Jak jste přežily těhotenské nevolnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1783
2.10.14 20:00

Já jsem snížila porce na minimum, ale mnoho. Upravila jsem jídelníček, to pomohlo. Vydrž do 11. -12. tt, pak by to mělo ustat. Uleví se v okamžiku, kdy placenta přebere funkci od žlutého tělíska, pak bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 20:02

@Třesulka Díky moc :hug: Mě pachy taky vadí děsně, v aviváži už neperu, ale cítím i prací prášek :poblion: Procházky zvládám jen po zahradě a jakmile vyjdu před barák, stačí mi někdo kuřák na zastávce a můžu běžet zpátky :poblion: Je to boj, ale stojí za to.. A unavená jsem taky děsně, jen nevím, jestli to teď není z překonávání těhle stavů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 20:04
@Fag píše:
Ja jsem ve 32tt a tehotenske nevolnosti me trapi stale. :( Pravda nejsou tak sileny jako byly mezi 6tt a 15tt ale jsou. Na spoustu veci si clovek zvykne, nektere veci vychyta. ;)
Me pomaha na problemovy zaludek Bilenska kyselka a moc se neprepinat.
Tak at je brzy lip. :kytka:

Ty vůbec nestraš :mrgreen:, přeci nemůžu ležet celé těhu 8o :lol: Bielenská kyselka není špatný nápad :think: Taky se drž, už máš jen chvíli do porodu a pak tě to přejde určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 20:06
@Markytka01 píše:
Me taky cola a piskoty, ale stejne to byla hruza. Bylo me zle celej den. Dobre me bylonjen kdyz jsem spala, jak jsem se vzbudila, tak ve vterine na bliti..az do 16.tydne.

Ten kdo popisuje těhotenské nevolnosti jako ranní by měl dostat facana :mrgreen: Taky nejraději spím a jakmile otevřu oči, už mi to to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 20:08
@karamellka píše:
Jsem taky v 9. týdnu a cítím se stejně. Dneska jsem nasadila dietu pro lidi s žaludečními vředy a je mi mnohem líp, nenadavuju se ani nezvracím. :mrgreen: Na noc mi pomohlo včera mléko, ikdyž ho úplně nesnáším, zabralo. Ale stejně si přijdu po fyzické stránce celkově hrozně.

Tak to jsme tak zhruba nastejno spolu. Já bych taky nasadila dietu, jenže já nemám chuť ani na tu 8o :lol: Jím jen rohlíky, piškoty a banány. A fyzickou stránku máme asi KO z toho. Drž se a snad nám to uteče a bude taky fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.10.14 20:11
@Sofiela píše:
Dneska jsem 10+2. Nastesti od minule soboty je mi mnohem lip. Ano, pry kdyz je tak spatne, tak miminko prospiva. U predchoziho tehotenstvi jsem mela nejhorsi 4.mesic, ale ted to prislo driv, asi od 5.tydne se mi dokonce hlasite zveda zaludek kdyz mam hlad, pred tim to zvedani zaludku zacalo az od 4.mesice.

Mě to taky začalo úderem 5. týdne. Je fajn, že tě to přešlo už takhle brzy a kéž bych byla stejný případ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
2.10.14 20:36

Osobně mám toto těhu celé prozvracené, netrápí mě už dávno těhotenské nevolnosti jako takové, ale netráví mi žaludek, takže v podstatě, když to shrnu, jakmile se více najím, stejně to jdu vyzvracet. Začínám 31.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.15 12:16

Zdravím vás všechny :), s nevolnostmá je to u každé maminky jiné a také každé tehu je jiné dle mé zkušenosti…1. dvě těhotenství mi nebylo vůbec zle ale o obě miminka jsme v 10 a 11 tt bohužel přišli… 3. těhotenství jsem byla neskutečně ráda ze je mi tak hrozně špatně protože mne dr. ujistil ze to znamená ze je vše v pořádku az na to teda ze kromne 8 měsíce mi bylo zle celé těhotenství i v noci dokonce :?… další těhotenství mi bylo špatně už jen do 6. měsíce :potlesk:… teď čekáme 3. mimi a jsem v 8 tt a zase mám pocit ze asi umřu brzy :,( je mi zle úplně ze všeho jen doufám ze tentokrát to bude zase o něco kratší dobu trvat :)… jediné co mi aspoň trošku pomůže abych zvládla fungovat a starat se o dvě děti je zazvorovy čaj s medem a citronem a čerstvý vzduch a snažím se odpočívat :D… tak mi držíte palce ať to tentokrát přejde co nejdrive!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
13.2.15 12:30

@Katka 11 Krásně jsi nám to vylíčila :D Já jsem momentálně ve 28. týdnu a zvracet jsem přestala v 19 tt. Snad tě to tentokrát nebude trápit tak dlouho, s dětmi to musí být unavující.
A pozor na zázvor!! Jeho větší konzumace zahřívá tělo a tím pádem i plod. Já jsem se ho raději vyhnula úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.2.15 10:45

Ahoj holky jsem právě dle utz 7+6 a bylo mi 2 týdny dost špatně a nyní uz skoro vůbec.. Mate nějaké zkušenosti s vymezením příznaků nevolnosti? Mám si dojit k Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí