuje vic a vic.
jedine co chtela slyset, je jednoducha rada, jak to zaridit aby pribehl jak hodny pejsek zpatky.
ze ma vorecha, co se bude toulat cely zivot, to slyset nechce a dela ze to nevidi
Topící se stébla chytá…Podle mě ho ani tolik neobhajuje, jako se snaží uchlácholit sama sebe a cítit naději…
@xxxxxxxxxxxxx píše:
Hele, tady na Emiminu jsou samé radikální, sebevědomé ženy, co znají svou hodnotu…Já bych mu na rozdíl od jiných nebránila v kontaktu, koneckonců čekáte spolu dítě, trochu bych ten kontakt omezila a každopádně bych mu dala najevo, že jen nesedím doma a nepláču, ale taky že ho ráda vidím.
V tom případě nebude mít snahu o změnu. Takhle mu to asi velmi vyhovuje. Buď je v tom nějáká špatná vlastnost zakladatelky, kterou předtím neviděl, ale spíš ženská. Takhle má prostor pro obě ![]()
Pokud by byl takový od začátku, řekla bych mamánek, co nechce od maminky.Ale pokud se zničeho nic odstěhoval nějáký důvod mít musí. V 90 % je to baba. ![]()
@xxxxxxxxxxxxx píše:
hele, ja nerikam, ze bych doma nebrecela jak zelva a neuzirala se. ale ona chce vedet, jak to mozna napravit. a tim, ze s nim kazdy den komunikuje, obcas s nim spi a dela co mu na ocich vidi, tak tim chlapa fakt nepritahne - zni to divne, ale je to tak. ![]()
aspon predstirane sebevedomi, trochu odstup a dat jasne najevo, kde mam hranice - to funguje daleko lip.
@Ali-Ali píše:
Ja myslim, ze ta debata je dost zbytecna, protoze zakladatelka ho akorat obhajuje vic a vic.
jedine co chtela slyset, je jednoducha rada, jak to zaridit aby pribehl jak hodny pejsek zpatky.
ze ma vorecha, co se bude toulat cely zivot, to slyset nechce a dela ze to nevidi
Zakladatelka najde kouzelný, zaručený a fungující návod, aby se vrátil a změnil. On se vrátí, bude úplně jiný a budou spokojeně a věrně žít až do konce života. Zazvonil zvonec a pohádky je konec.
Tak on ví, že já problémy s miminkem dělat nebudu ani po porodu. Když bude chtít vidět a tak není problém, nechci jim bránit v kontaktu, o alimenty strach nemám-vím že on mi peníze na mimčo dávat bude a pokud ne, já se tahat po soudech nechci a zvládnu to. I teĎ se podílí na výbavičce, není nic co bych financovala sama.
Já když to tady vidím, tak poci´tuju že jsem hloupá a blbá. Ale nevím jestli je to povahou nebo doufáním že se vše urovná ale prostě proto to pořád „toleruju“ a pořád doufám že vše bude ok. Protože proto by se nechoval tak jak se chová. Bojím se to utnout, ale asi mi nic jiného nezbyde…
@jannina1 @mařenkaa Samozřejmě že v tom může být ženská, jen nevim kdy by jí měl
když je u rodičů, denně si semnou píše na netu-takže nikde vlastně netrajdá. Zejména po večerech, o víkendu je vícemnéně u nás doma, někdy i v týdnu a podobně. Nemůžu za to dát ruku do ohně, ale myslím že ho znám dobře a že to ženská pozná…
@Burj Chalifa Jo asi v to doufám..asi byla chyba se ptát, ale prostě asi zoufalky dělaj i zoufalý věci…chyba, že to taky nemám v hlavě tak racionálně poskládaný, a chyba že si přeji abychom byli rodina…
@Anonymní píše:…ty nemožeš byť z tejto planéty…
Tak on ví, že já problémy s miminkem dělat nebudu ani po porodu. Když bude chtít vidět a tak není problém, nechci jim bránit v kontaktu, o alimenty strach nemám-vím že on mi peníze na mimčo dávat bude a pokud ne, já se tahat po soudech nechci a zvládnu to. I teĎ se podílí na výbavičce, není nic co bych financovala sama.
Já když to tady vidím, tak poci´tuju že jsem hloupá a blbá. Ale nevím jestli je to povahou nebo doufáním že se vše urovná ale prostě proto to pořád „toleruju“ a pořád doufám že vše bude ok. Protože proto by se nechoval tak jak se chová. Bojím se to utnout, ale asi mi nic jiného nezbyde…@jannina1 @mařenkaa Samozřejmě že v tom může být ženská, jen nevim kdy by jí mělkdyž je u rodičů, denně si semnou píše na netu-takže nikde vlastně netrajdá. Zejména po večerech, o víkendu je vícemnéně u nás doma, někdy i v týdnu a podobně. Nemůžu za to dát ruku do ohně, ale myslím že ho znám dobře a že to ženská pozná…
@Laaja píše:
No jak psaly holky. U maminky má mamahotel a fullservis. Za tebou se chodí pomazlit a utišit svědomí, motá ti hlavu, aby jsi ho neposlala do řiti. Nejspíš má někde bokovku, jenže tebe si drzí jako zadní vrátka, kdyby mu to nevyšlo a aby jsi neděla problémy po narození miminka.
Myslím bych to pánovi hodně ztížila. Žádné sms, žádné návštěvy, žádné volání a ať přijde, až se rozhodne, co vlastně chce. Protože takhle má všechno a nemusí vůbec nic. Ty na něj jak pitomá čekáš, on si užívá jinde, nemá žádné starosti a povinnosti, chodí si kam chce a kdy chce a dělá si co chce.
Souhlas! Takto bych to udělala a řekla mu to takto.
Zakl. U meho ex to zacalo,,kamaradkama,, po netu. Seznamky, dopisovani, lhani-zadna nevedela ze je zadany, ze mame opravovat muj byt, jeho matka a bracha ho proti me stvali atd.Taky nevedel, teda prej opravdovy duvod. Stejne tam byl. A ver, ze na babu si chlap udela cas kdykoli.Sms ti muze poslat i z cizi postele, nebo jineho PC.
Zakladatelko.. tak holt ber to co máš?? Nejde to? Chová se k Tobě hezky- když je s tebou, peníze ti dává na miminko se nevykašle… tak proč to ted hrotit?
Nech to být, v klidu porod a pak uvidíš, jak se postaví k otcovství a co bude dál… vzhledem k tomu, že nemůžeš nikoho donutit, aby děla co chceš ty a vzhledem k tomu že radikální „nůž na krk“ ublíží především tobě - nestýkat se, nevolat si atd, protože ty seš na něm ta závislá, tak to nech být jak to je a počkej až porodíš..ono dělat nějaký akce pod vlivem hormonů není až tak dobrý.¨
Prostě přijmi že on to má jinak a ber co je… protože změnit něco není v tvých silách, jak to tak čtu.