Jak jste přežily těhotenské nevolnosti?

4239
2.10.14 18:05

Jak jste přežily těhotenské nevolnosti?

Ahoj holky, potřebuji si postěžovat někomu jinému než rodině a manželovi :mrgreen: A taky bych ráda pokecala o tom, jak jste zvládaly těhotenské nevolnosti vy? Jsem v 9. týdnu a už 3. týden se v tom pěkně plácám. Mám dny, kdy jen ležím a přežívám :zed:. Nezvracím často, ale několikrát za den lítám k wc a tam se jen dávím. Všechny rady, jak to zahnat už jsem vyčerpala..ani ta Cola už nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
369
2.10.14 18:12

Vcera jsem zazivala to same:) a vlastne cele zari:D ale dneska se citim fajn a mam hodne energie, tak snad uz bude lip. napisu ti co pomaha me: v noci hodne spat, klidne 11-12 hodin, jist kazde dve hodiny, ale ne jenom ovoce nebo zeleninu, ale nejlepsi je pro mne pecivo s jogurtinou nebo lucinou. maslo nee, po tom je mi spatne, ani dzem. ten zas nestaci kaloricky. vecer piju obcas birell nebo po jidle. jo a jeste hned po ranu se musim poradne najist. nekdy jsou ty stavy fakt hrozny! tak se drz, neboj, bude lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.14 18:15

Bez cucani mrazenych mandarinek bych se uz :poblion: na druhy svet

• Citovat
  • Upravit
4239
2.10.14 18:19

@Sofiela Díky moc za rady! A v kolikátém jsi týdnu? Já jsem zvědavá, jestli to přejde po prvním trimestru, jak se všude píše :lol:.Spát se snažím hodně, ale budí mě to i v noci. Zaberu, ale pak mě to třeba za 3 hoďky vyžene a letím zase. Potom zkusím něco málo sníst, napiji se, chvilku to rozdýchávám a pak samou únavou usnu. Jestli to takhle bude pokračovat ještě dlouho, tak neskončím v porodnici, ale v blázinci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.10.14 18:21

Hele já vám povím, v knihách je to vznešeně popsáno jako kovová pachuť…to bylo, jak kdybych v kuse cucala smradlavé rezavé železo a permanentně mi to dráždilo a obracelo žaludek. To byla doba :mrgreen: jedinou útěchou je, že to odezní, falt to odezní :mrgreen: dřívě či později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 18:21
@Anonymní píše:
Bez cucani mrazenych mandarinek bych se uz :poblion: na druhy svet
:mrgreen: Pěkný a díky za tip, vyloženě něco zmrazeného jsem ještě nezkoušela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 18:23

@terinka4444 Díky za uklidnění a ráda bych se do té doby teleportovala :mrgreen:
Já mám taky hodně problém s hořkostí v puse, fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
2.10.14 18:23

Me pamahaly tehu lizatka a Cola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.10.14 18:31
Kolem toho 12.týdne by to mělo odeznět, ta pachuť jo. Způsobuje to vysoká hladina progesteronu, pak to odezní. Ty co budou psát, že to měly déle, tak ty v rámci zachování duševního zdraví ignoruj :lol:
@luci5 píše:
@terinka4444 Díky za uklidnění a ráda bych se do té doby teleportovala :mrgreen:
Já mám taky hodně problém s hořkostí v puse, fuj :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.10.14 18:32

Ahoj to já znám moc dobře, měla jsem to před deseti lety u první dcery a ted jsem 20tt(asi taky holka) a bylo to jestě horší dokonce jsem skončila v 8tt na tři dny na kapačkách. Nebyla jsem schopná nic udržet ani čaj hlavně jsem neměla ani na nic chuť. Hlavně jsem byla strašně háklivá na pachy(přestala jsem prát i v aviváži, strašně mi vadila).Hned se mi zvedal žaludek a začala jsem zvracet, a když nebylo co začala jsem se dávit stejně jako ty. Většinou se to po tom čtvrtém měsíci uklidní, ale unavená a bez energie se cítím i teď. Zkus procházky mě pomáhal čerstvý vzduch, a něco sněz aspoň loupák. Mě už pak bylo zle z hladu. Jinak mě taky cola nepomohla, přežívala jsem na jogurtech a loupákách. A pití jen čaj. Drž se to zvládneš. Říká se, že čím víc je špatně mamince tím víc miminko prospívá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
2.10.14 18:44

Ja jsem ve 32tt a tehotenske nevolnosti me trapi stale. :( Pravda nejsou tak sileny jako byly mezi 6tt a 15tt ale jsou. Na spoustu veci si clovek zvykne, nektere veci vychyta. ;)
Me pomaha na problemovy zaludek Bilenska kyselka a moc se neprepinat.
Tak at je brzy lip. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
2.10.14 18:49

Me taky cola a piskoty, ale stejne to byla hruza. Bylo me zle celej den. Dobre me bylonjen kdyz jsem spala, jak jsem se vzbudila, tak ve vterine na bliti..az do 16.tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
2.10.14 18:52

Jsem taky v 9. týdnu a cítím se stejně. Dneska jsem nasadila dietu pro lidi s žaludečními vředy a je mi mnohem líp, nenadavuju se ani nezvracím. :mrgreen: Na noc mi pomohlo včera mléko, ikdyž ho úplně nesnáším, zabralo. Ale stejně si přijdu po fyzické stránce celkově hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.10.14 18:58

Jak je uvedeno v nadpisu - proste prezila :mrgreen: trochu mi pomahala zazvorova lizatka a cucani ledu, ten jsem jedla na kila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
2.10.14 19:15
@luci5 píše:
@Sofiela Díky moc za rady! A v kolikátém jsi týdnu? Já jsem zvědavá, jestli to přejde po prvním trimestru, jak se všude píše :lol:.Spát se snažím hodně, ale budí mě to i v noci. Zaberu, ale pak mě to třeba za 3 hoďky vyžene a letím zase. Potom zkusím něco málo sníst, napiji se, chvilku to rozdýchávám a pak samou únavou usnu. Jestli to takhle bude pokračovat ještě dlouho, tak neskončím v porodnici, ale v blázinci :mrgreen:

Dneska jsem 10+2. Nastesti od minule soboty je mi mnohem lip. Ano, pry kdyz je tak spatne, tak miminko prospiva. U predchoziho tehotenstvi jsem mela nejhorsi 4.mesic, ale ted to prislo driv, asi od 5.tydne se mi dokonce hlasite zveda zaludek kdyz mam hlad, pred tim to zvedani zaludku zacalo az od 4.mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí